2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

güle güle kullanın inş. güzel güzel filmler izleyin :) bosch aldım canım. buzdolabı bulaşık makinası çamaşır makinası ve setüstü ocak aldım 4650 verdik peşinde. normal fiyatları 5100 gibi bişi tutuyordu. ben aldıktan sonra toplam 200tl daha zam geldi. modelleri istersen gönderirim.

Albümde varmış zaten canım :) ben ordan bakarım :)

evet canım orada var kafana takılan bir yer olursa sor bana ben baya araştırdım ve fiyat/performans derler ya bence bu ürünler :)

bunuda hemen inceleyeyim saol
Hiç usenmedim avm den bildiriyorum :) nişanlı geçen sene tv yi 2500 aldığımızı söyledi. Düzeltme yapayım dedim :)

Şu nişanlılarının veya eşlerinin aileleriyle problem yaşayıp da susan, sevgilisine hiçbir şey belli etmeyen kızlara şaşırıyorum doğrusu. Ben bi sorun yaşadığımda, ki şu 1 haftadır bir sorun olduğunu net bir şekilde görüyorum, hemen söylüyorum, sinirleniyorum. Haklıyım çünkü.

Ama benim sevgilim kalkıp da ailesine bi şey söylemez. Onu üzmek de istemiyorum hiçbir suçu yok çünkü.
Öyle işte. Ben de canım sıkıldıkça gelip gelip yazıyormuşum gibi oldu.

Evlilik zor zanaat mirim, 3 ay kaldı, her şey daha yorucu olmaya başladı

36 ekran ve tüplü olsa bile mi? :KK70: :KK70:
hihihi :D incelemem kız mutfağıma koyarım nolcak :D yeterki hediye olsun :)
Hiç usenmedim avm den bildiriyorum :) nişanlı geçen sene tv yi 2500 aldığımızı söyledi. Düzeltme yapayım dedim :)
dün nişanlımda gösterdi bi kaç model 2000tl ya :( okadar vermek istemiyorum. busefer bana laf sokuyor okadar para verip tv ünitesi aldın dandik tv mi alacaksın diyor :)
Şu nişanlılarının veya eşlerinin aileleriyle problem yaşayıp da susan, sevgilisine hiçbir şey belli etmeyen kızlara şaşırıyorum doğrusu. Ben bi sorun yaşadığımda, ki şu 1 haftadır bir sorun olduğunu net bir şekilde görüyorum, hemen söylüyorum, sinirleniyorum. Haklıyım çünkü.

Ama benim sevgilim kalkıp da ailesine bi şey söylemez. Onu üzmek de istemiyorum hiçbir suçu yok çünkü.
Öyle işte. Ben de canım sıkıldıkça gelip gelip yazıyormuşum gibi oldu.

Evlilik zor zanaat mirim, 3 ay kaldı, her şey daha yorucu olmaya başladı
farklı kültürdeki insanlar bir araya geliyor canım. çatışmalar anlaşmazlıklar gayet normal. susma tabi ki ama nişanlın iyi bir insansa da onu üzmeye de gerek yok. kimine cevap vereceksin kimini görmezden geleceksin yapacak birşey yok
Ya ben gelebilince kimse olmuyor burda:mad::mad:
erken gelmeyi denesen :D

hihihi :KK70: incelemem kız mutfağıma koyarım nolcak :KK70: yeterki hediye olsun :)

dün nişanlımda gösterdi bi kaç model 2000tl ya :KK43: okadar vermek istemiyorum. busefer bana laf sokuyor okadar para verip tv ünitesi aldın dandik tv mi alacaksın diyor :)

farklı kültürdeki insanlar bir araya geliyor canım. çatışmalar anlaşmazlıklar gayet normal. susma tabi ki ama nişanlın iyi bir insansa da onu üzmeye de gerek yok. kimine cevap vereceksin kimini görmezden geleceksin yapacak birşey yok

erken gelmeyi denesen :KK70:
Tv ler öyle ama genel anlamda baya para :KK51:

Tv ler öyle ama genel anlamda baya para :KK51:
mecbur alıcaz bizde sanırım :) nişanlım tv ünitesini almayı istemiyordu. ben diyordum bak led leri var. akşamları ışıkları kapatıp ledleri açarız öyle izleriz tv falan diyordum şimdi o bana diyor :D ledleri açıcaz ya tv izlicez ya :D tv dandikmi olsun 3d li olsun bak ledlerle film izleriz :D roller değişti biraz :D
kızlar birde ne dicem. ben hep benimkinin bi şeylerle ilgilenmediğinden yakınırdım ya :) evi tutuğumuzdan beri bakıyorum sürekli duvar kağıdı-tv-boya evle ilgili birşeyler araştırıyor :)

Akşamları kimse olmuyor kız, çalışma saatlerimiz 07:00 19:00 arası:KK53: Günaydın bu arada :) ne yaptın gelinlik işini?
Hahah mesai yapıyoruz resmen :D
mecbur alıcaz bizde sanırım :) nişanlım tv ünitesini almayı istemiyordu. ben diyordum bak led leri var. akşamları ışıkları kapatıp ledleri açarız öyle izleriz tv falan diyordum şimdi o bana diyor :KK70: ledleri açıcaz ya tv izlicez ya :KK70: tv dandikmi olsun 3d li olsun bak ledlerle film izleriz :KK70: roller değişti biraz :KK70:
kızlar birde ne dicem. ben hep benimkinin bi şeylerle ilgilenmediğinden yakınırdım ya :) evi tutuğumuzdan beri bakıyorum sürekli duvar kağıdı-tv-boya evle ilgili birşeyler araştırıyor :)
Ne güzel bak o da moda girmiş demek ki :)

mecbur alıcaz bizde sanırım :) nişanlım tv ünitesini almayı istemiyordu. ben diyordum bak led leri var. akşamları ışıkları kapatıp ledleri açarız öyle izleriz tv falan diyordum şimdi o bana diyor :KK70: ledleri açıcaz ya tv izlicez ya :KK70: tv dandikmi olsun 3d li olsun bak ledlerle film izleriz :KK70: roller değişti biraz :KK70:
:D :D doğru söylüyo ama , e ne güzel iste bırak araştırsın ama bi süre sonra dediğin gibi roller değişiyo eskiden ben panik yapardım hep şimdide o yapıyo :D

Back
X