- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Yani kuzu etrafın hep onlarla çevrili yapacak bir şey yok(Alınmadım
)
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kuzu etrafın hep onlarla çevrili yapacak bir şey yok(Alınmadım
)
![]()
HahahaAynen lütfen dikkat edelim böyle uzun kalmayalım kızlar malum karşıdaki de can![]()
Hahaha
Ay yok ya ben zaten kendim dayanamam o kadar vakit aynı meseleyi konuşmaya
Konuşacak olsam da bi utanır sıkılırım kalamam. Ben o müşterilerden değilim![]()
![]()
Ay kıyamam yaaa haha perte çıkarmışlar kızı vicdansızlar![]()
bencede hiç gerek yok ayy hala kafamı toplayamıyorum
Evet ya sağdan soldan geldiler zalımlarAy kıyamam yaaa haha perte çıkarmışlar kızı vicdansızlar![]()
Evet ya sağdan soldan geldiler zalımlar![]()
![]()
Tamaam derin bir nefes al ve olanları unut! Böyle bişey hiiiiç yaşanmadı
![]()
![]()
Çocukluğuna inmemiz gerekebilir o zaman hahah![]()
ahahah unutamıyorum olmuyoo
buna yüreğim dayanmazÇocukluğuna inmemiz gerekebilir o zaman hahah![]()
Ayy deme öyle sokma aklımızahttp://www.trendyol.com/Victoria-s-...tm_email_type=Daily&utm_email_date=2015-05-14 bunlardan rengarenk alasım geliyo![]()
Günaydınn hayırlı cumalar hayırlı kandiller :)
Günaydıııın, amin kuzular... Hayırlı kandiller herkese..Günaydın hatunlar, hayırlı kandiller, hayırlı cumalar...Bugün gönlümüzden geçen,tüm dualarımız kabul olsun inşallahh![]()
Hahah ne biçim anlattın vicdansız zalım!Ayy deme öyle sokma aklımızaAma ne güzel olur mis gibi kokular, yaz gelince daha da bi çekiyor böyle şeyler beni. Denizden çıkmışsın, temizlenmişsin mis gibi kokular sıkmışsın sonra akşam sevdiceğinle hazırlanıp yemeğe çıkıyorsundur
Allahım ben tatil moduna girmişim
![]()
@Conchiglia yaptıHahah ne biçim anlattın vicdansız zalım!![]()
Ayy ayy ne günlerdi be!
Alıcam şimdi olmasadaAyy deme öyle sokma aklımızaAma ne güzel olur mis gibi kokular, yaz gelince daha da bi çekiyor böyle şeyler beni. Denizden çıkmışsın, temizlenmişsin mis gibi kokular sıkmışsın sonra akşam sevdiceğinle hazırlanıp yemeğe çıkıyorsundur
Allahım ben tatil moduna girmişim
![]()
Ben sadece link attım tatil benden çıkmadı