2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aay hoşgeldin kuzuuu :) Ne çok şey yapmıssın bu arada ya bravo valla :)
Hepimiz foto görmek istiyoruuuuz :)

Ya olmasa iyi olur , görüntü olarak sıkıntı yok da kullanış olarak pek sevemiyorum sanırım.
Hem mutfak en güzel dedikodu alanlarından biridir yaa, bir de rahat olmak isterim orda :KK70:

hoşbuldum canım.:KK200: atıcam hemen :)

Aay hoşgeldin kuzuuu :) Ne çok şey yapmıssın bu arada ya bravo valla :)
Hepimiz foto görmek istiyoruuuuz :)

Ya olmasa iyi olur , görüntü olarak sıkıntı yok da kullanış olarak pek sevemiyorum sanırım.
Hem mutfak en güzel dedikodu alanlarından biridir yaa, bir de rahat olmak isterim orda :KK70:
Aynen banada kullanış açısından zor geliyor dediğin gibi en güzel dedikodu alanıdır mutfak çok severim :D

siz baya hızlı çıktınız hemen halletmişsiniz.biz hala oyalanıp duruyoruz eve şu glecek bu gelcek diye.ama kaloriferler falanda düşendi.o yüzden böyle yavaş ilerliyo bizimki.sürekli bi aksilik çıkıyo.doğalgaz kaçağı çıkmış yapıcaz diye duvar kağını yırtmışlar.borular patlamış falan.yani 2-3 haftadır boşu boşuna oyalanıyoruz.fotoğraf atıyım sizinkilere de bakıcam çok merak ediyorum :)
aksilik çıkar canım bende ondan korkuyorum bakalım artık
Haha ah yadırganıcam diye korkmuştum yazarken :KK70:
Ama şimdi hoşlaşmadığım bi durum olduğunda mutfakda hazırlık yaparken aman bu da böyle böyle demek isterim ben yanii, yoksa nasıl geçer o gün . Bir de o dağınıklık mevzuu var dediğin gibi. Her daim toplu tutmak lazım o da bence zor :KK70:
Artıı hep gözler üstümdeyken hazırlık da yapamam doğru düzgün. Baya eksisi var işte bak
keisnlikle çok kullanışsız

Haha ah yadırganıcam diye korkmuştum yazarken :KK70:
Ama şimdi hoşlaşmadığım bi durum olduğunda mutfakda hazırlık yaparken aman bu da böyle böyle demek isterim ben yanii, yoksa nasıl geçer o gün . Bir de o dağınıklık mevzuu var dediğin gibi. Her daim toplu tutmak lazım o da bence zor :KK70:
Artıı hep gözler üstümdeyken hazırlık da yapamam doğru düzgün. Baya eksisi var işte bak
Her cümlene katılıyorum :D

Back
X