2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay hiç görmedim öyle ama güzel durucak sanırım. benimde kornişler sadeec cam hizasında duvardan duvara değil yani. öyle olunca fon olurmu?

fiyat ne kuzu. net yasaklı bizim.tam açılmadı sayfa
Korniş bişey değil ki yenisini takarlar mesafe varmı ? çünkü birazı duvarın üstünde kalırsa daha şık olur, bizimkinde hiç korniş yok daha uzun takcaklar :D

Korniş bişey değil ki yenisini takarlar mesafe varmı ? çünkü birazı duvarın üstünde kalırsa daha şık olur, bizimkinde hiç korniş yok daha uzun takcaklar :KK70:
kartonpiyer var canım. cam hizasında yani kornişleri istesemde uzatamıyorum yanlış ifade ettim :)

canım temmuz sonu ağustos başı gibi gelsin eşyalarınız çünkü eşya gelince asıl işler başlıyo evin temizliği mutfak eşyalarının yıkanıp kurulanıp yerleştirilmesi sonra evdeki kıyafetlerinizi getirip yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi falan bunlarda baya zaman alıyo hem ona göre halılarını alırsın bak ben daha halımı alamadım koltuklar gelmediği için evi yerleştirdikten sonra dekorasyon için eşyalar alırsın ben aldım birsürü ama yerleşmediği için ne nerde nasıl durcak bilmiyorum kafama göre aldım geçtim

Tamda dediğin tarihte geliyor aslında..1 ağustosta teslim olacak kısmetse..2 eylülde düğün tarihi..benim çeyizlerin bir kısmı oturacağım evde, diğerleri de kendi evimde..eşyalar gelmeden benim evdekileri de götürücem..en azından mutfağı yerleştirebilirim..halı da bende senin düşündüğün gibi yapayım diyorum..yerleşimden sonra , evin durumuna göre halı alırım..perdeleri de , eşyalar gelmeden yapsam olur mu acaba? en sona da dekorasyon ürünleri kalır diyorum.

Neyin videosunu istemiştim ben onu bile unutmuşum :KK70:
Hayır herkes senin gibi mi? Kıvırmak öyle kolay değil, sen çakal çıktın demek ki?
Ne videosu istemiştim ben ya onu hatırlatsana :KK70: :KK70:
HAhaah yapma be o kadar mı :KK70:
Ben hatırladımmm şimdi markafoniden aldıklarının videosunu çekcekdi hatırladınmıı ?
Amanın yaa niye ondan yana oluyorsunn :KK57:
Kesinlikle yaptığın iş içine sinmeli bazen müdürler vs yüzünden beğenmediğim birşey çıkıyor ortaya o tasarım bana ait değil gibi geliyor üvey evlat muamelesi yapıyorum :KK70:

Aaa bak suçlular dökülüyor yavaş yavaşş:confused: İnsanlık hali ya unutmuştur kız :KK70:
Ben de bundan fırsat bilmiştim de bazı arkadaşlar ne olduğunu hatırlattı :KK70: Azıcık eğlenicektim burada :p
Aaaa eveeeett! H happy__ bunun için hiç geç değil. Eve gidip o şeylerin içine bişeyler koyup , çıkarırkenk halini video çekiyosun ! :KK70: Ben unutabilirim ama destekçilerim var
Ya ne koyucam ben onun içine ya :KK70: Hiç bilmiyorum yani :KK70:

Bu sabah da kafamı aşure gibi yapan arkadaşlara tişikirler yanii! :KK70:
Şuan adımı yaşımı falan unutmak üzereyim :KK70:
Hahahaha çok eğlendim :KK70: Beynin yandı dimi :KK70:

HAhaah yapma be o kadar mı :KK70:

Amanın yaa niye ondan yana oluyorsunn :KK57:

Ben de bundan fırsat bilmiştim de bazı arkadaşlar ne olduğunu hatırlattı :KK70: Azıcık eğlenicektim burada :p

Ya ne koyucam ben onun içine ya :KK70: Hiç bilmiyorum yani :KK70:

Hahahaha çok eğlendim :KK70: Beynin yandı dimi :KK70:
Yaaa hatırlayınca dayanamadım :D

Bizim burda bi arkadaş almıştı çok memnundu banada rahat geldi ama terletme olayına bakmak lazım tabi

Bu yatak olayı kafamı çok karıştırıyor ya gittiğim yerlerde visco önermedi kimse aslında o vardı aklımda :KK64:
Çift taraflı yataklar varmış aslında bir taraf visco diğeri ortopedik

Tamda dediğin tarihte geliyor aslında..1 ağustosta teslim olacak kısmetse..2 eylülde düğün tarihi..benim çeyizlerin bir kısmı oturacağım evde, diğerleri de kendi evimde..eşyalar gelmeden benim evdekileri de götürücem..en azından mutfağı yerleştirebilirim..halı da bende senin düşündüğün gibi yapayım diyorum..yerleşimden sonra , evin durumuna göre halı alırım..perdeleri de , eşyalar gelmeden yapsam olur mu acaba? en sona da dekorasyon ürünleri kalır diyorum.
canım perdeleri alabilirsin eşyalar gelmeden renklerini biliyosun nasılsa ama halı ölçüsü için koltukların gelmesi lazım ona göre ne kadar boş alan kalıyo odanın neresine halı koycaksın falan bunlar önemli .. mobilyaların gelmeden beyaz eşyalarını falan getirsinler onları kurdur aradan çıksın canım

Bu yatak olayı kafamı çok karıştırıyor ya gittiğim yerlerde visco önermedi kimse aslında o vardı aklımda :KK64:
Çift taraflı yataklar varmış aslında bir taraf visco diğeri ortopedik
Bunlarda bi tuhaf bazıları onu önerir bazıları önermez napiceez bizz :D

Back
X