2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çıkarıcam şimdi kredi kartını, zor tutuyorum :D
Ay ben yine dün iş çıkışı avm ye gidince english home a daldım. Nişanlıcığımın kredi kartı da yanımdayken hazıııır aklımdakileri alıverdim , hala haberi yok :D Ama zaten bişeyler alayım diye vermişti kartını nolcak canıııım :KK62:

Çıkarıcam şimdi kredi kartını, zor tutuyorum :KK70:
Ay ben yine dün iş çıkışı avm ye gidince english home a daldım. Nişanlıcığımın kredi kartı da yanımdayken hazıııır aklımdakileri alıverdim , hala haberi yok :KK70: Ama zaten bişeyler alayım diye vermişti kartını nolcak canıııım :KK62:
Neler aldın yine :KK48:

Ayy albüme ekledim şimdiii. Dondurma cuplarıı,kahve yanında bişiler koyayım diye pembe bir miniş, bir de kağıt havluluk :KK70: :KK70: Annem aldıklarıma gülmekten ölsedee... :KK70:
Hahaha :D Kadına eğlence olmuşsun evde :D artık gerekli gereksiz ne varsa dadanıyoruz galiba :D Ben mola verdim uzun süre bir şey almamakta kararlıyım mesela.

Hahaha :KK70: Kadına eğlence olmuşsun evde :KK70: artık gerekli gereksiz ne varsa dadanıyoruz galiba :KK70: Ben mola verdim uzun süre bir şey almamakta kararlıyım mesela.
Allah kararından caydırmasın ne diyeyim :D
Ben de öyleydim bu ay ama . Sonuç ortada :D Gerçi ben almadım ki aldırdım , sözümü tutmuş sayılırım :KK49:

Çok şirinler güle güle kullan canm :)
Valla bu şirinlikle evin sonu ne olacak onu bilemiyorum ama teşekkür ederim kuzu :D
Ayy bir de karacada bi kahvaltı takımı gördüm 200 w düşmüş. Ama ben çook önce almıştım :( Anneme diyorum ki anne kendikimi sana hediye ediym miii :D Ay istemem diye tutturdu kadın beni de sürükledi kolumdan resmen :D :D

Valla bu şirinlikle evin sonu ne olacak onu bilemiyorum ama teşekkür ederim kuzu :KK70:
Ayy bir de karacada bi kahvaltı takımı gördüm 200 w düşmüş. Ama ben çook önce almıştım :KK43: Anneme diyorum ki anne kendikimi sana hediye ediym miii :KK70: Ay istemem diye tutturdu kadın beni de sürükledi kolumdan resmen :KK70: :KK70:
:D :D ayyy çok iyi ya san hediye edip yenisini aliyim mantığı

güle güle kullan çok şirinler :)
Teşekkürler kuzuuu :)
H happy__ Günaydın maşallah topiğin neşesisin
curlygirl curlygirl Günaydin.yardimsever kız
@Conchiglia Günaydın şefkalı kız
H happyNow Günaydın iyi yürekli
greenandblue greenandblue Günaydın çalışkan kız
@zeroglu nerdesin
@ecm Günaydın nişanın tebrik ederim canım.
Aa çok teşekkür ederiiiiz :KK68:
hihihihi :KK70: ne güzel bir özetleme olmuş :) sende topiğin bir varmış bir okmuş kızı oluyorsun ozaman :)
Haha valla bravo , tespit çok başarılı gerçekten :KK5:

Kızlar yaaa dün kayinvalideciğim bir fikir attı ortaya. Kınamsı düğünlerden sonra, nikahımsı kınaya imza atabilirim :D

Back
X