2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oldu olmasına da bakalım iyi mi olacak kötümü , hayırlısı olsun ya.
hiç kafana takma gayet güzel bir yer, huzurlu oturursunuz inş.
Vallaha bu ara herşeye bakıyorum ama alamıyorum hesap kitap yapmaktan beynim uyuştu şimdi ev bakıyoruz bizde :KK43: uygun bulmak zorundayız yarın bakmaya gidecek nişanlım bitane bulduk kaçırmayalım dedik ama bakalım :KK43:
hayırlısı olsun canım.

19 mayısta çalışma var mı sizde?
şuan var gibi gözüküyor. ama duyduğuma göre 23 nisanda çalışanlar o günü +1 diye gidip izin alıyormış ve ses etmeden veriyorlar izinleri :) bende gelirsem +2 olur yani. düğün zamanı kullanabiliriim sanırım :)
ayyy yok ben orayı okuyunca acayip gaza geliyorum..:KK55:.hiç derdim olmasa bile dert buluyorum kendime :KK57::KK53:
tek ben böyle değilim demekki :) geçenlerde düğününde eltisi beyaz giyecek olanı okumuştum :) bizde öyle elti olsa naparız acep :D

şuan var gibi gözüküyor. ama duyduğuma göre 23 nisanda çalışanlar o günü +1 diye gidip izin alıyormış ve ses etmeden veriyorlar izinleri :) bende gelirsem +2 olur yani. düğün zamanı kullanabiliriim sanırım :)

tek ben böyle değilim demekki :) geçenlerde düğününde eltisi beyaz giyecek olanı okumuştum :) bizde öyle elti olsa naparız acep :KK70:

Çalışma olursa +2 olucak yani, ee öyleyse çalışılır ya..bende nöbet mi yazdırsam kendime..Senelik izine ekleme yapardım :)

Onu bende okudum ya,, hemde düz bir elbisede değil yani, duvak da taksa ikinci gelin olurdu :)

Çalışma olursa +2 olucak yani, ee öyleyse çalışılır ya..bende nöbet mi yazdırsam kendime..Senelik izine ekleme yapardım :)

Onu bende okudum ya,, hemde düz bir elbisede değil yani, duvak da taksa ikinci gelin olurdu :)
yap canım yap düğün zamanı lazım olacak o izinler :)
benim beyaz takıntım yok giyilebilir bence ama dediğin gibi model zaten gelinlik olabilecek bir model inatla bunu yapmanın anlamı yok. bende kuzenimin düğününde beyaz bir abiye giymiştim. ama itiraf edeyim gelini sinir etmek için giymiştim :D he ama onunda takıldığını hiç sanmıyorum şuan beni çok seviyor çünkü :D

yap canım yap düğün zamanı lazım olacak o izinler :)
benim beyaz takıntım yok giyilebilir bence ama dediğin gibi model zaten gelinlik olabilecek bir model inatla bunu yapmanın anlamı yok. bende kuzenimin düğününde beyaz bir abiye giymiştim. ama itiraf edeyim gelini sinir etmek için giymiştim :KK70: he ama onunda takıldığını hiç sanmıyorum şuan beni çok seviyor çünkü :KK70:

Evlilik izni le birlikte 12 günüm var..ucu ucuna yetişecek gibi duruyor..Burdaki düğünden 1 gün önce ancak çıkabiliyorum izine..hatta düğünden önceki günde çalışabilirim :KK53:
ahahahh fenasın fena :KK70::KK70: ne güzel de itiraf ediyor ya ..Bende severim beyazı ama yakışmaz bana :KK57:

Evlilik izni le birlikte 12 günüm var..ucu ucuna yetişecek gibi duruyor..Burdaki düğünden 1 gün önce ancak çıkabiliyorum izine..hatta düğünden önceki günde çalışabilirim :KK53:
ahahahh fenasın fena :KK70::KK70: ne güzel de itiraf ediyor ya ..Bende severim beyazı ama yakışmaz bana :KK57:
ay inş izin sıkıntımız olmazda rahat ederiz.
:D fenayım ama gerçekten hak edene :D aileye saygısızlık yapmıştı bende inadına bunu giyip ders vermek istedim. ama meğer yanlış anlaşılmalar varmış gelin sonra çok iyi çıktı :) ama benimki gerçekten düz bir abiyeydi hihih :) bu kötü elti gibide değilim hani :D
biran önce o göbüş ve simitleri yok etmeliyiz ama nasıl

ay inş izin sıkıntımız olmazda rahat ederiz.
:KK70: fenayım ama gerçekten hak edene :KK70: aileye saygısızlık yapmıştı bende inadına bunu giyip ders vermek istedim. ama meğer yanlış anlaşılmalar varmış gelin sonra çok iyi çıktı :) ama benimki gerçekten düz bir abiyeydi hihih :) bu kötü elti gibide değilim hani :KK70:
biran önce o göbüş ve simitleri yok etmeliyiz ama nasıl

iyi bari sonu güzel olmuş en azından :KK49: benim göbek benden ayrılmıyor ya açıkcası totoşu kaldırıp da bir şey yapmıyorum :)

iyi bari sonu güzel olmuş en azından :KK49: benim göbek benden ayrılmıyor ya açıkcası totoşu kaldırıp da bir şey yapmıyorum :)
ben eskiden çok uğraşırdım kilo alamazdım şimdi gelinlik giyicem inadına devamlı yükseliyor :D ne zaman tartıya çıksam 1 kilo daha artıyor anlamadım bu işten bişi. işyerinde aralarda atıştırıyordum artık yapmıyorum busefer tansiyonum düşmeye başladı. napcaz bakalım

ben eskiden çok uğraşırdım kilo alamazdım şimdi gelinlik giyicem inadına devamlı yükseliyor :KK70: ne zaman tartıya çıksam 1 kilo daha artıyor anlamadım bu işten bişi. işyerinde aralarda atıştırıyordum artık yapmıyorum busefer tansiyonum düşmeye başladı. napcaz bakalım

o atıştırmalıklar ne mesela :KK53:

Back
X