2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

HAh yine kabak benim başıma patladııı :F

Ay çok güzeller özellikle salonun tülüne ve yatak odasının fonuna bayıldım!
Şimdi de hazır ve takılmış halini beklicez napalım :KK70: :KK70:
İvit onları öderken bizde bayılıciiiz tebrikler en çok tutan onlardı :D

Ya aslında öyle büyük bi sebebi yok. İş ile ilgili böyle bazen tıkanma dönemleri oluyor insanın, bi işi daha hallettim sayılır onun yükü kalktı üstümden :KK70:

Senin mobilyaların çok güzel hiç düşünme daha :KK70: O kadar bütçe ayırma imkanım olsa gözümü kırpmadan alırım :KK70:

Olur öyle şeyler stresten az kaldı kurtuluyorsun ama :)

Ya kuzu körelmiş gibi hissediyordum kendimi ben bu işten anlamıyorum diyip kaçasın geliyordu sonra bi işi daha halledince eski moduma döndüm :KK70:

Aa hadi gözün aydın o zaman :)

Birileri işi çözmüş, ama Mrs Pink Mrs Pink in bize fotoğraf atmadan salona yazılmış olduğunu unutmuş değilim :KK12:

Altın iplik galiba :KK53:

Gözün aydıın fotoğraf dememe gerek yok galiba :KK70:

Hahaha adam haklı :KK70:

Ay 2 hafta dedin böyle bi garip geldi ya görecek miyim o günleri acaba :KK70:

Çok teşekkür ederim canım çok kibarsın :KK54: hep aynı şeyi söylüyorum ama :) en güzelleri sizin olsun..:21: keşke tv sehpasını da alsaymışız diyoruz şimdi..Çünkü uyumsuz alırım diye çok tırsıyorum ya

günaydın kızlar..
moralim bozuk ya:KK43: dün nişanlım koltuklarımızın yapıldığı yere gitmiş tekli koltuklarımın kol kısımları ince olmuş sinir oldum düzeltirim falan demiş adam ama gene gelme süresi uzicak galiba off ya:KK61: herşeyde mutlaka bi sorun çıkıyo sizlerede tecrübe olsun mobilya eşya işini erkenden halletmeye çalışın illaki bi sorun bi eksik çıkıyo
Sıkma canını en azından sadece berjerler sorunlu yani onlar en sonda koyulabilir öyle düşün

Yekta hayırlı olsun yeni işin :KK36:

Ya aslında öyle büyük bi sebebi yok. İş ile ilgili böyle bazen tıkanma dönemleri oluyor insanın, bi işi daha hallettim sayılır onun yükü kalktı üstümden :KK70:

Senin mobilyaların çok güzel hiç düşünme daha :KK70: O kadar bütçe ayırma imkanım olsa gözümü kırpmadan alırım :KK70:

Ya kuzu körelmiş gibi hissediyordum kendimi ben bu işten anlamıyorum diyip kaçasın geliyordu sonra bi işi daha halledince eski moduma döndüm :KK70:

Birileri işi çözmüş, ama Mrs Pink Mrs Pink in bize fotoğraf atmadan salona yazılmış olduğunu unutmuş değilim :KK12:

Hayırlı olsun canım :)

Amin canlar hepinize cok tesekkür ederimm

Ya evet oluyor arada hayal gücü yerine gelince moralde düzeliyor tabi pes etme sakın :-)

Ya buarada ben perdeciye iki ere gitmeme rağmen resim çekmedim yahu unuttum bir dahamı gitsem acaba :KK70:

Back
X