2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha valla ben bişey yapmadım ya kendi aradı alayım mı diye sordu :oops: Gerçi en sonunda iş yine anneme kaldı ama olsun düşünmesi bile çok hoşuma gitti :KK48:

Bu arada kızlar dün esseye gittik annemle, o takımın tabakları baya kötüydü. Diğer her şeyi güzeldi ama tabak yüzünden vazgeçtik almaktan. Tabi anneyle gezmek bir ayrı oluyormuş, o da sever böyle şeyler bütün mağazaları tek tek inceledik :) Arada ufak tefek şeyler de kapıverdik :KK47:

eeee foto dememe gerek var mı kii hı :) :D :D

Yaşasın perşembe modundayım ben :KK70: sen nasılsın canm

O ne güzel bi mod ben giremedim hahaha :D

Hahaha valla ben bişey yapmadım ya kendi aradı alayım mı diye sordu :oops: Gerçi en sonunda iş yine anneme kaldı ama olsun düşünmesi bile çok hoşuma gitti :KK48:

Bu arada kızlar dün esseye gittik annemle, o takımın tabakları baya kötüydü. Diğer her şeyi güzeldi ama tabak yüzünden vazgeçtik almaktan. Tabi anneyle gezmek bir ayrı oluyormuş, o da sever böyle şeyler bütün mağazaları tek tek inceledik :) Arada ufak tefek şeyler de kapıverdik :KK47:
Hadi yaa boşuna uygun tutmamışlar yani fiyatı :)

Ayy anneyle gezmek çok eğlencelidir cidden yaa. Gerçi ben annemle gezince pert oluyorum. Hatun yorulmuyo arkadaş, ben de sızlanmalar yakınmalarr :D
Neler kaptınız haniiiiii :D

Çok üzüldüm keşke tabaklarda güzel olsaydı da kapsaydın. Neler aldın bakalıım hani foto

eeee foto dememe gerek var mı kii hı :) :KK70: :KK70:

O ne güzel bi mod ben giremedim hahaha :KK70:
Albüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlara :D
Hadi yaa boşuna uygun tutmamışlar yani fiyatı :)
Evet ya günlük bile kullanmam onu :/ Garip garip motifler şatafatlar koysana oraya düz beyaz tabak bak nasıl alıyorum. Onun 1499luk versiyonu vardı, yemek takımı güzeldi onda, diğer her şey aynıydı :D
Ayy anneyle gezmek çok eğlencelidir cidden yaa. Gerçi ben annemle gezince pert oluyorum. Hatun yorulmuyo arkadaş, ben de sızlanmalar yakınmalarr :KK70:
Neler kaptınız haniiiiii :KK70:
Evet o sırada yorulmuyorlar ama eve döndüğümüzde ayaklarımızı hissetmiyorduk :D Albümde kuzu
Çok üzüldüm keşke tabaklarda güzel olsaydı da kapsaydın. Neler aldın bakalıım hani foto
Amann olsun bulurum elbet bir yerlerden :) Albümde :D Ufacık şeyler aslında ya :D

Albüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlara :KK70:

Evet ya günlük bile kullanmam onu :/ Garip garip motifler şatafatlar koysana oraya düz beyaz tabak bak nasıl alıyorum. Onun 1499luk versiyonu vardı, yemek takımı güzeldi onda, diğer her şey aynıydı :KK70:

Evet o sırada yorulmuyorlar ama eve döndüğümüzde ayaklarımızı hissetmiyorduk :KK70: Albümde kuzu

Amann olsun bulurum elbet bir yerlerden :) Albümde :KK70: Ufacık şeyler aslında ya :KK70:
kesme tahtasına bayıldımm :)

Albüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlara :KK70:

Evet ya günlük bile kullanmam onu :/ Garip garip motifler şatafatlar koysana oraya düz beyaz tabak bak nasıl alıyorum. Onun 1499luk versiyonu vardı, yemek takımı güzeldi onda, diğer her şey aynıydı :KK70:

Evet o sırada yorulmuyorlar ama eve döndüğümüzde ayaklarımızı hissetmiyorduk :KK70: Albümde kuzu

Amann olsun bulurum elbet bir yerlerden :) Albümde :KK70: Ufacık şeyler aslında ya :KK70:
1499 uygun aslında

Ulen güzel tabak farkı 500 liramıymış yani. Az çakal değiller he !
Boşver ya sen kendi takımını kendin oluşturursun artık başka bişey çıkmazsa.
Ayrıca mor minişler çok tatlı , diğer ekmek kesme şeysi de öylee. The company diye bi yer vardı oranın ürünlerine benzettim :D

Baktım canım çok tatlılar :) perşembe sendromu :D :D :D

Ayyyy giremedim nasıl giriliyor buna hahahhahahahah :D :D :D

500 lira bir tek tabak için çok fazla yaa kınadım şuan esseyi :KK45: Çok cici aldıkların güle güle kullan yaa ben senin çkb takımını şuan görüyorumm çok güzelmiş nerden aldıınn nettenmi canım

Perşembe sendromu işte anacım.
Cuma olsa ne olurdu yani düşüncesini kafamdan atamıyorum, atamıyoruuum! :KK70:

Biz c.tesi çalışanlar napalım :KK12:

Hahah olmuyo işte. Bugün olsa yarını düşünmek zorunda kalmazdım. Bu gün cuma olsaydı zaman çabul geçerdi, yarın sabah ne de güzel uyurdum diye düşünmekten alamıyorum kendimii :KK70:

Haha benim o Perşembe sendromlu.
Yok giremezsin zaten zorlama, ben de de olmuyo. Pollyanna bunlar mübarek :KK70:
ayy nasıl saydı hemen :D :D

sadece birazcık kayboldum kaynatmışsınız gene :KK70: yeni alınan şeyleri güle güle kullanın kızlar

Kuzum profil resmin nerdeeee :rolleyes:

500 lira bir tek tabak için çok fazla yaa kınadım şuan esseyi :KK45: Çok cici aldıkların güle güle kullan yaa ben senin çkb takımını şuan görüyorumm çok güzelmiş nerden aldıınn nettenmi canım

Biz c.tesi çalışanlar napalım :KK12:

Evet ya napalım biz hı

Back
X