2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim kartımında borcu yatıcak bugün.hemen sıfırlamayı planlıyorum :KK55:
Çok fenayız ya :D
ya bende şu çamaşır askısını almak istiyorum 23 lira.teyzeler bırakır inşallah bana :KK70:
O bana çok lazım ya evdeki kırıldı kafama düştü :( Her seferinde tutturuyorum bi yerlere ama yok hep arada sıkışıyorum. Bi de çatal kaşığı annem inşallah kapabilirr

Kızlar bende yarın a101den morlu pembeli yemek takımını almayı planlıyorum sizce nasıl ?

Çok fenayız ya :KK70:

O bana çok lazım ya evdeki kırıldı kafama düştü :KK43: Her seferinde tutturuyorum bi yerlere ama yok hep arada sıkışıyorum. Bi de çatal kaşığı annem inşallah kapabilirr

çatal kaşıklarda çok iyi hespladım baya uygun oluyodu.ama benim ihtiyacım yok günlük takımı aldım misafir içinde gözüme kestirdim bi tane onu alıcam

Kızlar bende yarın a101den morlu pembeli yemek takımını almayı planlıyorum sizce nasıl ?
Ben düz renkleri sevdiğimden pek hitap etmedi ama zevkine uyuyorsa fiyatlar iyiydi :)
çatal kaşıklarda çok iyi hespladım baya uygun oluyodu.ama benim ihtiyacım yok günlük takımı aldım misafir içinde gözüme kestirdim bi tane onu alıcam
180e geliyor ya çok iyi. Hem güzel de. Ben de bunu günlük alıcam misafir için de emsan alırım onu baya kestirdim gözüme
gene alışveriş çılgınlığı :)
Ayıp ettin maaş alırız da harcamaz mıyız :D

Kuzu ben de H happy__ gibi yorum yapıcam sanırım. Ben de bana hitap etmediğinden pek sevemedim onları. Ama fiyat baya iyi tabi. Benim aldıklarımın 2 katıydı tam

Ayıp ettin maaş alırız da harcamaz mıyız :KK70:
Harca tabii harca :D Ben de kendime söz verdim karttan bişey almak yok diye .
Bu ay maaşımın neredeyse hepsini kartlara verdim. Diğer kalan küçük kısım da diğer borçlara gitti zaten :D
Şimdi saç bakım ürünlerine sardım. Ama bi blogda çok ucuza ve çok fazla kişinin memnun kaldığı bir kür çıkıverdi karşıma Allahtan. Yoksa karttan 150 tl lik saç bakım ürünü almak için karttımı çıkarmıştım bile :D

Harca tabii harca :KK70: Ben de kendime söz verdim karttan bişey almak yok diye .
Bu ay maaşımın neredeyse hepsini kartlara verdim. Diğer kalan küçük kısım da diğer borçlara gitti zaten :KK70:
Şimdi saç bakım ürünlerine sardım. Ama bi blogda çok ucuza ve çok fazla kişinin memnun kaldığı bir kür çıkıverdi karşıma Allahtan. Yoksa karttan 150 tl lik saç bakım ürünü almak için karttımı çıkarmıştım bile :KK70:
Alma öyle şeyler onlar evlendikten sonraki masraflar :D

Ben düz renkleri sevdiğimden pek hitap etmedi ama zevkine uyuyorsa fiyatlar iyiydi :)

180e geliyor ya çok iyi. Hem güzel de. Ben de bunu günlük alıcam misafir için de emsan alırım onu baya kestirdim gözüme

Ayıp ettin maaş alırız da harcamaz mıyız :KK70:

bende günlük nehirin düz takımını aldım misafir için emsanı kestirdim gözüme.akşam almayı planlıyorum :KK37:

Haha aynen doğru. Evlendikten sonra da bunlara sararım o zaman. Yoksa kendimi boşluğa düşmüş hissedicem biliyorum :KK70:
Almadım, aktardan çözücem bu işi ! :KK70:

ben saldım kendimi gitti.tam 8 kilo almışım ya hiç farkında değilim.saçlarımda süpürge gibi oldu.evlendikten sonra eski halime döncem inşallah :confused:

ben saldım kendimi gitti.tam 8 kilo almışım ya hiç farkında değilim.saçlarımda süpürge gibi oldu.evlendikten sonra eski halime döncem inşallah :confused:
Kilodan hiç bahsetme yaa :(
Ben de sabah tartıldım gördüklerimin etkisinden çıkamıyorum :D
4-5 kilo vermem lazım ama nasıl :D

Kilodan hiç bahsetme yaa :KK43:
Ben de sabah tartıldım gördüklerimin etkisinden çıkamıyorum :KK70:
4-5 kilo vermem lazım ama nasıl :KK70:

nişan fotoğraflarında farkettim aslında ama bu kadar çok aldığımı hiç düşünmemiştim.ablama söyledim şok oldu belli etmiyosun diyo ama almışım işte baya.benimde kesin vermem lazım ama nası vericem bu iştahla bilemiyorum.:KK51:

nişan fotoğraflarında farkettim aslında ama bu kadar çok aldığımı hiç düşünmemiştim.ablama söyledim şok oldu belli etmiyosun diyo ama almışım işte baya.benimde kesin vermem lazım ama nası vericem bu iştahla bilemiyorum.:KK51:
Haha ben de anneme diyince şaşırdı. Görünmüyo aslında nasıl olmuş ki diye. Ama ben gayette görüyorum yani.
Aslında bu sabah diyete başlıyorum diye uyandım sabah börek almadım corn flakes yedim eski günlerdeki gibi :D
Ama çok ani karar verdiğimden hala inanabilmiş değilim.
Günün sonununda ne olacak merak ediyorum :D :D

Kızlar Merhaba,
Ben ve bir çok arkadaşım hem bebek şekeri hem babyshower hem de nikah nişan ve daha bir çok özel gün için magnet tasarlayan bir sayfadan nikah ve nişan için magnet siparişi verdik. İnanılmaz kaliteli ve güzel tasarımlar mevcut. Bakmanızı tavsiye ederim ve çok hızlı bir şekilde siparişinizi tamamlıyorlar :) herkese hayırlı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Haha ben de anneme diyince şaşırdı. Görünmüyo aslında nasıl olmuş ki diye. Ama ben gayette görüyorum yani.
Aslında bu sabah diyete başlıyorum diye uyandım sabah börek almadım corn flakes yedim eski günlerdeki gibi :KK70:
Ama çok ani karar verdiğimden hala inanabilmiş değilim.
Günün sonununda ne olacak merak ediyorum :KK70: :KK70:

haha bende her sabah gayet güzel başlıyorum akşama bozuluyo :KK70:

Back
X