2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hohoh overlokçu gibi reklam yapmasana yiaa :KK70:
Pof baktığımız evlerin hepsi de tutulmuş. Evsiz barksız kaldık
Overlokçu dedi yaa :D Daha erken değil mi sen de evsiz barksız yaptı kendini hemen :D
Havanı yesinler sepet boyutu nasıl 55cm ufak geldi gözüme normali kaç ki
Kocaman o kız öyle olur mu :D İçine kendimizi mi koyalım daha. Hatta ben sığarım yani o 55 cm olana :D
başarılarının devamını diliyorum kuzucum :)

onlarada yazık nasıl pazarlayacaklarını şaşırıyorlar :)
Haha yerin sahibi olsam bu kadar olurdum :D

He bu arada bu mağazada envai çeşit parti malzemesi de var haberiniz ola :KK70: Böyle tebeşirle yazı yazılan çıbıklardan vardıı çok şeker :KK70:
Mrs Pink Mrs Pink Bu da sana bahsettiğim ağaç :)
Aaa çek tatlı. Bundan ablamda var ya bebik için almıştık hastanede ciciler asmıştık ona. Onu kullanayım madem yihhu :D
:KK70: :KK70: istesen ihtiyacın olsa süründürürler
Kesinliklee :D Kısa süre sonra o duyguyu da tadıciğim bakalım napıcaklar
bulursunuz canım daha erken stres yapma
Overlokçu dedi yaa :KK70: Daha erken değil mi sen de evsiz barksız yaptı kendini hemen :KK70:
Yaa zaten erken tutmayacaktım beni beklesin birinden biri istemiştim :D :D
Ama olmadı, nişanlım da çok komik her sabah yeni yenii ilanlar gönderiyo. Bugün gönderdiklerini veto ettim hep :D
Bi tanesini beğendim o da amerikan mutfak ya.

esse yi anlamadım ben ya sürekli mail atıyor yarı fiyatına diye
Normalde fiyatları iki katı yazınca işte indirim yapmış gibi davranıyorlar :D Madame Coco mantığı :D
kısa süreli bi geliş ama.bu hafta şu telefonu servise verirsem gelicem.özledim sizi :KK200: (pembe kalp gelmiş ben yokken :KK70:)
Ayy evet ya bak o kalbi ben de beğendim ama hiç üzerine konuşmadık hatta kullanmak da kısmet olmadı :D

nerdesin bakalım neler yaptın hızlıca anlat hele :)

ya baya bişey yaptım.evimizin tadilatı bitti.geçen gün gittim baktım beğendim.beyaz eşyaları aldık.ara için dolaplar yapılıyo.temizlemek için iki kişi gelicek ondan sonra dolaplar yerleşicek.oturma grubunu da alıcaz ama salonla yatak odasını ramazandan sonraya bırakcak gibiyiz.size göstercektim aslında ama fırsatım olmadı.çeyize de devam ediyorum.tava aldım battaniye aldım tepsi aldım.birde bu arada saçlarımı boyattım çok fena olmşlardı.diyete başladım 2 gündür dyürüyüş yapıyorum.işte böyle.siz neler yaptınız

Normalde fiyatları iki katı yazınca işte indirim yapmış gibi davranıyorlar :KK70: Madame Coco mantığı :KK70:

Ayy evet ya bak o kalbi ben de beğendim ama hiç üzerine konuşmadık hatta kullanmak da kısmet olmadı :KK70:
hihih bizde kanıp alışveriş yapıyoruz işte :D

Aaa çek tatlı. Bundan ablamda var ya bebik için almıştık hastanede ciciler asmıştık ona. Onu kullanayım madem yihhu :KK70:

Kesinliklee :KK70: Kısa süre sonra o duyguyu da tadıciğim bakalım napıcaklar

Yaa zaten erken tutmayacaktım beni beklesin birinden biri istemiştim :KK70: :KK70:
Ama olmadı, nişanlım da çok komik her sabah yeni yenii ilanlar gönderiyo. Bugün gönderdiklerini veto ettim hep :KK70:
Bi tanesini beğendim o da amerikan mutfak ya.
Sen bakınca ne evler çıkar :) amerikan mutfak istemiyomusun ?

