2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tabii ki canını sıkma kuzum. Ama bu gün olmasa da başka zaman bunu neden yaptığını sor yani. Çok manasız gerçekten .
Neyse sen bu gün için canını sıkma zaten huyunu biliyodun, az çok bugünün farkındaydın yani. O yüzden onsuz yap yine planını başka vakit hesabını sorarsın
İnsanı değersiz hissettiriyor sadece. Ama dediğin gibi işte onla olmuyorsa onsuz olacak

İnsanı değersiz hissettiriyor sadece. Ama dediğin gibi işte onla olmuyorsa onsuz olacak
Çok haklısın canım ama üzülme , senin de dediğin gibi bugün senin günün. Onu bir kenara bırak madem.
Hem babanın sürprizi üzerine sürpriz olamazdı zaten :)

@Conchiglia Bugün leblebi ve kuru üzümü karıştırıp getirdim :KK53: Acıktıkça aklıma sen geliyorsun :D Benim göbek kendi cumhuriyetini kurmuş ben de ona gaffur adını verdim takılıyoruz.

Eklentiler

• IMG_20150521_120037.webp
    IMG_20150521_120037.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 55
Yaaa benec utanmalısın bilerek aramamış işte yine kız diye :KK70:
Tamam işte amacına ulaştı kızdım :63: Hayır bir doğumgünümde daha aynısını yaptı. Kurye safı adresi de bulamamış taa akşam saati geldi o çiçek, ve çiçeği gitmiş yan bloktaki benim daire numaramdaki kapıya bırakmış. Benimki adresi yanlış hatırlamış. Gittim oradan aldım :D Baya da geç olunca sinir olmuştum ondan sonra da kutlamamıştı zaten.

Tamam işte amacına ulaştı kızdım :63: Hayır bir doğumgünümde daha aynısını yaptı. Kurye safı adresi de bulamamış taa akşam saati geldi o çiçek, ve çiçeği gitmiş yan bloktaki benim daire numaramdaki kapıya bırakmış. Benimki adresi yanlış hatırlamış. Gittim oradan aldım :KK70: Baya da geç olunca sinir olmuştum ondan sonra da kutlamamıştı zaten.
Ahaha ama bu çok komik olmuş çiçekmi aradın kapı kapı :KK70: Neyse en azından şimdi doğru adrese gelmiş

Back
X