2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sen ne yiyorsun? sahada okadar dolaştıktan sonra atıştırmıyormusun bişiler?
Acıkıyorum hemde nasıl, ken şekerim düşüyor resmen
Ben meyve yiyorum canım ya yada çubuk kraker falan, bir ara çikolatayı abarttım ama yemiyorum bu aralar..bide su içmeye başladım , yemeklerden önce içiyorum :KK53:
 
Selammmm kızlar provadan eve gidiyorum belim incelmiş gelinlik daralcak neyseki iğneyle tutturmuştular dantelleeeri
nasıl oldu bu iş bizede anlatmalısın :) prova nasıldı foto istiyoruz :)
Acıkıyorum hemde nasıl, ken şekerim düşüyor resmen
Ben meyve yiyorum canım ya yada çubuk kraker falan, bir ara çikolatayı abarttım ama yemiyorum bu aralar..bide su içmeye başladım , yemeklerden önce içiyorum :KK53:
ben de deneyeyim bari bu dediklerini
 
Günaydın kızlar. Dün çok hastaydım işe gelmedim sizde baya kaynatmışsınız. Sanırım en büyük dert evmiş. Okadar çok ilan baktımki bir aydır. dediğiniz gibi ilk sordukları ne iş yapıyorsunuz. hani insan düşünüyor ev sahibi olsam bende bunu istermiydim diye. Tamam onlara da hak veriyorum. Çok şükür bizim mesleklerimiz var insanların kafasında soru işareti bırakmıyoruzdur ama diğerleri napsın. Allah herkese yardımcı olsun. en kötü ev 900tl+900tl depozito+900tl komisyon+faturaları üstüne alma @blisss dediği gibi en az bin tl ona gidecek kafadan 4 bin gibi bi rakam gidiyor :KK43: bunları hesap edince sanırım ben size bahsettiğim (aslında çok beğenmediğim ama sadece kira ile verdikleri) evi tutucaz.
malum ev konusu. benimkilere onun yanında söyledim tutacağımızı. onlarda bu ev hakkında olumsuz yorum yaptılar. konuştuk ettik. çıktıktan sonra saydırdı bana. ne karışıyorlarmış bütçemiz ona yetiyormuş anca kötü yorum yapıyorlarmış. zaten maddi olarak hiç bir şey yapmıyorlarmış . falan filan. çok kötü oldum ya trip attım. bunları söylerkende baya hastaydı. sonrasında özürler diledi affet yanlış cümle kurdum falan filan dedi. ama ben çok kırıldım ya.bunları nasıl söyler. benimkiler evet baktığında hiç bir şey yapmıyorlar. ben aynı durumda olsam bende saydırırdım heralde ama ailem yapmıyorsa ben yapıyorum sonuçta. nasıl olurda bu laflar ağzından çıkabilir. kalp kırılınca kırılıyor işte düzeltmeye çalışsanda olmuyor bazen.
Çok geçmiş olsunn. Sen o evi de yuvaya çevirirsin hiç takma kafana önemli olan huzurlu olmanız. Aileler hep müdahale ederler bu konuda hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz sanırım. Benim annem pek karışmaz mesela ama bana karışılırsa sinirleri bozulabilir hep köprü olmaya çalışıyoruz işte arada. Benim kayınvalidem de mesela ısrarla yakınında oturalım diye işliyor yavaştan, annemin yanında da yapıyor annem bozuluyor. Ben çocuğumdan kaç yıldır ayrıyım bu kadar uzaktayım hemen alışmışsındır diye muamele yapıyorlar, alışılır mı böyle bir şeye, ben sırf siz mutlu olun diye ille de kızım yanımda olacak diye tutturmuyorum diyor, haklı da. Hep biz köprü gibi kalıyoruz arada. Neyse bugünler de geçer sakin olmamız gerek sadece.
Aynı konular, ev, her şeyi tek başına halletme çabaları..maddi manevi çöktüm ben
Geçecek bunlar da kızlar üzmeyin kendinizii moralleri yüksek tutalım :KK19:
tek ben böyle değilim demekki :) geçenlerde düğününde eltisi beyaz giyecek olanı okumuştum :) bizde öyle elti olsa naparız acep :KK70:

Onu bende okudum ya,, hemde düz bir elbisede değil yani, duvak da taksa ikinci gelin olurdu :)
Hehehe onları ben de okudum çok komikti ya :D Bildiğin gelinlik olacak. Hatta yorum da yapmıştım geline özenen küçük kızlar gibi gelinlik giyip gezecek yazık nasıl rezil olur diye :D:D
Evlilik izni le birlikte 12 günüm var..ucu ucuna yetişecek gibi duruyor..Burdaki düğünden 1 gün önce ancak çıkabiliyorum izine..hatta düğünden önceki günde çalışabilirim :KK53:
ahahahh fenasın fena :KK70::KK70: ne güzel de itiraf ediyor ya ..Bende severim beyazı ama yakışmaz bana :KK57:
Düğünden 1 gün önce çalışmak mı :KK57:
onlar kilo yapmazmı :) iyi gelirse yerim onlardan seve seve hihih :KK70:
ay yapar mı ? yanlış yönlendirmeyeyim şimdi :KK53: yapabilir sanki yağlarından kaynaklı, yoğurt ye sen :kk77:

Aşırıya kaçılmadığı takdirde faydalı :D 3-4 ceviz 1 avuç fındık bir kerede yemek için normalmiş. Aşırısını yememek lazım kilo yapar :D Ama en azından abur cubur kadar zarara uğratma.
Selammmm kızlar provadan eve gidiyorum belim incelmiş gelinlik daralcak neyseki iğneyle tutturmuştular dantelleeeri
Ooo sonunda zayıflayan birileri var aramızda :D Ama foro göremedimm :rolleyes:
 
Back
X