2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

olabilir canım :) şişme yeleklerden istiyordu ondan aldım birde çok güzel bir pasta yaptım :) akşama sürpriz olacak bakalım :)

birsürü işi halletmişsin canım. güle güle kullanın darısı bizlerin başına. gelinlik provandan foto yokmu :)

senin adına çok sevindim canım. fiyatta normal olmuş. gözün aydın. allah içine sindirsin.
Yok malesef sadece astar dikmişlerdi bi yanlardan daraltcaklar birde göğüs kısmından bakalım bu hafta neler olucak :D sen ne yaptın gittin mi

Yok malesef sadece astar dikmişlerdi bi yanlardan daraltcaklar birde göğüs kısmından bakalım bu hafta neler olucak :KK70: sen ne yaptın gittin mi
bir sonrakinde dantel seçiyorsun canım gene birşey olmuyor :D bende öyle oldu yani bir sonraki haziranda daha çok var :)

Sağoll kuzuu :) buzdolabı hariç 5.500 gibi bişey tuttu :)
Öyle dersen buzdolabını da merak ederim ama şimdi :D :D
olabilir canım :) şişme yeleklerden istiyordu ondan aldım birde çok güzel bir pasta yaptım :) akşama sürpriz olacak bakalım :)
Ayy pastasız olmaz zaten, kimbilir nasıl bişey yaptın yineee. Hani foto haniii :)
senin adına çok sevindim canım. fiyatta normal olmuş. gözün aydın. allah içine sindirsin.
Çok teşekkür ederim canım. Evet kadın düşmeyecekti ama annem iyi bastırdı. Ben olsam 2800den öteye geçemezdim hayatta :D

Hoşbulduk kızlarr bir kaç saate fotoğrafların bir kısmı elimde olacak yarına da dış çekim fotoğrafları gelir herhalde.
Mutlaka koyucam hemen.
Gayet keyifli geçti streste vardı tabi ki.
Kuaförüm tam bir faciaydı daha önce gitmiş olmama rağmen ağlayarak çıktım makyajımı iki kere sildirdim gidip kendim yaptım.
Gözlerim şişti ağlamaktan neyse ki hallettik sonra. Dış çekime gittik.
Biraz tersten oldu işler geldiler istediler yüzük takıldı sonra kahve yaptım çikolata dağıttım :-)
Evde ailelerle fotoğraf faslı pasta kesimi vs derken saat 22.30 oldu sonra çıkıp eğlenceye fasıla gittik en son 2 gibi bara geçtik çok eğlendik ama canımız çıktı :rolleyes:

Öyle dersen buzdolabını da merak ederim ama şimdi :KK70: :KK70:

Ayy pastasız olmaz zaten, kimbilir nasıl bişey yaptın yineee. Hani foto haniii :)

Çok teşekkür ederim canım. Evet kadın düşmeyecekti ama annem iyi bastırdı. Ben olsam 2800den öteye geçemezdim hayatta :KK70:
foto albümde canım :)
Hoşbulduk kızlarr bir kaç saate fotoğrafların bir kısmı elimde olacak yarına da dış çekim fotoğrafları gelir herhalde.
Mutlaka koyucam hemen.
Kuaförüm tam bir faciaydı daha önce gitmiş olmama rağmen ağlayarak çıktım makyajımı iki kere sildirdim gidip kendim yaptım.
Biraz tersten oldu işler geldiler istediler yüzük takıldı sonra kahve yaptım çikolata dağıttım :-)
Evde ailelerle fotoğraf faslı pasta kesimi vs derken saat 22.30 oldu sonra çıkıp eğlenceye fasıla gittik en son 2 gibi bara geçtik çok eğlendik ama canımız çıktı :rolleyes:
maşallah canım. yaşanan bazı aksilikler nazarlığı işte o günün :)

Öyle dersen buzdolabını da merak ederim ama şimdi :KK70: :KK70:

Çok teşekkür ederim canım. Evet kadın düşmeyecekti ama annem iyi bastırdı. Ben olsam 2800den öteye geçemezdim hayatta :KK70:
:D buzdolabını daha önce almıştık ondan canım :D 2.500 dü o neyseki 2-3 taksiti kaldı :D

Mutlaka koyucam hemen.
Hadi yaa iyi yönünden bak düğün için tercih etmiceğin kuaför oldu burası ama sonradan düzelmiş olmasına sevindim :)

Mutlaka koyucam hemen.
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Öyle aksilikler olmazsa olmaz zaten. Ama önemli olan sonuç. Sorunlar o gün büyüse de sonra hatıra olarak kalıyo işte sadece :) Çoks evindim adına.. Albüme koyduğun saçlardan birini mi yaptın onu merak ettim şimdi bennn :D

foto albümde canım :)
Ayy baktım çok güzel olmuş yineee. Ellerine sağlık kuzucum :)

Sağol canım evet nazar çıktı dedik bizde :))
Pasta çok güzel olmuş buaradaa ellerine sağlıkk

Ayy canım hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Öyle aksilikler olmazsa olmaz zaten. Ama önemli olan sonuç. Sorunlar o gün büyüse de sonra hatıra olarak kalıyo işte sadece :) Çoks evindim adına.. Albüme koyduğun saçlardan birini mi yaptın onu merak ettim şimdi bennn :KK70:

Ayy baktım çok güzel olmuş yineee. Ellerine sağlık kuzucum :)
teşekkür ederim kızlar :) henüz kendisi görmedi inş beğenir :)

Back
X