Yok şu an bu daha çok mutlu ediyor beniHaha dualara bak yaaa
Kız git ucuz yatak odası bulayım, koltuk takımı bulayım diye dua etsene yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok şu an bu daha çok mutlu ediyor beniHaha dualara bak yaaa
Kız git ucuz yatak odası bulayım, koltuk takımı bulayım diye dua etsene yaaa![]()
İyice stres oldum yüzümü sivilceler bascak yapma bakYok şu an bu daha çok mutlu ediyor beni5dk
![]()
Çantamın içine eşyalarımı atıyorummmİyice stres oldum yüzümü sivilceler bascak yapma bak
Allaam gitsin kadın yaaaaaa
Çantan elinden kaymaz da tekrar toplamazsın İnşallah o eşyaları hahahaÇantamın içine eşyalarımı atıyorummm
hahahah gıcıkkkkkkAçık klasörleri de kapattıım
Düşünüyorum da şu 5 yaşındaki zihnimizle nasıl evlenmeye kalkıyoruz bizhahahah gıcıkkkkkk![]()
hAHAHA of kapa ya kapaaaaaaKlima da kapatıldıı. Artık tek yapmam gereken bu sayfayı da kapatmak![]()
Hahaha gel gitme bak bunu tartışmamız lazım önemli sonuçtaaaaaDüşünüyorum da şu 5 yaşındaki zihnimizle nasıl evlenmeye kalkıyoruz bizNeyse çok düşünmeyeyim artık çıkmam gerek
![]()
Korkma telefonla desteğe gelirim. Görüşürüüüz iyi çalışmalar arkadaşım bol güç versin allah sana işşallahhAHAHA of kapa ya kapaaaaaa![]()
![]()
Aha da kadın çıktııııııııKorkma telefonla desteğe gelirim. Görüşürüüüz iyi çalışmalar arkadaşım bol güç versin allah sana işşallah![]()
Yaa olmadi ama bana ne yine de ben erken ciktim bana neAha da kadın çıktıııııııı
![]()
Eve varinca haber ver bakalim hahah yine cikardin cirkin yuzumuYaa olmadi ama bana ne yine de ben erken ciktim bana ne
Ne duası ettin bilmiyorum ama eve dönüşte kıyamet gibi trafik vardı 20.10da anca eve gittimEve varinca haber ver bakalim hahah yine cikardin cirkin yuzumu![]()
Haha vallahi de etmedim billahi de yaaaaNe duası ettin bilmiyorum ama eve dönüşte kıyamet gibi trafik vardı 20.10da anca eve gittim![]()