2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay yerim seni, unutmamıııış :)
Çok güzelmiş yaa ama şeritler vs kırmızıı :(
Başka da uygun renk yoktu baktım. Madem sadece krem yapsalarmış ya şunu :(
Evet o vardı :) hediye alma olayları vardı :) birde beyaz eşyaları aldık :) ayy bunca işimin arasında bide epilasyon randevum varmış :KK70:
Ooh ne çok iş halletmişsin. Nerde beyaz eşyaların hani hanii! :)

Bu aradaa ben de yeni bi iki bişey aldım, albümdeler.
Amaaa en mühimi gelinlik işini halletmem oldu! Kendi modelimi bir iki yere sordum önce. Sonraa bir mağazaya girdim. Sağlı sollu gelinliklerin içinden geçerken bi tanesine resmen vuruldum! Hemen denedim vee çok beğendimm. Daha önce bir iki gelinlik denemiştim ama hiç bişey hissetmemiştim :d Bunu giyince inanılmaz heyecanlandım. Şimdi bana göre dikilecek tabi üzerinde bi kaç oynama yapıcam tamamdır :)

Çok güzelmiş yaa ama şeritler vs kırmızıı :KK43:
Başka da uygun renk yoktu baktım. Madem sadece krem yapsalarmış ya şunu :KK43:

Amaaa en mühimi gelinlik işini halletmem oldu! Kendi modelimi bir iki yere sordum önce. Sonraa bir mağazaya girdim. Sağlı sollu gelinliklerin içinden geçerken bi tanesine resmen vuruldum! Hemen denedim vee çok beğendimm. Daha önce bir iki gelinlik denemiştim ama hiç bişey hissetmemiştim :d Bunu giyince inanılmaz heyecanlandım. Şimdi bana göre dikilecek tabi üzerinde bi kaç oynama yapıcam tamamdır :)
Unutmam ki :D albüme atarım birazdan, şimdi gelinliğin resmi kesin vardır :D

Unutmam ki :KK70: albüme atarım birazdan, şimdi gelinliğin resmi kesin vardır :KK70:
Ay hadi at ben çatlarım :D :D
Ay yok biliyomusun :( Giyince hemen fotoğtaf çekebilirmiyiim dedim. Malesef dedi :(
Bid e bidaha gelince ben yine giydiririm sana kime göstermek istersen diyo :D Anlaştıktan sonra çekebilirdim belki ama zafer sarhoşluğuyla aklıma gelmedi sanırım. Ay bir anda aylardır baktığım gelinliği harcadım resmen :D

Ay hadi at ben çatlarım :KK70: :KK70:
Ay yok biliyomusun :KK43: Giyince hemen fotoğtaf çekebilirmiyiim dedim. Malesef dedi :KK43:
Bid e bidaha gelince ben yine giydiririm sana kime göstermek istersen diyo :KK70: Anlaştıktan sonra çekebilirdim belki ama zafer sarhoşluğuyla aklıma gelmedi sanırım. Ay bir anda aylardır baktığım gelinliği harcadım resmen :KK70:
Çaktırmadan çektirseydin keşke ee ne kadara anlaştınız :) bu arada attım fotoğrafları

Çaktırmadan çektirseydin keşke ee ne kadara anlaştınız :) bu arada attım fotoğrafları
Yok mümkün değildi çaktırmadan çekmek . Kız giydirdi dışarda zaten diğer çalışanlar ilgilendi falan. Öyle bir boşluk olsa değerlendirirdim. Ama bu hafta ya da haftaya prova var çekiciğim hemen :)
Valla annem sağolsun kadının kiralık 3000 dediği gelinliği 2400 yaptı baya baya :D

Ay hemen baktım albümee ve hepsine bayıldıımm. Çok güzel seçimler yapmışsın kuzucumm. Güle güle kullan İnşallah :)
Ne kadara geldi bunlar bakiim :)

Yok mümkün değildi çaktırmadan çekmek . Kız giydirdi dışarda zaten diğer çalışanlar ilgilendi falan. Öyle bir boşluk olsa değerlendirirdim. Ama bu hafta ya da haftaya prova var çekiciğim hemen :)
Valla annem sağolsun kadının kiralık 3000 dediği gelinliği 2400 yaptı baya baya :KK70:
İyi hadi gözün aydın kuzu :)

Haha olabilir, o yansımıştır belkiii :KK70:
Aldın mı bişey ya da napıcaksınız
olabilir canım :) şişme yeleklerden istiyordu ondan aldım birde çok güzel bir pasta yaptım :) akşama sürpriz olacak bakalım :)
Evet o vardı :) hediye alma olayları vardı :) birde beyaz eşyaları aldık :) ayy bunca işimin arasında bide epilasyon randevum varmış :KK70:
birsürü işi halletmişsin canım. güle güle kullanın darısı bizlerin başına. gelinlik provandan foto yokmu :)
Çok güzelmiş yaa ama şeritler vs kırmızıı :KK43:
Başka da uygun renk yoktu baktım. Madem sadece krem yapsalarmış ya şunu :KK43:

senin adına çok sevindim canım. fiyatta normal olmuş. gözün aydın. allah içine sindirsin.

Back
X