2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kizlarr bugun biraz gec geldim metrobusten bildiriyorum sizlere :P
greenandblue greenandblue Tesekkur ederim canim begenmene sevindim seninkini de bekliyorum merakla :)
curlygirl curlygirl Ne demek canim ugrasmadik bile icine sinmesi onemliydi :)

Kizlar bosch'a gittim. Taksitli fiyatla pesin arasinda 300tl fark var. 9ay taksit yapiyolarmis. Ben daha fazla inerler diye dusunmustum. Modeller sunlar;

KDN56AL32N - Buzdolabi

SMS68L18TR - bulasik makinesi

WAT24480 TR - Camasir makinesi

daha onemlisi ben gelinlik bakmaya gittim kadikoye:KK36:

toplam 4 yerde giydim gelinlik, begendim gibi oldu. Bu kadar cabuk begenmem normal mi bilmiyorum :confused:

Ilk giydiklerimi hic begenmedim yakistiramadim kendime. ust bedenim bacak boyuma oranla daha uzundur benim. O nedenle modellerde bel kismi cok dusuk kaldi veya oturmadi bana. A kesim onermediler prenses onerdiler bana hep. Sonra iste son yere girdim bi tane giydim gorevli kadin da farketti senin belin daha yuksek olacak dedi. Asil vitrinde begendigim ikinci modeli giydim annem ablam begendik hepimiz. Fotosunu cektim albume eklicem. fiyat da fena degil.

Simdi sizce yarin gidip anlasayim mi yoksa umraniye fatih biraz daha gezeyim mi? :confused:

Kizlar bosch'a gittim. Taksitli fiyatla pesin arasinda 300tl fark var. 9ay taksit yapiyolarmis. Ben daha fazla inerler diye dusunmustum. Modeller sunlar;

KDN56AL32N - Buzdolabi

toplam 4 yerde giydim gelinlik, begendim gibi oldu. Bu kadar cabuk begenmem normal mi bilmiyorum :confused:

Ilk giydiklerimi hic begenmedim yakistiramadim kendime. ust bedenim bacak boyuma oranla daha uzundur benim. O nedenle modellerde bel kismi cok dusuk kaldi veya oturmadi bana. A kesim onermediler prenses onerdiler bana hep. Sonra iste son yere girdim bi tane giydim gorevli kadin da farketti senin belin daha yuksek olacak dedi. Asil vitrinde begendigim ikinci modeli giydim annem ablam begendik hepimiz. Fotosunu cektim albume eklicem. fiyat da fena degil.

Simdi sizce yarin gidip anlasayim mi yoksa umraniye fatih biraz daha gezeyim mi? :confused:
Masallah cok guzel olmus uzerine :) peki straplez mi dusunyorsun gelinligi kol da cok yakisabilir buna. Bir de etegindeki dantelini degistirebiliyorsun degil mi daha hos bir sey olursa mis gibi olur :)

Masallah cok guzel olmus uzerine :) peki straplez mi dusunyorsun gelinligi kol da cok yakisabilir buna. Bir de etegindeki dantelini degistirebiliyorsun degil mi daha hos bir sey olursa mis gibi olur :)

Kol olucak mutlaka straplez sevmiyorum da giyemem de. Etegindeki danteli bende soyledim alternatifleri varmis degisebilir.

Hortlak gibiyim fotoda:KK57: artik yorulmustum zaten ten rengim de sapsari kansizliktan. Makyajli fena degilim ama:KK70:

Kol olucak mutlaka straplez sevmiyorum da giyemem de. Etegindeki danteli bende soyledim alternatifleri varmis degisebilir.

Hortlak gibiyim fotoda:KK57: artik yorulmustum zaten ten rengim de sapsari kansizliktan. Makyajli fena degilim ama:KK70:
Hahah gayet zarif durmussun gelinlikle bence masallah :) cok da guzel bi gelin olucaksin :) asamalari merakla bekliyoruz hadi bakalim. Icine sindiyse al eger aklimda baska modeller kalir dersen de acele etme bak bence. Ama cok hos olmussun

KDN56AL32N - Buzdolabi

Bende beğendimmm üzerine çok iyi oturmuş modeli falan güzel gayet dediğiniz gibi etek uçları daha zarif olursa dahada güzel olur :)

bence çok gzelsin canım :) gelinliğide çok beğendim hayırlı olsun :)
Günaydın hayırlı haftalar , hayırlı kandiller :)
saol canım sanada hayırlı kandiller :) herkese günaydın

Günaydın kızla hayırlı kandiller hayırlı haftalarrr

Bugün çok duygusal kalktım nedense zaman daraldıkça hem seviniyorum hem çok üzülüyorum nasıl evlenicem ben ya:KK43:

Back
X