2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah mesai yapıyoruz resmen :KK70:

Ne güzel bak o da moda girmiş demek ki :)
evet canım iyi oldu böylesi :)
:KK70: :KK70: doğru söylüyo ama , e ne güzel iste bırak araştırsın ama bi süre sonra dediğin gibi roller değişiyo eskiden ben panik yapardım hep şimdide o yapıyo :KK70:
biz aceleci davranmışız demekki biraz :) ben bu hali sevdim ama :)

Rahata geç tadını çıkar :)
hhiiih sanırım öyle oldu :D akşam tvlere bakmış bi kaç tane bana diyor gelsene gösterim ay dedim işim var dur bakarız :D evde dolandım durdum ya diyor gelsene bakalım :D sonrada herşeyle ben ilgileniyorum ama olmuyorki böle haha:D ay dedim nasılmışşş :D gerçekten rahata geçtim heralde

hhiiih sanırım öyle oldu :KK70: akşam tvlere bakmış bi kaç tane bana diyor gelsene gösterim ay dedim işim var dur bakarız :KK70: evde dolandım durdum ya diyor gelsene bakalım :KK70: sonrada herşeyle ben ilgileniyorum ama olmuyorki böle haha:KK70: ay dedim nasılmışşş :KK70: gerçekten rahata geçtim heralde
:D :D ayyy ne güldüm :D boyacıyı hallettinizmi

:KK70: :KK70: ayyy ne güldüm :KK70: boyacıyı hallettinizmi
ben dedim biz boyayalım. fazla nakitimiz kalmayacak sıkışıcaz çünkü. nişanlı bey pek yanaşmıyordu ama bir nalbura girdik. adam dedi bir odaysa kendiniz boyayım . hem çok keyiflidir sonra başka yerleride boyamak istersiniz dedi. bunu duyunca gaza geldi ben boyucam diyor :D boyanması gereken zaten bir oda var. diğer taraf boyanmasada olur yani temiz çünkü. hesapladık 100tl ye mal olucak bu pazar boyuyacak bakalım :) pek hevesli

ben dedim biz boyayalım. fazla nakitimiz kalmayacak sıkışıcaz çünkü. nişanlı bey pek yanaşmıyordu ama bir nalbura girdik. adam dedi bir odaysa kendiniz boyayım . hem çok keyiflidir sonra başka yerleride boyamak istersiniz dedi. bunu duyunca gaza geldi ben boyucam diyor :KK70: boyanması gereken zaten bir oda var. diğer taraf boyanmasada olur yani temiz çünkü. hesapladık 100tl ye mal olucak bu pazar boyuyacak bakalım :) pek hevesli
Ooo hadi bakalım :) bizim sözde ev yeni daha ama duvarlar çokta yeni gibi değildi boyancak mecburen

Günaydın kızlarr curlygirl curlygirl tvler malesef pahalı her zaman alınan birşey değil ama öyle düşün. Nişanlın da heveslenmiş ilgilenmeye başlamış ne güzel maşşallah de :-)

Bende dün bikini üstü aldım altını bulamadım çünkü alt uydurucam artık :KK70: Koton da çok güzel bikiniler varr buarada

mecbur alıcaz bizde sanırım :) nişanlım tv ünitesini almayı istemiyordu. ben diyordum bak led leri var. akşamları ışıkları kapatıp ledleri açarız öyle izleriz tv falan diyordum şimdi o bana diyor :KK70: ledleri açıcaz ya tv izlicez ya :KK70: tv dandikmi olsun 3d li olsun bak ledlerle film izleriz :KK70: roller değişti biraz :KK70:
kızlar birde ne dicem. ben hep benimkinin bi şeylerle ilgilenmediğinden yakınırdım ya :) evi tutuğumuzdan beri bakıyorum sürekli duvar kağıdı-tv-boya evle ilgili birşeyler araştırıyor :)

Bizim tam tersi ya, televizyon var sehpası yok :KK71:
Artık evde tutuldu , daha net olmuştur herşey , eşyalarda alındı falan..heyecan yapmıştır :) aman nazar değmesin ne güzel :) En zevkli kısmı zaten beraber araştırıp kendi evimiz için alış veriş yapmak :KK73:

hhiiih sanırım öyle oldu :KK70: akşam tvlere bakmış bi kaç tane bana diyor gelsene gösterim ay dedim işim var dur bakarız :KK70: evde dolandım durdum ya diyor gelsene bakalım :KK70: sonrada herşeyle ben ilgileniyorum ama olmuyorki böle haha:KK70: ay dedim nasılmışşş :KK70: gerçekten rahata geçtim heralde
Hahah ay ben buna bayıldım yaa süpermiş :D
Roller değişmiş çok da güzel olmuş, aman maşallah diyelim de eski haline dönmesin. Uzaktan dinlemesi bile eğlenceli :D

Bu arada herkeslere Güünaydııın!

Günaydın kızlarr curlygirl curlygirl tvler malesef pahalı her zaman alınan birşey değil ama öyle düşün. Nişanlın da heveslenmiş ilgilenmeye başlamış ne güzel maşşallah de :-)

Bende dün bikini üstü aldım altını bulamadım çünkü alt uydurucam artık :KK70: Koton da çok güzel bikiniler varr buarada
bikinide zor iş ya :D ben ara ara bakıyorum henüz beüğendiğim birşey çıkmadı :)
Artık evde tutuldu , daha net olmuştur herşey , eşyalarda alındı falan..heyecan yapmıştır :) aman nazar değmesin ne güzel :) En zevkli kısmı zaten beraber araştırıp kendi evimiz için alış veriş yapmak :KK73:
haklısınız kızlar maşallah diyim valla :D

Hahah ay ben buna bayıldım yaa süpermiş :KK70:
Roller değişmiş çok da güzel olmuş, aman maşallah diyelim de eski haline dönmesin. Uzaktan dinlemesi bile eğlenceli :KK70:

Bu arada herkeslere Güünaydııın!
kesinlikle çok eğlenceli canım :) günaydın

Üzülme bende aynı durumdayım tv var sehpası yok :D

Kotonu duymuştum bende indirim falan vardı devam ediyo demekki :)

Back
X