2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende bi albüm yapıp ne eksik ne tama bakiim :KK70:
Yap tabi görelim biz de :D Bu arada ben bi liste buldum oradan işaretleyerek gidiyorum işime yaradı biraz :D Hem iş yaparken de öyle bişeyleri çizdikçe daha iyi anlıyorum iş yaptığımı :D

Amin amin şu çeyizler bitse de kartlar maaşlar bize kalsa :KK45:

greenandblue greenandblue yatak ne almayı düşünüyorsun ?

Bakınıyorum henüz canım , ama bellonanın yataklarını önerdi bir iki kişi
hihih :KK70: ya aslında ben hiç anlamam :KK70: tek istediğim nişanlım dönerken sallanıp benide uyandırmaaycak bir yatak olsun :KK70: çok çabuk uyanıyorum :KK70: varmı öyle bir teknoloji :KK70:

Hee o var öyle bir sistem duydumdu, ama nerde duydum hatırlamıyorum :KK57: bende yatak çok sert olmasın istiyorum :oops:

Yap tabi görelim biz de :KK70: Bu arada ben bi liste buldum oradan işaretleyerek gidiyorum işime yaradı biraz :KK70: Hem iş yaparken de öyle bişeyleri çizdikçe daha iyi anlıyorum iş yaptığımı :KK70:
:D :D yaptım baya karmaşık oldu ayy ondan bendede vardı bi ara çiziyodum

@Conchiglia
Arçelik inloveın tost makinesi nasıl fonksiyonları büyüklüğü falan? Bir de su ısıtıcısı plastik mi dışı nasıl kaliteli geliyor mu ele çünkü onu almaya karar verdim.
Blender için herkes braunun bu modeli öneriyor benim kafa beyaz homendde olsa da kararsızlıklar içindeyim :D
Bir de buzdolabı siyahh ben de böyle istiyordum ama temizlik zor vs caydırmaya çalışıyorlar :KK12:

Back
X