2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Koyu renk düşünmüyorum canım açık renkler istiyorum :KK51:

Bende pastel düşünüyorum canım pudra daha iyi olur gibi düşündüm o rengi anlayamadım ama :KK70: daha doğrusu canlandıramadım gözümde
O zaman açık tonunu yapabilirsin mavinin :) ısrarla mavi diyorum yanlız :D

Hoşgeldiin, nerelerdesin söyle bakalım? :)

Aynen işte, o yüzden spor şart diğer türlü olmuyor çünkü. Vericne ordan da gidiyo.
Bakalım başarabilecekmiyim bu işi. Başarırsam kendimce atrih yazmış olucam :KK70:

Heh bize de hep inatçısı denk gelir zaten :KK70:

burdayım canım telefondaki sorunu halletim.aldıklarımı göstericem birazdan size

Koyu renk düşünmüyorum canım açık renkler istiyorum :KK51:

Bende pastel düşünüyorum canım pudra daha iyi olur gibi düşündüm o rengi anlayamadım ama :KK70: daha doğrusu canlandıramadım gözümde
112.webp
bunu daha pastel olarak düşün :D

Hahaha evet bu ya :D ay iyi değilim bugün elim ayağım tutmuyo rengi de uğraşamadım hayalinde açarsınız diye şeyetmiştim :D:D: ama bu da aşırı soluk ya onu biraz daha çok çok hafiften rengini koyultmak lazım. Allahım photoshopu açmak neden bu kadar zor geliyor :D

Hahaha evet bu ya :KK70: ay iyi değilim bugün elim ayağım tutmuyo rengi de uğraşamadım hayalinde açarsınız diye şeyetmiştim :KK70::KK70:: ama bu da aşırı soluk ya onu biraz daha çok çok hafiften rengini koyultmak lazım. Allahım photoshopu açmak neden bu kadar zor geliyor :KK70:

aşk olsun ya alt tarafı ctrl+m ctrl+u ctrl+b falan yapacaksın :KK70:

aşk olsun ya alt tarafı ctrl+m ctrl+u ctrl+b falan yapacaksın :KK70:
Direk rengi seçmek daha rahat olurdu belki de :KK51:Ama şu an sürahiyi kaldırıp su bile dolduramıyorum ellerim titriyor hatta sürahinin kapağını da açamadım ki o kadar zor bi kapak da değil hani. çok güçsüz hissediyorum :( Buraya nasıl yazıyorum ama değil mi :D Tipimi görseniz gülerdiniz zaten. Mouse kullanmadan tab yapa yapa geziyorum forumda :D

Direk rengi seçmek daha rahat olurdu belki de :KK51:Ama şu an sürahiyi kaldırıp su bile dolduramıyorum ellerim titriyor hatta sürahinin kapağını da açamadım ki o kadar zor bi kapak da değil hani. çok güçsüz hissediyorum :KK43: Buraya nasıl yazıyorum ama değil mi :KK70: Tipimi görseniz gülerdiniz zaten. Mouse kullanmadan tab yapa yapa geziyorum forumda :KK70:
:D :D ayy şu anda bi canlandırdım gözümde ne güldümm

Direk rengi seçmek daha rahat olurdu belki de :KK51:Ama şu an sürahiyi kaldırıp su bile dolduramıyorum ellerim titriyor hatta sürahinin kapağını da açamadım ki o kadar zor bi kapak da değil hani. çok güçsüz hissediyorum :KK43: Buraya nasıl yazıyorum ama değil mi :KK70: Tipimi görseniz gülerdiniz zaten. Mouse kullanmadan tab yapa yapa geziyorum forumda :KK70:

Ahha bende @Conchiglia 'nın paylaştığı resmi düzenleyeceksin sandım nedense uzun yol düşünüyorum :KK70: Şeker ye şeker kendine gelirsin

:KK70: :KK70: ayy şu anda bi canlandırdım gözümde ne güldümm
Ay canlandırma vallahi rezil haldeyim insanlar acıyor. Arada odadan çıkıyorum yemek için falan ama zombi gibi yürüyorm ayaklarım kalkmıyor bi de gözlerimin altı mor bir bakışları var ki sorma :D
Ahha bende @Conchiglia 'nın paylaştığı resmi düzenleyeceksin sandım nedense uzun yol düşünüyorum :KK70: Şeker ye şeker kendine gelirsin
Şeker de düzeltemez beni 2 gün böyleyim her ay olduğu gibi :(

evet evettt ikincideki perde işte aradığımız renk bu :rolleyes: diğer mavili perdenin sarısı da uygun

Ay canlandırma vallahi rezil haldeyim insanlar acıyor. Arada odadan çıkıyorum yemek için falan ama zombi gibi yürüyorm ayaklarım kalkmıyor bi de gözlerimin altı mor bir bakışları var ki sorma :KK70:

Şeker de düzeltemez beni 2 gün böyleyim her ay olduğu gibi :KK43:

Aradığımız renkbulundu ozaman :KK70:

Aah malum dönemmi ozaman yapacak birşey yokk :KK43:

Hahaha evet bu ya :KK70: ay iyi değilim bugün elim ayağım tutmuyo rengi de uğraşamadım hayalinde açarsınız diye şeyetmiştim :KK70::KK70:: ama bu da aşırı soluk ya onu biraz daha çok çok hafiften rengini koyultmak lazım. Allahım photoshopu açmak neden bu kadar zor geliyor :KK70:
Sana diyecek birşey bulamıyorum yaa hahah. Kelimer kifayetsiz kaldıı... :D

Ay canlandırma vallahi rezil haldeyim insanlar acıyor. Arada odadan çıkıyorum yemek için falan ama zombi gibi yürüyorm ayaklarım kalkmıyor bi de gözlerimin altı mor bir bakışları var ki sorma :KK70:

Şeker de düzeltemez beni 2 gün böyleyim her ay olduğu gibi :KK43:
ayyy kıyamam yaa arada cam aç hava al kuzu :D

Bu renkler canlandı ilk önce benim gözümde :KK64: Birebir tonlar uymasa da 3 renk çok yakışmış bence

Eki Görüntüle 1531564 Eki Görüntüle 1531565 Eki Görüntüle 1531566
Yaaa o 2. fotodaki renkler süper olmuş.
Anca okuyabildim. Senin sunduğun seçenekler arasında pudra güzel olabilir diye düşünüyorum. Ama bu sarı da daha bi açar mı açar1 Sarı da H happy__ den sorulduğuna göreee.. :D
Ayrıca sevgili H happy__ ciiim senin sarı şu 2. fotodakinin biraz daha canlısı ama aynı zamanda yine pasteli dimi :D Ben öyle canlandırdım sen anlatınca.

Back
X