2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizede davetiyeydi sanki :KK70: bende aradan pörtletiyim :KK70:
Hahah pörtleyin sıkıntı yok arkadaşlar :D Siz bana böyle bastırmadan en geç 1 hafta önce söyleyin ki bakabileyim ama :) Bir de böyle istediğiniz nasıl tarz bir şeyse detaylı konuşuruz o zaman :)
Hahah H happy__ e duyurulur ne diyeyim.
Not : H happyNow :KK70: :KK70:
H happy__ duydu o zaman bunları :D
ara ara hatırlatalım kendimizi dimi ama :KK70:
Evet vallahi çıkmasın aklımdan söz verip tutmamak olmaz :)
biri davetiye mi dedi :KK55:
Eveett herkes davetiye diyor sen de gel :KK19: Bir H happy__ kolay yetişmiyor değil mi H happyNow :D

Hahah pörtleyin sıkıntı yok arkadaşlar :KK70: Siz bana böyle bastırmadan en geç 1 hafta önce söyleyin ki bakabileyim ama :) Bir de böyle istediğiniz nasıl tarz bir şeyse detaylı konuşuruz o zaman :)

H happy__ duydu o zaman bunları :KK70:

Eveett herkes davetiye diyor sen de gel :KK19: Bir H happy__ kolay yetişmiyor değil mi H happyNow :KK70:
H happyNow de tam olarak böyle düşünüyor H happy__ ciğim :D
Seni bulmuşken kaybetmek olmaz :D

Hahah pörtleyin sıkıntı yok arkadaşlar :KK70: Siz bana böyle bastırmadan en geç 1 hafta önce söyleyin ki bakabileyim ama :) Bir de böyle istediğiniz nasıl tarz bir şeyse detaylı konuşuruz o zaman :)

H happy__ duydu o zaman bunları :KK70:

Eveett herkes davetiye diyor sen de gel :KK19: Bir H happy__ kolay yetişmiyor değil mi H happyNow :KK70:

Hahah çok güldüm :KK70: Cidden dediğim gibi önceden söyleyin ki benim de özenli hazırlayacak vaktim olsun :KK19:
kuzum kına yerini belirleyim benimkini hemen hazırlayabiliriz :D tam olarak 96 günüm kaldıda :D

kuzum kına yerini belirleyim benimkini hemen hazırlayabiliriz :KK70: tam olarak 96 günüm kaldıda :KK70:
Ay ilk sendeyiz desene :) Heyecan yaptım dırıdırıdım. O zaman yavaştan biz senle çalışmaya başlayalım. Yer adı yazılır istediğin zaman sorun değil :)

Ay ilk sendeyiz desene :) Heyecan yaptım dırıdırıdım. O zaman yavaştan biz senle çalışmaya başlayalım. Yer adı yazılır istediğin zaman sorun değil :)
Aman Allahııım curlygirl curlygirl ilk sıraya yerleştii :D
Aramızdaki 26 günlük fark nelere sebep oldu böyle haha :D

:) ay bende heyecan yaptım şimdi :D masalsi atölyedeklier varya otarz istiyorum. baskı içinde bir arkadaşla konuştum 0,75 tl dedi tanesine A4 ün dörtte bir boyutuna nasıl fiyat sence

Aman Allahııım curlygirl curlygirl ilk sıraya yerleştii :KK70:
Aramızdaki 26 günlük fark nelere sebep oldu böyle haha :KK70:
Olsun hemen sonra da seni alırız :D
:) ay bende heyecan yaptım şimdi :KK70: masalsi atölyedeklier varya otarz istiyorum. baskı içinde bir arkadaşla konuştum 0,75 tl dedi tanesine A4 ün dörtte bir boyutuna nasıl fiyat sence
Arkadaşsa çok demiş derim :D Az inerler yahu tasarım senden onlar çalışmayacak ki sonuçta. Alıp basacak sadece. Kaç adet için verdi bu fiyatı?

Bak daha nikah günümü de almadım. Hırs yapıp senden 1 hafta önceye alıcam şimdi hahah :KK70:
Hahaha hırslara bak ya :D Senin zaten bi erkene alasın var bayadır da düşünürken yerleri kaptırma sonra :D
biz seninle aynı anda telaş yapmayalım :KK53: malum 5 eylül :21::KK68:
Ayy evet çok yakınsınız lütfen aynı anda telaş yapmayın :D Dur şimdi önce sen mi yoksa meraklıgil arkadaşım mıydı :D Gerçi 4 ay var ama yaa bişey olmaz :)
sıraya girin bayanlar ilk sıra dolu :p
Havasını da yapar :D

Hahaha hırslara bak ya :KK70: Senin zaten bi erkene alasın var bayadır da düşünürken yerleri kaptırma sonra :KK70:

Ayy evet çok yakınsınız lütfen aynı anda telaş yapmayın :KK70: Dur şimdi önce sen mi yoksa meraklıgil arkadaşım mıydı :KK70: Gerçi 4 ay var ama yaa bişey olmaz :)

Havasını da yapar :KK70:

H happyNow kına mekanı belli değilmiş henüz , benim herşeyim belli :p
:KK70:

Olsun hemen sonra da seni alırız :KK70:

Arkadaşsa çok demiş derim :KK70: Az inerler yahu tasarım senden onlar çalışmayacak ki sonuçta. Alıp basacak sadece. Kaç adet için verdi bu fiyatı?
300 tanesine verdi canım o fiyatı ama başka yerlerede soracam bakalım.
Hahaha hırslara bak ya :KK70: Senin zaten bi erkene alasın var bayadır da düşünürken yerleri kaptırma sonra :KK70:

Ayy evet çok yakınsınız lütfen aynı anda telaş yapmayın :KK70: Dur şimdi önce sen mi yoksa meraklıgil arkadaşım mıydı :KK70: Gerçi 4 ay var ama yaa bişey olmaz :)

Havasını da yapar :KK70:
yaparım tabi havamıda :D

H happyNow kına mekanı belli değilmiş henüz , benim herşeyim belli :p
:KK70:
Ooo benim de belliii curlygirl curlygirl tarih önden gidiyor ama planlamalarda geridesin. Sıranı kaparız bak :D
Ondan da vazgeçtim zaten.
Kendimi nikah salonunda evet derken hayal ettim. Mutsuz oldum. Sorun çözüldü 5 Eylül tamamdır :D :D

Back
X