ya baya bişey yaptım.evimizin tadilatı bitti.geçen gün gittim baktım beğendim.beyaz eşyaları aldık.ara için dolaplar yapılıyo.temizlemek için iki kişi gelicek ondan sonra dolaplar yerleşicek.oturma grubunu da alıcaz ama salonla yatak odasını ramazandan sonraya bırakcak gibiyiz.size göstercektim aslında ama fırsatım olmadı.çeyize de devam ediyorum.tava aldım battaniye aldım tepsi aldım.birde bu arada saçlarımı boyattım çok fena olmşlardı.diyete başladım 2 gündür dyürüyüş yapıyorum.işte böyle.siz neler yaptınız
hayırlı olsun canım. foto göndermeden olmaz ama biliyorsun :) bizde evimizi tuttutan sonra hız verdik ve mobilya ve beyaz eşyamızı aldık :) eve gelmesini bekliyoruz artık :) benim fotolar albümde. ayrıca H happy__ davetiyemi hazırladı oda albümde :) hepiciğine bakabilirsin kuzum :)

Oo baya şeyler yapmışsın artık bi fotoğraf görmek hakkımız bence :P
hihih bizde kanıp alışveriş yapıyoruz işte :KK70:
Çılgınız çünkü

Aay hoşgeldin kuzuuu :) Ne çok şey yapmıssın bu arada ya bravo valla :)
Hepimiz foto görmek istiyoruuuuz :)
Sen bakınca ne evler çıkar :) amerikan mutfak istemiyomusun ?
Ya olmasa iyi olur , görüntü olarak sıkıntı yok da kullanış olarak pek sevemiyorum sanırım.
Hem mutfak en güzel dedikodu alanlarından biridir yaa, bir de rahat olmak isterim orda :D

Aay hoşgeldin kuzuuu :) Ne çok şey yapmıssın bu arada ya bravo valla :)
Hepimiz foto görmek istiyoruuuuz :)

Ya olmasa iyi olur , görüntü olarak sıkıntı yok da kullanış olarak pek sevemiyorum sanırım.
Hem mutfak en güzel dedikodu alanlarından biridir yaa, bir de rahat olmak isterim orda :KK70:
Rahatsız oluyor ya. Benim eski evim öyleydi, mutfağı toparlayamadığında bütün ev dağınık görünüyor. Ayrıca dedikodu olayına katılıyorum :D

hayırlı olsun canım. foto göndermeden olmaz ama biliyorsun :) bizde evimizi tuttutan sonra hız verdik ve mobilya ve beyaz eşyamızı aldık :) eve gelmesini bekliyoruz artık :) benim fotolar albümde. ayrıca H happy__ davetiyemi hazırladı oda albümde :) hepiciğine bakabilirsin kuzum :)

siz baya hızlı çıktınız hemen halletmişsiniz.biz hala oyalanıp duruyoruz eve şu glecek bu gelcek diye.ama kaloriferler falanda düşendi.o yüzden böyle yavaş ilerliyo bizimki.sürekli bi aksilik çıkıyo.doğalgaz kaçağı çıkmış yapıcaz diye duvar kağını yırtmışlar.borular patlamış falan.yani 2-3 haftadır boşu boşuna oyalanıyoruz.fotoğraf atıyım sizinkilere de bakıcam çok merak ediyorum :)

Rahatsız oluyor ya. Benim eski evim öyleydi, mutfağı toparlayamadığında bütün ev dağınık görünüyor. Ayrıca dedikodu olayına katılıyorum :KK70:
Haha ah yadırganıcam diye korkmuştum yazarken :D
Ama şimdi hoşlaşmadığım bi durum olduğunda mutfakda hazırlık yaparken aman bu da böyle böyle demek isterim ben yanii, yoksa nasıl geçer o gün . Bir de o dağınıklık mevzuu var dediğin gibi. Her daim toplu tutmak lazım o da bence zor :D
Artıı hep gözler üstümdeyken hazırlık da yapamam doğru düzgün. Baya eksisi var işte bak

Back
X