2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tamam işte amacına ulaştı kızdım :63: Hayır bir doğumgünümde daha aynısını yaptı. Kurye safı adresi de bulamamış taa akşam saati geldi o çiçek, ve çiçeği gitmiş yan bloktaki benim daire numaramdaki kapıya bırakmış. Benimki adresi yanlış hatırlamış. Gittim oradan aldım :KK70: Baya da geç olunca sinir olmuştum ondan sonra da kutlamamıştı zaten.
Haha hayır yaşadıklarından ders de almamışsın o yüzden bi daha kınayabilirim seni :D

Haha hayır yaşadıklarından ders de almamışsın o yüzden bi daha kınayabilirim seni :KK70:
Ama ondan sonra hiç doğumgünüm kutlanmadı bence haklıyım :KK12: Ayrıca bugün doğumgünü çocuğu benim o yüzden ekstra haklıyım :KK73:

Haha hadi senin doğum günün bana ne oldu acabaa ben de öyleyim :KK70: Bi de bidaha diyince baya baya açtım yani 2. kez :KK70:
Hahahah gaffur değil telletubbie olduk galiba gerçekten :D Ama çok eğlenceli ki :DOynayasımız varmış bizim

Kuzu valla bişey beklemiyorum ya, ama en azından bir şey yokmuş gibi konuşabilirdi aksine yok şu saat oldu aramıyor bile. Ve şimdi aramadım diye o tribe girer üstüne iyice sinir olurum :KK34:

Kızlar bakın ne geldi :KK70:
ay bencede utanmalısın tamda düşündüğüm gibi :) busefer sürpriz geliyor oyüzden aramadı hhiç :D benimkide sağolsun bana pasta almıştı ama onun doğumgününde ona hediye almamı bekliyordu ee dedim sen ne aldın pasta aldımya diyor haha :D ee bende sana pasta yaptım diyorum. almadınki yapın diyor gelde boğma odun bunlar ama yapcak bişi yok :D

ay bencede utanmalısın tamda düşündüğüm gibi :) busefer sürpriz geliyor oyüzden aramadı hhiç :KK70: benimkide sağolsun bana pasta almıştı ama onun doğumgününde ona hediye almamı bekliyordu ee dedim sen ne aldın pasta aldımya diyor haha :KK70: ee bende sana pasta yaptım diyorum. almadınki yapın diyor gelde boğma odun bunlar ama yapcak bişi yok :KK70:
El emeğinin kıymetini bilmiyorlar anacım hiç :D Eskiden bilmezken yaptığımız pastalar kıymetliydi de şimdi yapsak ee ne var bunda olacak kesin :D

ay bencede utanmalısın tamda düşündüğüm gibi :) busefer sürpriz geliyor oyüzden aramadı hhiç :KK70: benimkide sağolsun bana pasta almıştı ama onun doğumgününde ona hediye almamı bekliyordu ee dedim sen ne aldın pasta aldımya diyor haha :KK70: ee bende sana pasta yaptım diyorum. almadınki yapın diyor gelde boğma odun bunlar ama yapcak bişi yok :KK70:
Ayrıca da utanmıyorum utanmamak hakkım. Bana böyle düşündüren utansın En Büyük KK

Ne kadar dengesiz bir ruh haline sahip olduğumu hala öğrenemedin galiba :KK70: Neyse artık öğrenmişsindir :KK70: Dakika başı ruh halim değişiyo kızım benim :KK70:
Haha nasıl öğrenmem bunu zaten kendim için demiştim :D Ama sana da çok uygun oldu.
Ben de sabah karalar bağlamıştım ya, şimdi çakkıdı çakkıdı oynuyorum :D
Biarz denge sıkıntısı yaşıyor olabiliriz :D

Haha nasıl öğrenmem bunu zaten kendim için demiştim :KK70: Ama sana da çok uygun oldu.
Ben de sabah karalar bağlamıştım ya, şimdi çakkıdı çakkıdı oynuyorum :KK70:
Biarz denge sıkıntısı yaşıyor olabiliriz :KK70:
Hehehe hakkaten hee :D Ne dengesiziz arkadaş huni lazım bize

Hehehe hakkaten hee :KK70: Ne dengesiziz arkadaş huni lazım bize
hahah bencede bir hunimiz eksik
hunili-karikatürler_422472.webp

Back
X