- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
benimkine her şekilde fazla gelecektir ne gerek varki böyle bir şeeyearada 0,75 fark var dediğin doğru 50 lik daha ele gelir :) gerçi iki katı kolonya yer haberiniz olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkine her şekilde fazla gelecektir ne gerek varki böyle bir şeeyearada 0,75 fark var dediğin doğru 50 lik daha ele gelir :) gerçi iki katı kolonya yer haberiniz olsun
![]()
Evet ya tanesi 2.5 muş :)Senin düğün daha da yakınn birde al tabi hemen
Katılıyorum gerçi ben hazır alırsak 750 civarında hatta daha fazla tutacağını söyledim ben yapıcam ucuza gelecek dedim hoşuna gitti![]()
kesinliklebilemedim bana öbürü çok küçük geldi tıpası falanda varya çok küçük geldi bana :) üzerindeki etiket için yardım edicek arkadaşlarımız var dimii :)
kesinlikledavetiyeyi hazırlayacak arkadaşlar birde bunlar için ufağıını yaparlar heralde hihihihi
![]()
beğendim bu fikriYaparız yaparız tabiiiKendime yaparken sizi de aradan çıkarırım işte
![]()
Tamam şişeleri alalım bari biz hemenYaparız yaparız tabiiiKendime yaparken sizi de aradan çıkarırım işte
![]()
beğendim bu fikri![]()
Tamam şişeleri alalım bari biz hemen![]()
Siz yeter ki nasıl birşey istediğinizi söyleyin![]()
Bilmekle bilmemek arasındayımSiz yeter ki nasıl birşey istediğinizi söyleyin![]()
İdare eder canım simdilik bi sıkıntı yokBilmekle bilmemek arasındayımrenkleri fuşyayla mor yapıiciim ama :)
Hayırlısı olsun canım, nasıl telaştasındır şimdi, başka bi şehire yerleşme, yeni iş :)Yogunum canim . Bu hafta calismiyorum hatta 2 hafta boyunca. Atama islemlermi yapiyorum haftaya istanbula gidicem. Cuma felanda baslarim heralde bakalim
Lütfen fotoğrafları görelim bayaaannn :)Günaydınlar :)
Eveett fotoğrafLütfen fotoğrafları görelim bayaaannn :)
Benim dün akşam bitti bir yanım eksikEveett fotoğrafBu aradaa bugün yanımda leblebi var
![]()
Hahaha deme ya ölünmüyor hayatına devam edersinBenim dün akşam bitti bir yanım eksik![]()