2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

süpersiniz kızlar ya elinize kolunuza gözünüze sağlık inş. :KK36:

Ne demekk ne demekk siz yeter ki beğeniiin :KK36::KK36:
Ama çaktırmıyorduk :KK70: Vallahi hep curlygirl curlygirl yüzünden bi adres vermedi yoksa paylaşıcaktık :p Hadi bakalım curly topu bana atana kadar yırttım :p

Olsun canım zaten konuşucaz bilgisayarımda program yüklü değil şu anda, onu halletmeye çalışıcam ilk. İşte mola verince bakıyorum şimdi onlara :)

Ay teşekkür ederiz :) Beğenin içinize sinsin de vallahi ben de çok mutlu olurum :)
Ayy nasıl sattnız birbirinizi yaa:KK70:

Ama çaktırmıyorduk :KK70: Vallahi hep curlygirl curlygirl yüzünden bi adres vermedi yoksa paylaşıcaktık :p Hadi bakalım curly topu bana atana kadar yırttım :p

Olsun canım zaten konuşucaz bilgisayarımda program yüklü değil şu anda, onu halletmeye çalışıcam ilk. İşte mola verince bakıyorum şimdi onlara :)
Bugün bitceğine göre ne kadar saat sonra görüyoruz :D :D

Ne demekk ne demekk siz yeter ki beğeniiin :KK36::KK36:

Ayy nasıl sattnız birbirinizi yaa:KK70:
ay evet çok pis sattık birbirimizi :D
Bugün bitceğine göre ne kadar saat sonra görüyoruz :KK70: :KK70:
canım benim adresi vermeme göre değişecek çabuk btmesi heralde :D

Beklenen an geldi sonunda :KK70:

20150529_160610.webp

Ahaha iş yerinde görenlere geç kaldı ama diorum kızıolar geldiğine dua et diye :confused::confused:

Hayır bende senin gibi utanmadm geç kaldı çünküüüü :63:
Yaa ben böyle diyince üzerime geliyordunuz ama naber. Nasıl utanılmıyormuş geç kaldı tabii :D Bana da kızdılar geliyor sen ona dua et onca yıl flört ve 1 yıllık evliliğe hiç çiçek almamış da :D
şimdi geldi de :KK70: bu site kaldıraccakmı bunu yükleyebilecekmiyim bakalım :KK70:
Ekran alıntısı at canım buraya onu yükleme o baskı için :D

Back
X