- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Totem yapalım belki beklerTutulmaz tabi ya 2 ay boşa gider yani günah. Ama ev beni beklese nolur ki sankiii
800 müş kirası

Yağmur başladı hatta doluuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Totem yapalım belki beklerTutulmaz tabi ya 2 ay boşa gider yani günah. Ama ev beni beklese nolur ki sankiii
800 müş kirası
Ay yapalım valla, gece gündüz dua edeyim bariiiTotem yapalım belki bekler
Yağmur başladı hatta doluuu![]()
Enemm saklan benceTotem yapalım belki bekler
Yağmur başladı hatta doluuu![]()
Tüh Ne zaman doluyo1 yılım dolmadıBir de eğer çıkabilirsem bu yaz lazım nikah işlemleri düğün yeri bakmak için falan memlekete gidicez çünkü
Ay yapalım valla, gece gündüz dua edeyim bariii
Ahanda geçmiş olsun sana![]()
Enemm saklan bence
Aaa ne zaman gitsenee neden gitmiyorsunnnOf güya spora yazıldım ama hiç gitmek istemiyorum yiaaa
Çok tembelim çokk
Gümüş rengi olursa süper olur :)Ben de bulamadım ki ya çok bakmıştım bi ara. Ya çok pahalı ya yok yani
Dur tekrar araştıralım madem.
Ne renk lazım sana![]()
İşte geçen hafta yazıldım 2 kez gittim. Haftada 3 gün var zaten.Aaa ne zaman gitsenee neden gitmiyorsunnn![]()
Ne ara yazıldın yahuOf güya spora yazıldım ama hiç gitmek istemiyorum yiaaa
Çok tembelim çokk
EkimTüh Ne zaman doluyo![]()
Islanmayı göze alırdım yerinde olsamİş yerinde kalayım bugün yarın nasılsa gelicem![]()
Ben de ondan arıyorum 12,5 a buldum tanesini şuanGümüş rengi olursa süper olur :)
Haha evet vicdanımı sızlatan tek şey o zatenNe ara yazıldın yahuHale bak kızım sen gitmesen de para gidiyo oraya onu düşün
![]()
Nerde bakiiim :) bilmem ki aynanı kenarına rodaj falan filan derken o da pahalı olmasnBen de ondan arıyorum 12,5 a buldum tanesini şuan
Ama bir de bakınca dedim ki acaba istediğimiz boyutta ayna kestirsek kare, olmaz mı ki?
Onlar da şık duruyo bence
Onu düşündüm ben de ama aynı sitede aynalar var mesela 5,5 tanesiNerde bakiiim :) bilmem ki aynanı kenarına rodaj falan filan derken o da pahalı olmasn![]()
Fotoğrafsız olmadıHaha evet vicdanımı sızlatan tek şey o zaten
Geçen hafta yazıldım işte. Keşke yazılmadan fotoğraflarını çekim buraya yazılsam mı diye sorsaydım size. Eksik hissettin di mi?![]()
![]()
bunlar kiralık değildir di mi?bazı yerler kiralıyo ya organizasyonlar içinNerde bakiiim :) bilmem ki aynanı kenarına rodaj falan filan derken o da pahalı olmasn![]()
Bu gün sana sırtı terli ablaları koşu bandında çeker gönderirim istersen?
Güzelmiş bu da ayna ama dimiOnu düşündüm ben de ama aynı sitede aynalar var mesela 5,5 tanesi
ahada bak bunlar 12,5 http://www.bysamdanci.net/sp-a1-1112-supla-urun-854.html
Haha ben gördüm de markafonideymiş kampanya bitmiş sanırım.Mrs Pink http://www.privatego.com/etiket/SUPLA bak burda var 6 tanesi 60 yazıyo canım ama bulamadım nerde oldugunu
![]()
evet ayna bu da sanırım. Ben sevdim bunuGüzelmiş bu da ayna ama dimi