2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bıngıl bıngıl tombul gelinler diye topik açmayalımda :KK70:
Aaayy deme yaa yok olmazz! :D
Bu gidişle o da olur :KK70: Kayınvalidemi kilolu olduğuma bir türlü inandıramıyorum mesela ona göre ben çok zayıfım çırpı gibiyim:KK70: Bol giyiniyorum tabi :KK70: Açtım tişörtü al dedim bak zayıf değilim, göbeğimi görünce daha da zayıfsın demedi, diyemedi

Hahaha ölücem :D Ne desin daha zaten Allah aşkına ne desiin?
Bırak zayıfsın demeyi daha ağzını açmaz bence sana :D :D

Bencede içme başka yollar dene sen :KK45:

Ahaha aynı taktiği bende yapıyorum açıyorum göbeğimi. Hıı evet göbeğin varmış diyorlar sonra :KK70:
Hahah ama bi insanı zayıf olmadığıma ikna ettiğime bu kadar sevineceğimi düşünmezdim :D Napalım sonra zorla yemek yediriyorlar.
Aaayy deme yaa yok olmazz! :KK70:

Hahaha ölücem :KK70: Ne desin daha zaten Allah aşkına ne desiin?
Bırak zayıfsın demeyi daha ağzını açmaz bence sana :KK70: :KK70:
Tabağımdaki yemekleri yavaşça önümden almaya başladı zaten :D
Aaa bayılırım waffle üstünde özellikle bak ağzım sulandı canım waffle çektiiii :mad:
Ayy her hafta da misafir geliyor yapıyorum ben de ne yazık ki. Yerken tabi ki üzgün olmuyorum :D Ama gerçekten karamel sos üstüne fındık, böğürtlen sos çikolata çilek muz kivi ay ben dayanamıyorum yazmayayım en iyisi :kk77:

Ayy her hafta da misafir geliyor yapıyorum ben de ne yazık ki. Yerken tabi ki üzgün olmuyorum :KK70: Ama gerçekten karamel sos üstüne fındık, böğürtlen sos çikolata çilek muz kivi ay ben dayanamıyorum yazmayayım en iyisi :kk77:
Yaaa yapmazmısınız lütfen dostlar :D Hayır benim öyle bir waffle sevgim de yok. Ama şuan ağzım sulandı inanılmazz :D :D
Ne biçim anlatıyosunuz yaaa.
Herkes göbeğine baksın ve bi daha yemek anlatmasın :D :D

Yaaa yapmazmısınız lütfen dostlar :KK70: Hayır benim öyle bir waffle sevgim de yok. Ama şuan ağzım sulandı inanılmazz :KK70: :KK70:
Ne biçim anlatıyosunuz yaaa.
Herkes göbeğine baksın ve bi daha yemek anlatmasın :KK70: :KK70:
Ahahahhashhahds D:D:D:SD: Tamam herkes "göbeğine baksın" cidden ben baktım sustum :D:D:D

Aaaa evet baya yağ yakıyo o gece yatmadan yarım saat bir saat önce yeniliyo :) bide yarım yağlı süt göbek kısmındaki yağları yakar :)
yatmadan öncede deniyim ozman hihi :D
Selam kızlaarr nasılsınız ancak gelebildim bugün :)
hoşgeldin :)
Hoşgeldin kuzuu, bu saate kadar nerelerdesin :KK70:

Haha ay gaza geldim hadi İnşalah! :KK70:
Hepimiz fit olucaz. İlerde FİT GELİNLER başlığında devam ederiz olmadı :KK70: :KK70:
fit gelinleri sevdim inş oluruz :D

Hahah ama bi insanı zayıf olmadığıma ikna ettiğime bu kadar sevineceğimi düşünmezdim :KK70: Napalım sonra zorla yemek yediriyorlar.

Tabağımdaki yemekleri yavaşça önümden almaya başladı zaten :KK70:

Ayy her hafta da misafir geliyor yapıyorum ben de ne yazık ki. Yerken tabi ki üzgün olmuyorum :KK70: Ama gerçekten karamel sos üstüne fındık, böğürtlen sos çikolata çilek muz kivi ay ben dayanamıyorum yazmayayım en iyisi :kk77:

Ne güzel anlattın ya valla:mad:

Kızlar salonumu gördünüz şimdi bana fon perde ve aksesuarlar vs için bir öneride bulunurmusunuzz renk katmak istiyorum salona mor ya da pudramı olur siz ne diyorsuz ?

Kızlar salonumu gördünüz şimdi bana fon perde ve aksesuarlar vs için bir öneride bulunurmusunuzz renk katmak istiyorum salona mor ya da pudramı olur siz ne diyorsuz ?
Canım bence mor değil de pudra daha uyumlu olabilir. Pastel renkler düşün bence, kreme çok çok yakın bir sarı tonu vardır ya hatta anlatabildim mi bilemedim tam ama o da uyabilir. Mobilya kapaklarıyla da tamamlar diye düşündüm. Ama pudra da olur, sadece seçenek o geldi aklıma

Ben olsam koltuktaki mavinin bi kaç ton koyusundan fon yaptırırdım :)
Koyu renk düşünmüyorum canım açık renkler istiyorum :KK51:
Canım bence mor değil de pudra daha uyumlu olabilir. Pastel renkler düşün bence, kreme çok çok yakın bir sarı tonu vardır ya hatta anlatabildim mi bilemedim tam ama o da uyabilir. Mobilya kapaklarıyla da tamamlar diye düşündüm. Ama pudra da olur, sadece seçenek o geldi aklıma

Bende pastel düşünüyorum canım pudra daha iyi olur gibi düşündüm o rengi anlayamadım ama :KK70: daha doğrusu canlandıramadım gözümde

Back
X