2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Moralim cok bozuk :KK42:

Kina yeri icin iki mekan bulmustuk. birisi 400tl kucuk bir yer. Ben pek begenmedim ama tadilat olacak yenilenecek burasi dediler, tamam dedim kapora biraktim ama tadilat olmazsa ramazan ayi sonrasinda cayarim dedim kabul ettiler. Ama icime sinmedi.
Ikinci yerse 250kisilik butik bi salon, 1000tl. Tam kina icin ideal. Diger yer icime sinmeyince vazgecip orayi tutayim dedim. 9ekim musait dediler. Az once kapora birakayim anlasayim diye gittim bir de ne ogreneyim bana yanlis soylemis ilgilenen kisi buyuk salon bosmus kucuk begendigim yer doluymus. butun gun orayla ilgili hayaller kurdum. carsamba yada persembe olur diyor. O da bana uymuyor. persembe yakin akrabamizin kinasi var. Carsamba da cok hafta ortasi kimse gelemez.

Baska bi yer daha sordum 1000tl ama kocaman salon. Ben kinada samimi ortam olsun kimse kopuk kalmasin diye orayi istemistim. Simdi kalakaldim.

Kina yeri icin iki mekan bulmustuk. birisi 400tl kucuk bir yer. Ben pek begenmedim ama tadilat olacak yenilenecek burasi dediler, tamam dedim kapora biraktim ama tadilat olmazsa ramazan ayi sonrasinda cayarim dedim kabul ettiler. Ama icime sinmedi.
Ikinci yerse 250kisilik butik bi salon, 1000tl. Tam kina icin ideal. Diger yer icime sinmeyince vazgecip orayi tutayim dedim. 9ekim musait dediler. Az once kapora birakayim anlasayim diye gittim bir de ne ogreneyim bana yanlis soylemis ilgilenen kisi buyuk salon bosmus kucuk begendigim yer doluymus. butun gun orayla ilgili hayaller kurdum. carsamba yada persembe olur diyor. O da bana uymuyor. persembe yakin akrabamizin kinasi var. Carsamba da cok hafta ortasi kimse gelemez.

Baska bi yer daha sordum 1000tl ama kocaman salon. Ben kinada samimi ortam olsun kimse kopuk kalmasin diye orayi istemistim. Simdi kalakaldim.
Benimde kınam çarşamba canım bence sen kendine bak gelen gelsin gelmeyen de kendisi bilir. Çarşamba içine sinen mekan müsaitse çarşamba olacak seni seven çarşambada gelir cumada bayram günüde. Benimde aynen senin gibiydi istediğim mekan 200 kişilik samimi ortam cok istedim olsun die ama her gün doluydu. Çarşamba günü biri iptal etmiş beni aradılar hemen ben de tamam dedim benden önemli mi yaniii canını sıkma bence sen de çarşamba yap bak görürsün nasıl da kalabalık nir kına gecesi olacak 250 de 250 yaparsın Alimallah

Günaydın kızlar :KK76:

H happy__ ellerine sağlık çok güzel olmuş davetiye..:21:
curlygirl curlygirl çok beğendim canım ya, güle güle dağıt :KK49:
@blisss çok sabırsızlanıyorum bende ya, yarın kesinleştirip ışık hızı ile dönüş yapıcam inşallah :KK55:

Teşekkürlerr. Ctesi konuşuruz ama :)

Haha o ne demek kız :KK70:
geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.

takma kafana başka yer bak canım. bende öyleydim.hiç aklımda olmayan bir yer bulduk ve şimdi çok seviyorum orayı. yanlış hatırlamıyorsam seninle yakın oturuyorduk. özelden konuşalım. sana yer konusunda yardımcı olurum belki.
Günaydın kızlar :KK76:

H happy__ ellerine sağlık çok güzel olmuş davetiye..:21:
curlygirl curlygirl çok beğendim canım ya, güle güle dağıt :KK49:
@blisss çok sabırsızlanıyorum bende ya, yarın kesinleştirip ışık hızı ile dönüş yapıcam inşallah :KK55:
teşekkür ederim canım :) H happy__ güzel iş çıkardı :) biraz uğraştırdım ama :D

canım böyle şeyler hep oluyo malesef benimde tuttuğumuz düğün mekanında sorun çıktı belediyeyle sorun yaşamış adam yıkılcakmış orası başka bi yere geçti bizim düğünde oraya alındı ilk gittik bildiğin orman yanından dere akıyo falan piknik alanı gibi ama adam burayı çok güzel yapıcam dedi dediği gibide baya bi masraf yaptı oraya ve ilk yerden daha çok sevdim iyiki değişmiş dedim yani herşeyde bi hayır vardır emin ol başka bi kaç yere bakarsın olmadı çarşamba yaparsın kınanı bi çaresi bulunur elbet sıkma canını sen

