2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimde akbank öyle :D geçen arammışlar ben değerli müşterilerien sağlık sigortası kampanyası yapmışlar. senelik 180tl mi ne yatırcakmışım kanser ve saydı bikaç bişi bu hastalıkları kapsayan bir sigortaymış. hastalığa yakalanırsa hem tedavi desteği sağlıyormuş hemde geri ödemesiz 30 bin tl veriyormuş :) dedim eşimle görüşmem lazım. eşiniz sizi eminimki düşünür iyiliğinizi ister zaten kabul eder bunu isterseniz yapalım diyor :D yürü git dedim :D

benimde akbank öyle :KK70: geçen arammışlar ben değerli müşterilerien sağlık sigortası kampanyası yapmışlar. senelik 180tl mi ne yatırcakmışım kanser ve saydı bikaç bişi bu hastalıkları kapsayan bir sigortaymış. hastalığa yakalanırsa hem tedavi desteği sağlıyormuş hemde geri ödemesiz 30 bin tl veriyormuş :) dedim eşimle görüşmem lazım. eşiniz sizi eminimki düşünür iyiliğinizi ister zaten kabul eder bunu isterseniz yapalım diyor :KK70: yürü git dedim :KK70:
Çakallar ya ben artık suratlarına kapatıyorum. Meşgulümden anlamıyorlar

sepetler çok uygunmuş ya. bunlar hasır sepet dimi. geçen baktım ben 50 tl di bi mağazada
Evet hasır ama boyutuna göre değişiyor bak fiyatları. 70e de var. Sepetleri cidden güzeldi yakından da gördüm hepsini. Hizmeti ayağınıza getirdim sonra bana "Aman ekmek sepetim yok, aman çamaşır sepetim yok" demeyin arkadaşlarım :D

benimde akbank öyle :KK70: geçen arammışlar ben değerli müşterilerien sağlık sigortası kampanyası yapmışlar. senelik 180tl mi ne yatırcakmışım kanser ve saydı bikaç bişi bu hastalıkları kapsayan bir sigortaymış. hastalığa yakalanırsa hem tedavi desteği sağlıyormuş hemde geri ödemesiz 30 bin tl veriyormuş :) dedim eşimle görüşmem lazım. eşiniz sizi eminimki düşünür iyiliğinizi ister zaten kabul eder bunu isterseniz yapalım diyor :KK70: yürü git dedim :KK70:
:D :D ayyy çokk iyi sen bunu anlatınca aklıma beni aramaları geldi ihtiyaç kredisi tanımlamışlar kullanmak istermisiniz dedi yok teşekkür ederim diyorum ama biliyorsunuz ki hayat şartları çok zor ihtiyaçlarımız çoğalabiliyor bence düşünün bi dedi :D

Evet hasır ama boyutuna göre değişiyor bak fiyatları. 70e de var. Sepetleri cidden güzeldi yakından da gördüm hepsini. Hizmeti ayağınıza getirdim sonra bana "Aman ekmek sepetim yok, aman çamaşır sepetim yok" demeyin arkadaşlarım :KK70:
Hohoh overlokçu gibi reklam yapmasana yiaa :D
Pof baktığımız evlerin hepsi de tutulmuş. Evsiz barksız kaldık

:KK70: :KK70: ayyy çokk iyi sen bunu anlatınca aklıma beni aramaları geldi ihtiyaç kredisi tanımlamışlar kullanmak istermisiniz dedi yok teşekkür ederim diyorum ama biliyorsunuz ki hayat şartları çok zor ihtiyaçlarımız çoğalabiliyor bence düşünün bi dedi :KK70:
Hahaha ay aynı cümleyi kurmuşlardı bana da . Yok diyorum hala biz tanımladık şudur budur lazım olur diyo. Ay olursa isterim dedim :D

Evet hasır ama boyutuna göre değişiyor bak fiyatları. 70e de var. Sepetleri cidden güzeldi yakından da gördüm hepsini. Hizmeti ayağınıza getirdim sonra bana "Aman ekmek sepetim yok, aman çamaşır sepetim yok" demeyin arkadaşlarım :KK70:
başarılarının devamını diliyorum kuzucum :)
:KK70: :KK70: ayyy çokk iyi sen bunu anlatınca aklıma beni aramaları geldi ihtiyaç kredisi tanımlamışlar kullanmak istermisiniz dedi yok teşekkür ederim diyorum ama biliyorsunuz ki hayat şartları çok zor ihtiyaçlarımız çoğalabiliyor bence düşünün bi dedi :KK70:
onlarada yazık nasıl pazarlayacaklarını şaşırıyorlar :)

He bu arada bu mağazada envai çeşit parti malzemesi de var haberiniz ola :D Böyle tebeşirle yazı yazılan çıbıklardan vardıı çok şeker :D
Mrs Pink Mrs Pink Bu da sana bahsettiğim ağaç :)

Back
X