Hemen adını çıkarırlar valla ne değerlisi "ödemedin hala bak kesiyorum paranı, borç verdik sana o kadar" tavırlarına girerler anında![]()
bi ay yatırma bak değerli diyomu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen adını çıkarırlar valla ne değerlisi "ödemedin hala bak kesiyorum paranı, borç verdik sana o kadar" tavırlarına girerler anında![]()
Çakal bunlar yaaa![]()
Ay evet güzel sepetler varmış cidden uygunmuş da. Hiç duymamıştım bu mağazayı , yeni keşifler yapmak gerek demek ki. Buraya bakıciim. Ev bi belli olsun da banyoya dair hiçbişeyim yok zaten
O işlerine geliyor iştee haciz çok eğlenceli olacak diyorlar ...Hahaha sanırım!
Ama bende katlanan para değil borç, keşke görseler![]()
Bi deneyen vazgeçemiyor. Sen de yap göreceksin nasıl eğlenceliNe bu böyle akıllı linkler falan havalar![]()
sepetler çok uygunmuş ya. bunlar hasır sepet dimi. geçen baktım ben 50 tl di bi mağazada
Hemen adını çıkarırlar valla ne değerlisi "ödemedin hala bak kesiyorum paranı, borç verdik sana o kadar" tavırlarına girerler anında
Çakallar ya ben artık suratlarına kapatıyorum. Meşgulümden anlamıyorlarbenimde akbank öylegeçen arammışlar ben değerli müşterilerien sağlık sigortası kampanyası yapmışlar. senelik 180tl mi ne yatırcakmışım kanser ve saydı bikaç bişi bu hastalıkları kapsayan bir sigortaymış. hastalığa yakalanırsa hem tedavi desteği sağlıyormuş hemde geri ödemesiz 30 bin tl veriyormuş :) dedim eşimle görüşmem lazım. eşiniz sizi eminimki düşünür iyiliğinizi ister zaten kabul eder bunu isterseniz yapalım diyor
yürü git dedim
![]()
Evet hasır ama boyutuna göre değişiyor bak fiyatları. 70e de var. Sepetleri cidden güzeldi yakından da gördüm hepsini. Hizmeti ayağınıza getirdim sonra bana "Aman ekmek sepetim yok, aman çamaşır sepetim yok" demeyin arkadaşlarımsepetler çok uygunmuş ya. bunlar hasır sepet dimi. geçen baktım ben 50 tl di bi mağazada
Oy deme ya Allah muhafazaO işlerine geliyor iştee haciz çok eğlenceli olacak diyorlar ...
benimde akbank öylegeçen arammışlar ben değerli müşterilerien sağlık sigortası kampanyası yapmışlar. senelik 180tl mi ne yatırcakmışım kanser ve saydı bikaç bişi bu hastalıkları kapsayan bir sigortaymış. hastalığa yakalanırsa hem tedavi desteği sağlıyormuş hemde geri ödemesiz 30 bin tl veriyormuş :) dedim eşimle görüşmem lazım. eşiniz sizi eminimki düşünür iyiliğinizi ister zaten kabul eder bunu isterseniz yapalım diyor
yürü git dedim
![]()
Hohoh overlokçu gibi reklam yapmasana yiaaEvet hasır ama boyutuna göre değişiyor bak fiyatları. 70e de var. Sepetleri cidden güzeldi yakından da gördüm hepsini. Hizmeti ayağınıza getirdim sonra bana "Aman ekmek sepetim yok, aman çamaşır sepetim yok" demeyin arkadaşlarım![]()
Havanı yesinler sepet boyutu nasıl 55cm ufak geldi gözüme normali kaç ki
Hahaha ay aynı cümleyi kurmuşlardı bana da . Yok diyorum hala biz tanımladık şudur budur lazım olur diyo. Ay olursa isterim dedim![]()
ayyy çokk iyi sen bunu anlatınca aklıma beni aramaları geldi ihtiyaç kredisi tanımlamışlar kullanmak istermisiniz dedi yok teşekkür ederim diyorum ama biliyorsunuz ki hayat şartları çok zor ihtiyaçlarımız çoğalabiliyor bence düşünün bi dedi
![]()
başarılarının devamını diliyorum kuzucum :)Evet hasır ama boyutuna göre değişiyor bak fiyatları. 70e de var. Sepetleri cidden güzeldi yakından da gördüm hepsini. Hizmeti ayağınıza getirdim sonra bana "Aman ekmek sepetim yok, aman çamaşır sepetim yok" demeyin arkadaşlarım![]()
onlarada yazık nasıl pazarlayacaklarını şaşırıyorlar :)![]()
ayyy çokk iyi sen bunu anlatınca aklıma beni aramaları geldi ihtiyaç kredisi tanımlamışlar kullanmak istermisiniz dedi yok teşekkür ederim diyorum ama biliyorsunuz ki hayat şartları çok zor ihtiyaçlarımız çoğalabiliyor bence düşünün bi dedi
![]()
Hahaha ay aynı cümleyi kurmuşlardı bana da . Yok diyorum hala biz tanımladık şudur budur lazım olur diyo. Ay olursa isterim dedim![]()
bulursunuz canım daha erken stres yapmaHohoh overlokçu gibi reklam yapmasana yiaa
Pof baktığımız evlerin hepsi de tutulmuş. Evsiz barksız kaldık