2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa ben böyle diyince üzerime geliyordunuz ama naber. Nasıl utanılmıyormuş geç kaldı tabii :KK70: Bana da kızdılar geliyor sen ona dua et onca yıl flört ve 1 yıllık evliliğe hiç çiçek almamış da :KK70:

Ekran alıntısı at canım buraya onu yükleme o baskı için :KK70:

Ya evet aynı tepkileri aldım bende :KK70: Çok şükürrr maşallah diyelim :nazar::-)

Ya evet aynı tepkileri aldım bende :KK70: Çok şükürrr maşallah diyelim :nazar::-)
Sizin şimdi ilk yıldönümünüz he ne güzel ya :) Böyle peki ilişki uzamadan evlenmek nasıl bir şey merak ettim insan daha farklı hissediyordur herhalde

Sizin şimdi ilk yıldönümünüz he ne güzel ya :) Böyle peki ilişki uzamadan evlenmek nasıl bir şey merak ettim insan daha farklı hissediyordur herhalde

Evet canım ilk :) Bizim çok hızlı oldu yadırgayanlar vardı tabi ama ikimizde yaşımızı aldık ne istediğimizi biliyoruz. Çok şükür karşımdaki insanında doğru kişi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uzatmak istemedik :KK36:
Eh hak etmişsin biraz galibaaa :KK70: :KK70:

bekliyoruuuuz :KK70:

Tamam kabul onu bulamayanlar çok oyüzden susuyorum :KK70:

Evet canım ilk :) Bizim çok hızlı oldu yadırgayanlar vardı tabi ama ikimizde yaşımızı aldık ne istediğimizi biliyoruz. Çok şükür karşımdaki insanında doğru kişi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uzatmak istemedik :KK36:

Tamam kabul onu bulamayanlar çok oyüzden susuyorum :KK70:
Ayyy çok heycanlı dimi :) ilkler bi başka olur ya hep :)

Haha ömrümüzü çürüttüler beee :KK70:
Bana sıra gelsin ha bugün ha yarın diyee ne eziyetler edicem herkese! :KK70: :KK70:
Hahah bana edemezsin :D:D
Neyseki benim çıkmama daha çok var erken çıkanlar düşünsün :KK70:
O meraklı arkadaşın görmeden çıkacağını sanmıyorum minibüste bile bakar :D
Yok canım ben o anlamda söylemedim hani yaşadığınız heyecan açısından söylüyorum böyle ilişki yeni, ve güzel bi heyecana daha girmişsiniz daha bi güzel olmuştur daha heyecanlıdır anlamında söyledim :)
Aşk olsun oysaki ben sana neler yazmıştım bir kaç sayfa öncesinde :KK70:
Sattı anında bu böyle işte :D

meraklı giller albüm tamamdır bakın hele :KK70:
Canımm çok güzel olmuşş H happy__ ellerine sağlık canımm
Hahah bana edemezsin :KK70::KK70:

O meraklı arkadaşın görmeden çıkacağını sanmıyorum minibüste bile bakar :KK70:

Yok canım ben o anlamda söylemedim hani yaşadığınız heyecan açısından söylüyorum böyle ilişki yeni, ve güzel bi heyecana daha girmişsiniz daha bi güzel olmuştur daha heyecanlıdır anlamında söyledim :)

Sattı anında bu böyle işte :KK70:

Biliyorum o anlamda söylemedğini canım ben zaten başkaları için dedim onu bu tepkiyi verenlerde oldu diye.
Senin için düşünmedim öyle birşey :-)
Çok heyecanl oluyor sakıncalı işte kalp var bende ahahh:confused:

ama ama ben bekletmedimki :KK70: bakın yükledim hemencecik :)
Ayyy görünce bi rahatlama geldi tamamm.
Çok çok çok güzel olmuş diyorum. Ay güle güle kullan mı desem güle güle dağıt mı bilemedim :KK70:
Ama ne yapacaksan güle güle olsun yanii
Ayrıcaaa bu işin mimarı etiketleyemesem dee pixiebelle i tebrik ediyorum. Ellerine sağlık kuzuu :)

Canımm çok güzel olmuşş H happy__ ellerine sağlık canımm

Biliyorum o anlamda söylemedğini canım ben zaten başkaları için dedim onu bu tepkiyi verenlerde oldu diye.
Senin için düşünmedim öyle birşey :-)
Çok heyecanl oluyor sakıncalı işte kalp var bende ahahh:confused:

görünce bi rahatlama geldi tamamm.
Çok çok çok güzel olmuş diyorum. Ay güle güle kullan mı desem güle güle dağıt mı bilemedim :KK70:
Ama ne yapacaksan güle güle olsun yanii
Ayrıcaaa bu işin mimarı etiketleyemesem dee pixiebelle i tebrik ediyorum. Ellerine sağlık kuzuu :)
alkışlar H happy__ le :D 3 tane yükledim çünkü alt zeminin koyuluğuna karar veremedik bir tanede çıktı aldığımızı ekleyeyim görün nasıl duruyror :)

Back
X