2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

rtık öyle yaparız da annem de dönmeden görsün istemiştim neyse artık.
İnsan sabırsızlanıyo tabii o da var diii mi :)
Ben bi kere kargonun adresini değiştirmiştim kargoya verilince aradım yönlendirdim falan . Ama o önemli bi durumdu tabii. Uğraşmıştım biraz

İnsan sabırsızlanıyo tabii o da var diii mi :)
Ben bi kere kargonun adresini değiştirmiştim kargoya verilince aradım yönlendirdim falan . Ama o önemli bi durumdu tabii. Uğraşmıştım biraz
Evet ya ben araştırırken o ürünü merak etmiştim sistemi nasıl diye, ama hiç alacağım aklıma gelmezdi :D

Aa başladı mı hadi hayırlı olsun İstanbulda di mi?
Sen de söylemişsinn ne oldu sorun çıkmadı İnşallah

Artık öyle yaparız da annem de dönmeden görsün istemiştim neyse artık.

Hayırlı olsun ne güzel her şey rayına oturmuş gibi. Nasıl geçti konuşma peki ?

Evet kuzum istanbulda.
Teşekkürler kızlar çok şükür herşey yolunda gidiyor. En büyük sıkıntı işe girmesiydi o da oldu.
Benim patronlarla konuşmam iyi geçti anlayışlı davrandılar ama şimdi ne yapsam batıyor sanki, kendimi kötü hissediyorum yani.. Çıkaksın diye rahatlamışsın dedi hatta bugün :(

Evet kuzum istanbulda.
Teşekkürler kızlar çok şükür herşey yolunda gidiyor. En büyük sıkıntı işe girmesiydi o da oldu.
Benim patronlarla konuşmam iyi geçti anlayışlı davrandılar ama şimdi ne yapsam batıyor sanki, kendimi kötü hissediyorum yani.. Çıkaksın diye rahatlamışsın dedi hatta bugün :KK43:
Sen takma hepsi aynı şeyi yapıyorlar, psikolojik baskı işte. Garip garip tripler. Aslında hiçbirinin umrunda değiliz, sadece işlerine yarıyoruz bir daha sıfırdan elemanla başlamak zor geliyor vs. En azından ben öyle hissediyorum. Anlayışlı davranırlar çünkü yapabilecekleri bir şey yok.

Evet ya ben araştırırken o ürünü merak etmiştim sistemi nasıl diye, ama hiç alacağım aklıma gelmezdi :KK70:
Haha ay ben senin yüzüdnen merak ettim. Resim değil video çek bu sefer , görmem lazım :D :D
Evet kuzum istanbulda.
Benim patronlarla konuşmam iyi geçti anlayışlı davrandılar ama şimdi ne yapsam batıyor sanki, kendimi kötü hissediyorum yani.. Çıkaksın diye rahatlamışsın dedi hatta bugün :KK43:
Oh çok iyi ya. Vakit az kaldı ama yoluna girmiş çoğu şey :)
Sen neden kendini kötü hissediyosun canım, bu opsiyonel bi durum değil ki evleneceksin il değiştiriyorsun ve çıkmak zorundasın.
Patronun boş konuşmuş yani. İlla öyle bir laf atacaklar zaten. Üzülecek bir durum yok yapman gereken oydu

Sen takma hepsi aynı şeyi yapıyorlar, psikolojik baskı işte. Garip garip tripler. Aslında hiçbirinin umrunda değiliz, sadece işlerine yarıyoruz bir daha sıfırdan elemanla başlamak zor geliyor vs. En azından ben öyle hissediyorum. Anlayışlı davranırlar çünkü yapabilecekleri bir şey yok.

Haha ay ben senin yüzüdnen merak ettim. Resim değil video çek bu sefer , görmem lazım :KK70: :KK70:

Oh çok iyi ya. Vakit az kaldı ama yoluna girmiş çoğu şey :)
Sen neden kendini kötü hissediyosun canım, bu opsiyonel bi durum değil ki evleneceksin il değiştiriyorsun ve çıkmak zorundasın.
Patronun boş konuşmuş yani. İlla öyle bir laf atacaklar zaten. Üzülecek bir durum yok yapman gereken oydu

Haklısınız kızlar :( Şu 3 ay bi bitse de şu stres gitse üzerimden

Az kalmış sanki yaa evet :KK70:
Bi arakadaşım ben den 1,5 ay önce evlenecek. Onun 3,5 ayı varken ona "3,5 ay çok az yaa ben stres olurum o kadar kalsa" demiştim. Ama o etki yok şuan, algılarım kapanmış olabilirr
Ay ne güzel ya ben de görücem mi o günleri acaba daha koca 1 yıl var :KK51:
hahahaha :KK70: :KK70:

Bana sorsanız daha çooooooooooookkkkkkkkkkkkk var :KK70:
Deme öyle bak daha beter durumdakileri düşün :D

Ay ne güzel ya ben de görücem mi o günleri acaba daha koca 1 yıl var :KK51:
Ya ben gördüysem herkes görür emin olabilirsin kuzucuum :D
Ben hala görebilecekmiyim emin değilim gerçi, hala rüya gibi geliyo . İnanmak zor oldu baya 3,5 ay var ama ben inanamıyorum :D

İstanbulda çok pahalı cidden ya bakmaya korkuyorum
Haha keşke bakmamak çözüm olsa kuzu. Bakmak zorundayız ne yazık ki :D
Yani benim şuan oturduğum semt tam bir kabus! 900 lira kirası olan evleri çok afedersiniz ama köpek bağlasan durmaz vaziyette görünce delleniyorum.
Böyle sıradan oturulabielcek ama aa güzelmiiş de diyemeyeceğin evler bile 1400-1500 lira! Şaka gibi..
Burada iyi bir evde oturmak için onu gözden çıkarmak lazım. O yüzden şuan oturduğum semte bakmadan geçiyorum arık.
Şimdi 900e buldum başka bir semt ama istediğimiz bir yer. Yine de çok geliyo yaa :(

Haha keşke bakmamak çözüm olsa kuzu. Bakmak zorundayız ne yazık ki :KK70:
Yani benim şuan oturduğum semt tam bir kabus! 900 lira kirası olan evleri çok afedersiniz ama köpek bağlasan durmaz vaziyette görünce delleniyorum.
Böyle sıradan oturulabielcek ama aa güzelmiiş de diyemeyeceğin evler bile 1400-1500 lira! Şaka gibi..
Burada iyi bir evde oturmak için onu gözden çıkarmak lazım. O yüzden şuan oturduğum semte bakmadan geçiyorum arık.
Şimdi 900e buldum başka bir semt ama istediğimiz bir yer. Yine de çok geliyo yaa :KK43:

Biraz daha geçsin zaman da en azından boş eve vermeyelim kira :S

Biraz daha geçsin zaman da en azından boş eve vermeyelim kira :S
Aynen öyle canım, şuan piyasa araştırmasındayım zaten sadece. Öylesine bakıyorum. Yani tutacağımız zaman bu evleri bulamam zaten. Sabah baktığım ilan öğlen yok oluyor resmen öyle de bir durum var.
Ne kadar geç tutsak o kadar iyi olacak. En güzeli 1 ay önce girmek eve

Back
X