Normalde yemekhane dolu olduğu için 2 civarı yiyorum acıkmıyordum o zamana kadar da ama şu sıralar yemek yiyorum 2-3 saat sonra midem yanmaya başlıyor açlıktanÖğlen yemeği için bu saat iyi yemedin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde yemekhane dolu olduğu için 2 civarı yiyorum acıkmıyordum o zamana kadar da ama şu sıralar yemek yiyorum 2-3 saat sonra midem yanmaya başlıyor açlıktanÖğlen yemeği için bu saat iyi yemedin mi
Ahiret sorusuHayırdır ne sorusu![]()
Tost makinası gayet iyi büyüklük olarak 4 tost ekmeği sığar bence , dik olarakta konuluyo o yüzden çok sevdim :) döküm olunca daha iyi dediler bide dökümmüş. Tost makinasını alınca kettlede aliim yanlız kalmasın demiştim@Conchiglia
Arçelik inloveın tost makinesi nasıl fonksiyonları büyüklüğü falan? Bir de su ısıtıcısı plastik mi dışı nasıl kaliteli geliyor mu ele çünkü onu almaya karar verdim.
Blender için herkes braunun bu modeli öneriyor benim kafa beyaz homendde olsa da kararsızlıklar içindeyim
Bir de buzdolabı siyahh ben de böyle istiyordum ama temizlik zor vs caydırmaya çalışıyorlar![]()
arada oluyo banada öyle ben leblebi atıyorum bi kaç taneNormalde yemekhane dolu olduğu için 2 civarı yiyorum acıkmıyordum o zamana kadar da ama şu sıralar yemek yiyorum 2-3 saat sonra midem yanmaya başlıyor açlıktan
@Conchiglia
Arçelik inloveın tost makinesi nasıl fonksiyonları büyüklüğü falan? Bir de su ısıtıcısı plastik mi dışı nasıl kaliteli geliyor mu ele çünkü onu almaya karar verdim.
Blender için herkes braunun bu modeli öneriyor benim kafa beyaz homendde olsa da kararsızlıklar içindeyim
Bir de buzdolabı siyahh ben de böyle istiyordum ama temizlik zor vs caydırmaya çalışıyorlar![]()
ay hepsi süper canım :) bende siyah istiyorum ama kirada olacağımız için güvenemiyorum çizilirse oturur ağlarımHayırdır ne sorusu![]()
Benim cevapta kısa sayılmazAhiret sorusuBaya uzun oldu
Amin inşallah ayy bende çizilirse diye düşünüyorum ama çok şık duruyo çizilmez ya dikkatli sarılırsa bide benim dolap kapakları bambuyla beyaz renk ona nasıl olucak hiç bilmiyorumay hepsi süper canım :) bende siyah istiyorum ama kirada olacağımız için güvenemiyorum çizilirse oturur ağlarımağız tadıyla kullan inş hepsini
kesinlikle çok şık hele o camlı olanlarAmin inşallah ayy bende çizilirse diye düşünüyorum ama çok şık duruyo çizilmez ya dikkatli sarılırsa bide benim dolap kapakları bambuyla beyaz renk ona nasıl olucak hiç bilmiyorum![]()
İçinde kalmasın al gitsinkesinlikle çok şık hele o camlı olanlarama güvenemiyorum işte ben. birde dediğin gibi her mutfağa uymuyor ama gönül istiyor işte
![]()
ihihih farkettim de buaralar herşeyi boşluyup bir al-alalım durumu var sendeİçinde kalmasın al gitsinilerde mutfak kapağı değişir mantığıyla hareket ediyorum ben
![]()
Süper cevap oldu almak istediğim her şeyi onayladın sağolasınTost makinası gayet iyi büyüklük olarak 4 tost ekmeği sığar bence , dik olarakta konuluyo o yüzden çok sevdim :) döküm olunca daha iyi dediler bide dökümmüş. Tost makinasını alınca kettlede aliim yanlız kalmasın demiştimgayet kaliteli duruyo ama dışını hatırlamıyorum hiç ama suyu istediğin derecede falan ısıtıyo o özelliği var dandik bir ürün değil.. Bende öneri üzerine almıştım blenderı özellikleri gerçekten çok iyi baya hamur falan yoğuruyomus bide o küçük haznesi falanda hoşuma gitti pratik iyi olur :) Buzdolabında banada aynı şeyi söylediler ama bosch ta bi cam var bide benim aldığım ürün var bu da yarı parlak gbi ama cam değil el izi falan yapmıyo :)
Çok iyi cevaplar verdin var ya nasıl iyi oldu nasılBenim cevapta kısa sayılmaz![]()
ben çok incelerim ya bişeyi alınca o buzdolabını alırken falan bi saatten fazla inceledim
ayrıca bu modelin inoxu da el izi yapıyo test ettim :)
ihihih farkettim de buaralar herşeyi boşluyup bir al-alalım durumu var sendehayırdır bacım lotoyumu tutturdun
![]()
Süper cevap oldu almak istediğim her şeyi onayladın sağolasınsu ısıtıcısı bir de sıcak tutma ayarı da varmış kaynadıktan sonra soğutmuyormuş benim gibi unutkan için çok işe yarar. Ben kaynattığımı unutup on kere bir daha gidiyorum kaynatıyorum hep soğuyor
Çok iyi cevaplar verdin var ya nasıl iyi oldu nasılBen araşırsam bu kadar araştırırdım hazıra konmuş gibi olucam azıcık
![]()
Hiç bilmiyorum noble life bıçak aldım ürün güzeldi ama çkb almadım hiçKızlar nobile life ve narin'in çkb takımları hakkında bilginiz varmı ?
Hiç bilmiyorum noble life bıçak aldım ürün güzeldi ama çkb almadım hiç
Yaa bu moduna bayıldımyok ya bu ay kredi kartım çok az gelmiş ondan heralde rahata bağladım
ama napiim alalım gitsin kaç kere gelicez dünyaya öylede borç olcak böylede
![]()
Onlara çok var ama en azından aklımda model olunca indirimleri yakalamak daha kolay olur :) En ucuzu bulaşık makinesi olur değil mi onu da hediye isteyeyimaa bende çok unuturum yaa :) yardımlaşmak güzeldir
ben yakın zamanda fırını, çamaşır mak. falanda alıcam
Tabakları falanda güzel oluyo bi çkb denemedimYaa bende birşey duymadım netten yorum falan göremedim ama bir kaç modelini beğendim size sorayım dedim aslında aryıldız düşünüyordum ama kafam karıştı aha uygun görünce![]()
Yaa bu moduna bayıldımBen de bu ay kredi kartındaki taksitler azaldı diye baya bi kota açıldı dayadım kredi kartına her şeyi yine limit doldu sayılır
Onlara çok var ama en azından aklımda model olunca indirimleri yakalamak daha kolay olur :) En ucuzu bulaşık makinesi olur değil mi onu da hediye isteyeyim![]()