Bende iki düğün arası 2 gün olsun diye kına kılıklı düğünü çarşamba gününe aldım..Aynı şeyleri bende düşündüm , hafta içi gelen olur mu diye ama gelen her türlü gelir canım ya..O yüzden önemli olan senin içine sinmesi.

artık okadar kafayı sıyırdımki buzdolabı dikey kollumu ergonomik kollumu olsun bunu düşünüyorum :D

Benimde kınam çarşamba canım bence sen kendine bak gelen gelsin gelmeyen de kendisi bilir. Çarşamba içine sinen mekan müsaitse çarşamba olacak seni seven çarşambada gelir cumada bayram günüde. Benimde aynen senin gibiydi istediğim mekan 200 kişilik samimi ortam cok istedim olsun die ama her gün doluydu. Çarşamba günü biri iptal etmiş beni aradılar hemen ben de tamam dedim benden önemli mi yaniii canını sıkma bence sen de çarşamba yap bak görürsün nasıl da kalabalık nir kına gecesi olacak 250 de 250 yaparsın Alimallah

canım aslında sorun şu benim akrabalarım fazla eğlenceli tipler değiller. gelip otururlar yerlerinden bile kalkmazlar. bu sebepten düğün yapmadım ben. çünkü eğlenmiyorlar bi mecburiyet gibi gelip gidiyorlar. bu bana özel bişeyde değil kendi en yakınları evlensin yine aynılar. herkeste bir hava, aman ben orta malı mıyım ilk çıkıp oynayayım falan derler. bizim komşularımız çok gelirler sağolsunlar. o yüzden yakın olsun ki herkes istediği saatte gelip gitsin diye düşündüm. bu çevrede de fazla alternatif yok.

beğendiğim yerdeki adam diyor ki artık cuma düğün yapıyoruz. o yüzden böyle dolu.

sağol canım desteğin için çünkü çok üzülmüştüm:KK50:

canım böyle şeyler hep oluyo malesef benimde tuttuğumuz düğün mekanında sorun çıktı belediyeyle sorun yaşamış adam yıkılcakmış orası başka bi yere geçti bizim düğünde oraya alındı ilk gittik bildiğin orman yanından dere akıyo falan piknik alanı gibi ama adam burayı çok güzel yapıcam dedi dediği gibide baya bi masraf yaptı oraya ve ilk yerden daha çok sevdim iyiki değişmiş dedim yani herşeyde bi hayır vardır emin ol başka bi kaç yere bakarsın olmadı çarşamba yaparsın kınanı bi çaresi bulunur elbet sıkma canını sen

ay herkes bi sorun yaşamış resmeno_O benimde şuan halihazırda tuttuğum ilk yer tadilat yapacak. yani öyle dedi. hiçbir yer tutmadan orayı mı beklesem. ramazanda yapacaklarmış. gidip bakıp da beğenmezsem o zaman başka yer bulabilir miyim bide o var tabio_O

Bende iki düğün arası 2 gün olsun diye kına kılıklı düğünü çarşamba gününe aldım..Aynı şeyleri bende düşündüm , hafta içi gelen olur mu diye ama gelen her türlü gelir canım ya..O yüzden önemli olan senin içine sinmesi.

evet içime sinmesi aslında en önemlisi. bende öyle bi huy var. takıldım mı takılırım:mad: şimdi bu hezimeti unutabilmem lazım ki yeniden motive olayım:KK69:

kızlar beyaz esyada hangi markayı tercih ettiniz, alanlar varsa kaça mal oldu ve hangi modeller:KK51:

biz bosch düşündük ben bir kaç yerden fiyat alıp araştırmak istiyorum. en azından aklımda bi rakam olsun diye. ama şikayetlere bakınca her markada şikayet var hangisini alıcaz oldum.

kızlar beyaz esyada hangi markayı tercih ettiniz, alanlar varsa kaça mal oldu ve hangi modeller:KK51:

biz bosch düşündük ben bir kaç yerden fiyat alıp araştırmak istiyorum. en azından aklımda bi rakam olsun diye. ama şikayetlere bakınca her markada şikayet var hangisini alıcaz oldum.
canım bende bu aralar bakıyorum. ve boscha karar verdik. kullanan çok arkadaşımda var. beğendiklerimin modellerini ve verdikleri fiyatları özelden yazıyorum sana

Biz bosch aldık hepsini 4700e geldi sıkı pazarlıkla güzel modeller hepside
Modelleri şuan hatırlayamadım 2 ayı geçti alalı ama hepsi iyiydi

Biz bosch aldık hepsini 4700e geldi sıkı pazarlıkla güzel modeller hepside
Modelleri şuan hatırlayamadım 2 ayı geçti alalı ama hepsi iyiydi
canım modelleri söyleyebilse süper olurdu. karşılaştırma yapabilirdik. birde bu fiyatta neler dahil

Back
X