2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ölçüler bellidir zaten canım mobilyanın ölçüsünü iste ona göre bak. mesela benim yatak odasına 160-200 bakmam gerekiyormuş :) dediğin gibi dün biraz bakıntım orta halliler öyle sanırım. bu iderdeki yatak çalışan kızın deidğine göre yataştaki 2500 e sattıkları özellikler var falan filan dedi. sadece onlarda yatak konusunda isim var bizim yatak sattığımız çok bilinmiyor ondan fiyat düşük falan dedi bilemedim.

İsim yapmıi firmalar onun avantajını kullanıyor tabi, garanti süresi vs durumu ne peki?

Kızlar bugün bizim yıl dönümümüz hemde ilkkk ! ama adamda tık yok :KK57: Normalde önem verir d.günü evlilik teklifi vs. olsun hepsi çok özeldi süprizliydi ama şimdi sabah odasına gittiğim halde tek kelime etmedi:KK12:

Kızlar bugün bizim yıl dönümümüz hemde ilkkk ! ama adamda tık yok :KK57: Normalde önem verir d.günü evlilik teklifi vs. olsun hepsi çok özeldi süprizliydi ama şimdi sabah odasına gittiğim halde tek kelime etmedi:KK12:
belki süpriz yapar canım sıkma canını daha gün bitmedi bence aklında bişeyler vardır mutlaka :KK200:

canım perdeleri alabilirsin eşyalar gelmeden renklerini biliyosun nasılsa ama halı ölçüsü için koltukların gelmesi lazım ona göre ne kadar boş alan kalıyo odanın neresine halı koycaksın falan bunlar önemli .. mobilyaların gelmeden beyaz eşyalarını falan getirsinler onları kurdur aradan çıksın canım

evet ya çok haklısın..planlamamıza göre temmuzda beyaz eşyaları alalım diyoruz. ben yine panik oldum :KK53:

Neye eğlendin aceba arkadaşın şaşkın ördek olmuş burdaaa :KK70:

Onu da mı biz söyleyelim ya halla hallaaa :KK70:
Ya henüz karar veremedim ne bileyim ben ya :D
Belki sürpriz yaparr bak benim gibi utanma sonra :D

Ay daha gün yeni başladı kuzuuu vardır elbet bi planı diye düşünüyorum ben :)
Belki sürpriz yaparr bak benim gibi utanma sonra :KK70:
He sen utanmıştın yani? :D

Dediğim gibi plan belli zaten süpriz yapacak birşey yok ki akşam güldür güldüre gidiciiiz sadece :-)

Huhuuuuu çok güzeller :) salonda turkuaz mavi tonu olur yastıklarda var :)

çok teşekkür ederim canım :)
Evet turkuaz olucak yastıklar..bende turkuaz ve mavi kullanayım diyorum..ama perde de fon olmaz sanırım turkuaz rengi :) ne renk olur ya?

Ayy çok güzeller ya mutlulukla oturun :) Ama ben koltuk takımın buydu diye hatırlıyorum niye öyle kalmış ki kafamda o_O Mrs Pink Mrs Pink bak fiyakalı link attım :KK70:
beğenmene çok sevindim :) amin canım inşallah en önemlisi huzurla oturmak :) o dediğin koltuk takımını da çok beğendim ben , ama nişanlı bunu seçti :KK57: fikir vermiyorsun dedim, pişman oldum..yemek odası ve koltuk onun seçimi oldu :KK53:

Heyoo sonunda katıldın kervanaaa :)
Çok güzeller kuzuuu, güle güle oturuuuun :))

senden ötürü, gaza getirdin beni :cool::KK55: çok çok teşekkür ederim ya paylaşmak , fikir almak bana da çok iyi geldi valla:21:

Back
X