Kıstırdık mı seniYa sen neden uyuyosun ki buna ben anlamadım ya litfen amaaaa
Hoffffff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıstırdık mı seniYa sen neden uyuyosun ki buna ben anlamadım ya litfen amaaaa
Hoffffff
Hahaha piremsese hesap mı sorulur nasıl bi platform burası yaaÇok fena bu yaAnında satışçı, ele düşünce ben ettim siz etmeyin diyor anca. Pişmanlık durum değişene kadar yani
Değil mi piremses
Yok yaşadığım korku bana yetti hahahaGeç gitmeden akıllanmicak yok :)
Şunun patronları bulayım ben biGeç gitmeden akıllanmicak yok :)
Hep böyle diyorsun yemezlerYok yaşadığım korku bana yetti hahaha![]()
Buul buuullŞunun patronları bulayım ben bi![]()
Ben de derim 1 saat erken çıkmıştı bir keresinde, onu telafı etsin yarım saat mesai neye yetecekBuul buuull
Bi kere 15 dk erken çıkmak için yanına gittim daha çıkışa 1 saat vardı. 15 dk ne işine yaricak ki şimdi çık istersen demişti hiç unutmam hahah![]()
Yek canım ben vicdansız mıyım yarım saat erken çıkmıştım öyle diyinceBen de derim 1 saat erken çıkmıştı bir keresinde, onu telafı etsin yarım saat mesai neye yetecek![]()
Hazırlan cınım ben de 20 dk sonra hazırlanırım artık :/NeyseMrs Pink ben hazırlaniyim on dakikam var :)
Hoff kadını kolundan tutup dışarı atıcam ya keşke senden önce çıksam hahahaHazırlan cınım ben de 20 dk sonra hazırlanırım artık :/
Az önce demedim mi göz boyuyorsun diyeHoff kadını kolundan tutup dışarı atıcam ya keşke senden önce çıksam hahaha![]()
Haha biraz içerlemedim değilGöz boyuyorsunİçin içini yiyor şu anda ben biliyorum
![]()
Hahaha herşey kendim için!Az önce demedim mi göz boyuyorsun diyeAl işte gördük gerçek yüzünü
Bu uğurda müşteriyi postalayacaksın
Allahım kadının çenesi düşsün nolur konuş konuş zamanın nasıl geçtiğini anlamasın dinimiz aminHahaha herşey kendim için!![]()
Her ekstra konuşması para demek onun için , bunu yapmaz umarımAllahım kadının çenesi düşsün nolur konuş konuş zamanın nasıl geçtiğini anlamasın dinimiz amin
İşşallah kadın zengindir dinimiz aminHer ekstra konuşması para demek onun için , bunu yapmaz umarım![]()
![]()
Haha dualara bak yaaaİşşallah kadın zengindir dinimiz amin