2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi yaa iyi yönünden bak d
üğün için tercih etmiceğin kuaför oldu burası ama sonradan düzelmiş olmasına sevindim :)

Düğün için onu düşünmüyordum zaten ama makyaj provasınında zorunlu olduğunu öğrenmiş oldum :KK51:
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Öyle aksilikler olmazsa olmaz zaten. Ama önemli olan sonuç. Sorunlar o gün büyüse de sonra hatıra olarak kalıyo işte sadece :) Çoks evindim adına.. Albüme koyduğun saçlardan birini mi yaptın onu merak ettim şimdi bennn :KK70:

Ayy baktım çok güzel olmuş yineee. Ellerine sağlık kuzucum :)

Sağol canım teşekkür ederim. İleride gülümseyerek hatırlayacağımız küçük sorunlardı daha büyüğü olmadı çok şükür.

O modelleride pek yapamadılar :KK43: Resim atınca anlayacaksın canım zaten

Düğün için onu düşünmüyordum zaten ama makyaj provasınında zorunlu olduğunu öğrenmiş oldum :KK51:

Sağol canım teşekkür ederim. İleride gülümseyerek hatırlayacağımız küçük sorunlardı daha büyüğü olmadı çok şükür.

benimkide bambaşka birşey yapmıştı :( kuaför işi çok sıkıntılı ama buna şükür diyelim

benimkide bambaşka birşey yapmıştı :KK43: kuaför işi çok sıkıntılı ama buna şükür diyelim

Zaten gösterilen modelin aynısını çıkarabilene rastlamadım ben de henüz.
Düğün için nereye gideceğimi bilmiyorum, gerçekten büyük sorun.
Nişanda vs neyse de düğünde aksilik çıkmasın saç makyajda yaa

Evet nişan bir şekilde hallolur ama düğünde sorun çıkmamalı kesinlikle o yüzden gerekirse 56451 kere prova isticem ehehe

Aynen düğünde de kendim yapamam makyajımı :KK70:
Haha nişanda ben de ablama yaptırmıştım makyajımı, ablam analr bu işlerden hiiç riske atmayayım dedim direkt ablama yaptırdım.
Saçım da at kuyruğuydu zaten çok şükür onu becerebilmişlerdi :D

Haha nişanda ben de ablama yaptırmıştım makyajımı, ablam analr bu işlerden hiiç riske atmayayım dedim direkt ablama yaptırdım.
Saçım da at kuyruğuydu zaten çok şükür onu becerebilmişlerdi :KK70:
Valla iyi yapabilmişler ben saçımı makyajımı bir gördüm bir an akşama sahne alacakmışım gibi hisettim bülent ersoy duruyordu karşımda :KK70: Şimdi gülüyorum ama o an sinirden deliricektim:confused:

Valla iyi yapabilmişler ben saçımı makyajımı bir gördüm bir an akşama sahne alacakmışım gibi hisettim bülent ersoy duruyordu karşımda :KK70: Şimdi gülüyorum ama o an sinirden deliricektim:confused:
Hahaha ay çok güldüm buna :D
Valla ben de şaşırmıştım. Sonra fotoğraf çekiminde bi daha aynısını yaptırmaya gittim kalıp gibi yaptı sağolsun. Ama nişanda kötü olsa daha çok üzülürdüm buna da şükür :D

Hahaha ay çok güldüm buna :KK70:
Valla ben de şaşırmıştım. Sonra fotoğraf çekiminde bi daha aynısını yaptırmaya gittim kalıp gibi yaptı sağolsun. Ama nişanda kötü olsa daha çok üzülürdüm buna da şükür :KK70:
Farklı dilimi konuşuyoruz kuaförlerle anlamıyorum gerçekten. Doğallıktan anlamıyorlar saçma sapan şeyler yapıyorlar :KK12:

Farklı dilimi konuşuyoruz kuaförlerle anlamıyorum gerçekten. Doğallıktan anlamıyorlar saçma sapan şeyler yapıyorlar :KK12:
Hele o doğallık mevzusunu hiiç anlamıyorlar işte. Hayır bizim gördüğümüz diğer saçlar nasıl öyle doğal duruyo o zaman.
Demek ki bi oluru var yanii. Ama onu oldurabileni bulmak mesele sanırım.
Aman yaa stres bizim doğamızda var resmen :D

Hele o doğallık mevzusunu hiiç anlamıyorlar işte. Hayır bizim gördüğümüz diğer saçlar nasıl öyle doğal duruyo o zaman.
Demek ki bi oluru var yanii. Ama onu oldurabileni bulmak mesele sanırım.
Aman yaa stres bizim doğamızda var resmen :KK70:

Neyse kötü düşünmeyelim daha fazla düğünde herşey çok güzel ve doğal olacaaak başka yolu yok :KK70:

Bu yüzden kuzenimden başka kimseye gidemiyorum, bi kaç kere gittim harbiden bozup kendim yapdım bidaha

Neyse kötü düşünmeyelim daha fazla düğünde herşey çok güzel ve doğal olacaaak başka yolu yok :KK70:
Haha bencede kuzu . Aynen öyle olacak. İnanırsak kesin olur yani :D :D
Bitcek inşallah 7-8 aya :KK70:
Ay deme yaaa o kadar uzun vadeli düşünmemiştim ben :D
Düğün sonrası tüm borçlar bitsin istiyorum. Elimizde para kalmasa da borçsuz olmak istiyorum. O duyguyu tatmam gerek :D

Haha bencede kuzu . Aynen öyle olacak. İnanırsak kesin olur yani :KK70: :KK70:

Ay deme yaaa o kadar uzun vadeli düşünmemiştim ben :KK70:
Düğün sonrası tüm borçlar bitsin istiyorum. Elimizde para kalmasa da borçsuz olmak istiyorum. O duyguyu tatmam gerek :KK70:
:D benimkiler anca biter baksana durup durup yeni bişeyler çıkartıyoruz :D

Back
X