- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
Aaa aynı tarihtiii . Ayy @Pixiebelle aynı tarih için 2 çalışma çıktı sanaaa
Heyooo sıramı bekliyorum o zaman
Haha şuna bak yaa. Tamam hatun senden fikir çalarız hem![]()
![]()
valla çok pis gaza getrdiniz hemen ayarlıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa aynı tarihtiii . Ayy @Pixiebelle aynı tarih için 2 çalışma çıktı sanaaa
Heyooo sıramı bekliyorum o zaman
Haha şuna bak yaa. Tamam hatun senden fikir çalarız hem![]()
![]()
valla çok pis gaza getrdiniz hemen ayarlıcam
Varmıydı ki bizden yemekli yapacak olan . Benimki değil şahsen ..ya bide bir sorum olacak benim , yemekli düğün yapanlar davetiyeyi nasıl yapacaklar ?
Haha valla ayarla kuzu şaka maka gaza gelmen lazım zatenvalla çok pis gaza getrdiniz hemen ayarlıcamfikir konusundada kızlar beraber karar veririz banada fikir laızm
![]()
nasıl yaapcaklar derken 2 kişiliktir olayını mı diyorsunya bide bir sorum olacak benim , yemekli düğün yapanlar davetiyeyi nasıl yapacaklar ?
@Pixiebelle kaçırmamamız lazımVarmıydı ki bizden yemekli yapacak olan . Benimki değil şahsen ..
O davetiyelere dair tek hatırladığım "Davetiye 2 kişiliktir" yazısı![]()
Haha valla ayarla kuzu şaka maka gaza gelmem lazım zaten
Buluruz buluruz , fikir çıkar önemli olan yapacak birinin olmasıydı o da mevcut![]()
Kuzum benim ya hatırlıyomuuuşş
Baktımm benim attığım linkteki şeylerle aynı resmen şaşırdım http://www.trendyol.com/Ekru-Bluz-OO-5B124048/UrunDetay/33847/10822978/Kadin bu çok güzelmiş mesela..
Lidyana.com dan aldığı gelsin bakayım neye benzeyecek. Olmazsa buraya dönüş yaparım![]()
![]()
Varmıydı ki bizden yemekli yapacak olan . Benimki değil şahsen ..
O davetiyelere dair tek hatırladığım "Davetiye 2 kişiliktir" yazısı![]()
Haha valla ayarla kuzu şaka maka gaza gelmen lazım zaten
Buluruz buluruz , fikir çıkar önemli olan yapacak birinin olmasıydı o da mevcut![]()
Baktım kargodaymış muhtemelen yarın bendeeeetamm kuzuu ne zaman geliyoo
nasıl yaapcaklar derken 2 kişiliktir olayını mı diyorsun
Ayy hadi hayırlısııı :)Benim diğer şehirdeki yemekli olacak, buradaki düğünümsü kına kokteyl gibi olacak (kısmetse inşallah)
canım bu tarz istiyorum zaten ben. birde uyguna basacak yer bulmamız laızmhttp://masalsiatolye.com/davetiye/ bunun gibi mi yapmalı acaba?
ben nişanda iki kişiliktir yazacaktım ama düşününce etrafımızdakiler okadarda elit aileler değilleraynen canım, ayrı ayrı davetiye mi yoksa az önce fotoğrafını koyduğum gibi mi olur bilemedim.![]()
http://masalsiatolye.com/davetiye/ bunun gibi mi yapmalı acaba?
Hepimiz bunlardan istiyoruzzcanım bu tarz istiyorum zaten ben. birde uyguna basacak yer bulmamız laızm
Ayy hadi hayırlısııı :)
Bir de davtiyelere bilmem kaç tarihine kadar katılım durumunuzu bildiriniz gibi bi not ekliyolar ya. Kişi sayısı belirtmek gerekirse o iyi olabilir gibi
Kuzu yemekli düğünlerin klasiğidir bu ya yadırganmaz bence.ben nişanda iki kişiliktir yazacaktım ama düşününce etrafımızdakiler okadarda elit aileler değiller4 kişilik bir aileye bir davetiye verince adamlara ne demiş olucaz diye düşününce vazgeçtim
düğündede 2 kişilik diye yazmayız heralde ama bir yandada 200 kişilik anlaştık nasıl olacak bilmiyorum
canım bu tarz istiyorum zaten ben. birde uyguna basacak yer bulmamız laızm
hihhiHepimiz bunlardan istiyoruzz
Gerçi benim bir isteğim daha var ama o iç tasarımla alakasız. Ucuza getiremem ehrhalde. Şu dantelli olanlar var yaa onlardan.
greenandblue kuzu burda tüm davetiyeler çıkmış. Yanına bir not iliştirmekten mi bahsediyorsun kii
O da muamma tabiiiAmin hepimize en güzeli, en hayırlısı inşallah..
Evet bende gördüm davetiyelerde, ama kimsenin de arayıp geri dönüş yapacağını sanmıyorum ya![]()
Hepimiz bunlardan istiyoruzz
Gerçi benim bir isteğim daha var ama o iç tasarımla alakasız. Ucuza getiremem ehrhalde. Şu dantelli olanlar var yaa onlardan.
greenandblue kuzu burda tüm davetiyeler çıkmış. Yanına bir not iliştirmekten mi bahsediyorsun kii