2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimkine her şekilde fazla gelecektir ne gerek varki böyle bir şeeye :KK70: arada 0,75 fark var dediğin doğru 50 lik daha ele gelir :) gerçi iki katı kolonya yer haberiniz olsun :KK70:
:D bilemedim bana öbürü çok küçük geldi tıpası falanda varya çok küçük geldi bana :) üzerindeki etiket için yardım edicek arkadaşlarımız var dimii :)

:KK70: bilemedim bana öbürü çok küçük geldi tıpası falanda varya çok küçük geldi bana :) üzerindeki etiket için yardım edicek arkadaşlarımız var dimii :)
kesinlikle :D davetiyeyi hazırlayacak arkadaşlar birde bunlar için ufağıını yaparlar heralde hihihihi :D

Benim dün akşam bitti bir yanım eksik :KK43:
Hahaha deme ya ölünmüyor hayatına devam edersin :P Ama şaka bir yana annemi de çok fena alıştırdım, dün yolda baya bi yedik, kaldır şunu artık çekirdek gibi bağımlılık yaptı iyice diyor :D Ben çifte kavrulmuşunu çok seviyorum bir de ya diğerleri o kadar çekmiyor

Kızlarrrrr günaydın :) haftaya çok güzel başladım inş böylede devam eder :) hemen haberleri verim size. bahsettiğim evi kirası 600tl olarak anlaştık. dünde kına gecesi için istediğim mekanı 1000tl ye tuttuk :) çok şirin güzel bir yer sanırım çok mutluyum :KK68:

Back
X