Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrr günaydın :) haftaya çok güzel başladım inş böylede devam eder :) hemen haberleri verim size. bahsettiğim evi kirası 600tl olarak anlaştık. dünde kına gecesi için istediğim mekanı 1000tl ye tuttuk :) çok şirin güzel bir yer sanırım çok mutluyum![]()
Gözün aydıın :) Eviniz de hazırr çook mutlu olun inşallahKızlarrrrr günaydın :) haftaya çok güzel başladım inş böylede devam eder :) hemen haberleri verim size. bahsettiğim evi kirası 600tl olarak anlaştık. dünde kına gecesi için istediğim mekanı 1000tl ye tuttuk :) çok şirin güzel bir yer sanırım çok mutluyum![]()
ay ne güzel hayırlı olsun :)
teşekkürler kızlar :) artık mobilya arayışı başlayabilir :)Gözün aydıın :) Eviniz de hazırr çook mutlu olun inşallah![]()
Hahaha deme ya ölünmüyor hayatına devam edersinAma şaka bir yana annemi de çok fena alıştırdım, dün yolda baya bi yedik, kaldır şunu artık çekirdek gibi bağımlılık yaptı iyice diyor
Ben çifte kavrulmuşunu çok seviyorum bir de ya diğerleri o kadar çekmiyor
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim :) yakında ev fotosu da istiyebiliriz demekki :)Kızlarrrrr günaydın :) haftaya çok güzel başladım inş böylede devam eder :) hemen haberleri verim size. bahsettiğim evi kirası 600tl olarak anlaştık. dünde kına gecesi için istediğim mekanı 1000tl ye tuttuk :) çok şirin güzel bir yer sanırım çok mutluyum![]()
Ayy kuzu gerçekten bomba gibi bi başlangıç olmuş yaaa, çok sevindim senin adına. İki önemli işi halletmişsin :)Kızlarrrrr günaydın :) haftaya çok güzel başladım inş böylede devam eder :) hemen haberleri verim size. bahsettiğim evi kirası 600tl olarak anlaştık. dünde kına gecesi için istediğim mekanı 1000tl ye tuttuk :) çok şirin güzel bir yer sanırım çok mutluyum![]()
Aynen ölçüsünü alıp neler sığar bakılmalı herşey hazır halde gidersen daha çabuk karar verirsin mobilyaya canım :)teşekkürler kızlar :) artık mobilya arayışı başlayabilir :)
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim :) yakında ev fotosu da istiyebiliriz demekki :)
Güüünaaaydııııın! :)
Ayy kuzu gerçekten bomba gibi bi başlangıç olmuş yaaa, çok sevindim senin adına. İki önemli işi halletmişsin :)
Hayırlı olsun kuzucum, güle güle oturun inşallah!
saolun kızlar :) darısı belli olmayanların başına inş :) haziran başında anahtarı teslim alıcaz kirayı verip. o yöndende süper oldu boşuna bir kira daha vermeyeceğiz. anahtarı aldığımda hemen ölçücem zatenAynen ölçüsünü alıp neler sığar bakılmalı herşey hazır halde gidersen daha çabuk karar verirsin mobilyaya canım :)
Çok heycanlıı :) haziran başınada az kaldı ama hallet mobilyayı bilmiyorum istanbulda nasılda burda bir ay sonra teslimat yapıyolarsaolun kızlar :) darısı belli olmayanların başına inş :) haziran başında anahtarı teslim alıcaz kirayı verip. o yöndende süper oldu boşuna bir kira daha vermeyeceğiz. anahtarı aldığımda hemen ölçücem zatenaslında evin fotosu var ama arkadaşım otururken oyüzden boşken çekip koyarım. salon küçük sadece oturma grubu sığar oyüzden güzel bir köşe takımımı alsak diyorum. hiç sevmem ama kullanışlı güzel model gören duyan olursa haber versin bana
böyle bir tarafı sandıklı bir taraflı yataklı falan oluyormuş :)
kına geçesi içinde bin tlden fazla vermek hiç içime sinmiyordu süper oldu böyle :)
Albüm oluşturduğunda orda seçenekler oluyo kimler görsün diye sadece takip ettiklerim dersen oluyo :)ben nasıl gizli albüm yapıcam :)
saol canım inş hemen koyucam :)Günaydın kızlar tatilciler dönmüüş
curlygirl canımm hayırlısı olsun ne güzel haberler anahtarı alınca fotoğrafları bekliyoruzz
haklısın canım. bazı yerler bekletiyor bazıları hemen teslim ediyormuş bakalım artık ne beğenirsek :)Çok heycanlıı :) haziran başınada az kaldı ama hallet mobilyayı bilmiyorum istanbulda nasılda burda bir ay sonra teslimat yapıyolar
Ayy evet o da iyi oluyor cidden eve giderken biraz da öyle alayımiçine kuru üzümde koydurunca mis oluyo
![]()
Ne meraklıyız haAyy evet o da iyi oluyor cidden eve giderken biraz da öyle alayım
curlygirl arkadaşını sansürleyip koysan da görsek olmaz mı
![]()
Hhaha merak ne güzel şey, güzel şey meraaak!Ayy evet o da iyi oluyor cidden eve giderken biraz da öyle alayım
curlygirl arkadaşını sansürleyip koysan da görsek olmaz mı
![]()
Ne meraklıyız haburda böyle oldum ben
![]()
Başımıza bi işler gelecek ama hadi bakalımHhaha merak ne güzel şey, güzel şey meraaak!![]()