2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olabilir :KK70: ben de geç kalmışım cuma gelmiş ben dün idrak ettim oysaki yeni evde olmazsa olmaz merdiven malum selvi boy yok :KK70:
Ayy ama bimi hatırlattığın iyi oldu valla. Servis kaşıkları gelcekmiş tanesi 4,25.
Benim yoktu onlardan. Çok tırt değilse alırım :D

Merdiven dey,nce o ne diye bi girdim baktım haha :KK70:
Kalmaz kuzum kalırmı Bim ve A101 i aynı teyzeler basıyo :KK70:
H happy__ bak 8 mayıs da bimde 30 parça çatal bıçak 39 liraymış. Ama neye benziyor bilmiyorum uzaktan kutu içinde foto koymuşlar :KK70:
Ben iyice araştırdım ne yaptım ettim buldum ama çirkindi kabartmalı bişeyleri vardı ben düz istiyorum. Annemi yarınki savaşa hazırlıyorum ben :D
Ayy ama bimi hatırlattığın iyi oldu valla. Servis kaşıkları gelcekmiş tanesi 4,25.
Benim yoktu onlardan. Çok tırt değilse alırım :KK70:
Onlar güzel ben şimdiki evimde kullanıyorum gayet kaliteliler :) Kap derim

Onlar fena olmuyolar bak kuzu :) çatal kaşık takımında yokmuki onlar
İnşallah yetişirsem aliciğim 2 onay geldi daha düşünmeme gerek yok :D
Benim sette yoktu valla kuzu ya. Ayrı almam gerek

İnşallah yetişirsem aliciğim 2 onay geldi daha düşünmeme gerek yok :KK70:
Benim sette yoktu valla kuzu ya. Ayrı almam gerek
Aynı şekildeyim ben de :) İki set beğendim ikisinin de yok. Misafir için alacağımın vardı aslında çok uyguna bulmuştum, ben alana kadar tükenmiş :(

Bak ne güzel sıkıntı yaratmayacak bir şey bulduk sevinelim işte :KK70:

Sen hiç tutamıyorsun kendini ya :KK70: Ben niye bu kadar pintiyim acaba azıcık parama kıyıp harcamam lazım sanki :KK70:

Çok iyiye almışsın yaa :KK53: Bugün bi gidip baksam mı belki devam eder indirim :KK17:

:KK70: evet oldum olası böyleyim ya alışveriş diyince akan sular duruyo herşeyi alasım geliyo.daha aklımda olan bi sürü pahalı şey varda yutuyorum kendimi almıycam.:KK70: bi battaniye takımı var özellikle.aklım onda hep şimdi.sizede gösteriyim bak

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 71
Aynı şekildeyim ben de :) İki set beğendim ikisinin de yok. Misafir için alacağımın vardı aslında çok uyguna bulmuştum, ben alana kadar tükenmiş :KK43:
Ben tekini milyoncudan tamamladım zaten tek tek satılıyordu. Diğeri de Emsan Reyhanın 12 kişiliği ama onda da yoktu :( Milyoncudakini de çok beğendiğimden hangisini misafir için , hangisini günlük kullanıcam hala bilemiyorum.. Milyoncudaki de kalite olarak çok iyiydi. Ona karar vermem gerek.

:KK70: evet oldum olası böyleyim ya alışveriş diyince akan sular duruyo herşeyi alasım geliyo.daha aklımda olan bi sürü pahalı şey varda yutuyorum kendimi almıycam.:KK70: bi battaniye takımı var özellikle.aklım onda hep şimdi.sizede gösteriyim bak
Ben çok sevmiştim bunlarıı çok güzeller kuzu.

Çok güzellermiş canım. Ama dur tahmin edeyim çok pahalıdır kesin :/
Ben tekini milyoncudan tamamladım zaten tek tek satılıyordu. Diğeri de Emsan Reyhanın 12 kişiliği ama onda da yoktu :KK43: Milyoncudakini de çok beğendiğimden hangisini misafir için , hangisini günlük kullanıcam hala bilemiyorum.. Milyoncudaki de kalite olarak çok iyiydi. Ona karar vermem gerek.
Allah bize başka dertler vermesin ya saniye başı dert yaratıyoruz kendimize :D

llah bize başka dertler vermesin ya saniye başı dert yaratıyoruz kendimize :KK70:
Haha dertlere de baksana. İki çatal bıçak takımım var ikisini de beğeniyorum napıcaaaam :(
Ahaha saftriğe bağladım. Bu ara herşeyi dert edebilirim. Bunu da baya sıkıntı yapmışlığım vardır yanii

bi ara bunlara takmıştım ben.fiyatı uygun ama ben gereksiz buluyorum.burcu esmersoyun yaptığı yemek programında izledim.sadece karıştırmak için kullanıyolar.sonra alıp ellerinde kıvamını tekrar ayarlıyolar.zaten zamana karşı yarıştıkları için kullanıyolar bence.krem şantiyi falanda normal mikserle yapıyolar.ben vazgeçtim almaktan

Ama reenk :KK36:
Fiyat gayet iyi . Ben bunlara hiç bakmıyorum gerçi . Almayacağım bir şey daha çıktı :KK70:
Ama sen bakıyordun bunun fiyatı baya iyiymiş
Yok yahu bakmıyordum da tipi hoşuma gitmiyor değil :KK70:
bi ara bunlara takmıştım ben.fiyatı uygun ama ben gereksiz buluyorum.burcu esmersoyun yaptığı yemek programında izledim.sadece karıştırmak için kullanıyolar.sonra alıp ellerinde kıvamını tekrar ayarlıyolar.zaten zamana karşı yarıştıkları için kullanıyolar bence.krem şantiyi falanda normal mikserle yapıyolar.ben vazgeçtim almaktan
Ya şöyle ki ben çok güçsüz bir insanım mikserl bile hemen kolum ağrımaya başlıyor :KK70: Bir de ben kurabiye yapmayı çok severim bir sürü çmargarini çırparak yapılan hamur tarifi var evimde de mikser olmadan çırpma teliyle cebelleşirken hep bunun hayalini kurarım ne rahat olurdu diye :KK70: Bu hamur da yoğuruyor hem. Ay ne bileyim sonuç olarak home tv izlemiycem bi daha ya :KK70: Bi ton bahane buldum kendime

Back
X