GalibaBanada aynısı oldu şu an bak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GalibaBanada aynısı oldu şu an bak![]()
Ne zaman işe odaklanıyorum sen geliyorsun sanki demiştin ya sen gelince kaçıyormuşum gibi oluyor
Hadi bi bakıp çıkayım demiştim öyle gördüm![]()
Teşekkür ederimm sana da kolay gelsin canım :)Bende ancak bu saatlerde geliyorum ya ofise o yüzdenKolay gelsin canım sana
![]()
Gitmiş de gelmiş bile sankii birileriiTeşekkür ederimm sana da kolay gelsin canım :)
Çok gelgitli bir insanımGitmiş de gelmiş bile sankii birilerii![]()
Herşeyin normal olmasına sevindim canım :) güle güle kullan aldıklarınıiyi akşamlar kızlar.sonunda beni merak ettiniztelefonumda bi sorun var wifi la bağlanınca kendi kendine sayfalar açılıyo.3gyle bağlanınca bi sorun yok.bende malum hiç idareli kullanamadığım, 4 gb interneti 15-20 günde bitirdiğim için kendimi cezalandırdım yükleme yapmıyorum.akşamları girip yazdıklarınızı okuyorum bazen ama kimse olmuyo o yüzden yazmıyorum.bu arada baya bişey aldım.cumartesi nişanlımla da buluştuk sonunda.
annelere eşarpla cüzdan aldık.misafir ve günlük yemek takımını aldım.nişanda hediye gelen altınlarla bilezik ve künye aldık.eve de baktım.tabi ıvır zıvır bişeyler daha aldım.kargolar gelince albüme eklerim çünkü yemek takımlarının fotoğrafını internette bulamadım.anlıycağınız herşey normal
![]()
Babamı da a101 canavarı yaptık sonunda galibaArayıp borcam seti var çok uygunmuş alayım mı diyor :)
Sonunda aramıza döndün, ya da uğradıniyi akşamlar kızlar.sonunda beni merak ettiniztelefonumda bi sorun var wifi la bağlanınca kendi kendine sayfalar açılıyo.3gyle bağlanınca bi sorun yok.bende malum hiç idareli kullanamadığım, 4 gb interneti 15-20 günde bitirdiğim için kendimi cezalandırdım yükleme yapmıyorum.akşamları girip yazdıklarınızı okuyorum bazen ama kimse olmuyo o yüzden yazmıyorum.bu arada baya bişey aldım.cumartesi nişanlımla da buluştuk sonunda.
annelere eşarpla cüzdan aldık.misafir ve günlük yemek takımını aldım.nişanda hediye gelen altınlarla bilezik ve künye aldık.eve de baktım.tabi ıvır zıvır bişeyler daha aldım.kargolar gelince albüme eklerim çünkü yemek takımlarının fotoğrafını internette bulamadım.anlıycağınız herşey normal
![]()
Hahah ay inanmıyorum yaaa. Çok şanslısın beybisiiiBabamı da a101 canavarı yaptık sonunda galibaArayıp borcam seti var çok uygunmuş alayım mı diyor :)
kuzucum hayırlı olsun aldıkların :) sen iyi olda ara ara uğra razıyız :)iyi akşamlar kızlar.sonunda beni merak ettiniztelefonumda bi sorun var wifi la bağlanınca kendi kendine sayfalar açılıyo.3gyle bağlanınca bi sorun yok.bende malum hiç idareli kullanamadığım, 4 gb interneti 15-20 günde bitirdiğim için kendimi cezalandırdım yükleme yapmıyorum.akşamları girip yazdıklarınızı okuyorum bazen ama kimse olmuyo o yüzden yazmıyorum.bu arada baya bişey aldım.cumartesi nişanlımla da buluştuk sonunda.
![]()
iyi akşamlar kızlar.sonunda beni merak ettiniztelefonumda bi sorun var wifi la bağlanınca kendi kendine sayfalar açılıyo.3gyle bağlanınca bi sorun yok.bende malum hiç idareli kullanamadığım, 4 gb interneti 15-20 günde bitirdiğim için kendimi cezalandırdım yükleme yapmıyorum.akşamları girip yazdıklarınızı okuyorum bazen ama kimse olmuyo o yüzden yazmıyorum.bu arada baya bişey aldım.cumartesi nişanlımla da buluştuk sonunda.
![]()
Babamı da a101 canavarı yaptık sonunda galibaArayıp borcam seti var çok uygunmuş alayım mı diyor :)
![]()
çok iyi yaa
Hahah ay inanmıyorum yaaa. Çok şanslısın beybisiii![]()
Adamı sonunda yoldan çıkardın helal olsun :)
Yaşasın perşembe modundayım benGünaydın kızlaar nasılsınız