2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu elbiseyi çok beğendiğimden dün kızlara gösterdim. Kınada giyerdim de fiyat 3000 tabiiii sadece bir hayal haha :KK70:
Teşekkür ederim ayrıcaa :)

çok pahalıymış gerçekten.:KK14:güzel ve ucuz ne zaman birarada oluyo ki zaten.o kadarda güzel değil aslında boşver :KK53:

çok pahalıymış gerçekten.:KK14:güzel ve ucuz ne zaman birarada oluyo ki zaten.o kadarda güzel değil aslında boşver :KK53:
Sorma ya ben de öyle dedim.
Zaten butik sinirlerimi bozdu takipten çıkardım resmen haha :D
Gelinlik fiyatına elbise mi olur arkadaş benim gelinliğim elbiseden uygun resmen

Uu çok iyiymiş yaa. Mutfak dolaplarına banyona ve beyaz eşyana bayıldım. Güzel günlerde kullanın :)

aslında ben mutfağı baya kafaya takmıştım çünkü ilk yapıldığında ara fayanslarla duvar kağıdı çok uyumsuz kalmıştı.parkelerle evyeyle falan güzelleşti.mutfak dolapları evi aldığımızdakiyle duruyo onu değiştirmedik.sadece üstünde ufak ufak benekler var farkettiysen onlardan hoşlanmıyorum dümdüz beyaz olsa daha güzel olurdu.beyaz eşyayı da sadece gri olmasını istemiştim nişanlım pat diye gitmiş almış bana söylemeden.baya bi tartıştık bu yüzden.neyseki sonradan modelleri beğendim içime sindi.teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)

Kuzuu eve bayıldım çok güzel olmuş ya özellikle mutfak ve banyo çok güzel :) Onlar daha tamam göründüğü için daha dikkat çekti tabii :)
Eşyalalarla tamamlanınca süper olacak. Güle güle oturuun :)

banyoya hiç karışmadım ben ondan güzel.:KK53: teşekkür ederim canım.siz tuttunuz mu evi bu arada

aslında ben mutfağı baya kafaya takmıştım çünkü ilk yapıldığında ara fayanslarla duvar kağıdı çok uyumsuz kalmıştı.parkelerle evyeyle falan güzelleşti.mutfak dolapları evi aldığımızdakiyle duruyo onu değiştirmedik.sadece üstünde ufak ufak benekler var farkettiysen onlardan hoşlanmıyorum dümdüz beyaz olsa daha güzel olurdu.beyaz eşyayı da sadece gri olmasını istemiştim nişanlım pat diye gitmiş almış bana söylemeden.baya bi tartıştık bu yüzden.neyseki sonradan modelleri beğendim içime sindi.teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)
Dolapların böyle de farklı olmuş bence hiç takılma çok hoş duruyor :)

banyoya hiç karışmadım ben ondan güzel.:KK53: teşekkür ederim canım.siz tuttunuz mu evi bu arada
Haha ben karışmadım ondan güzel diyo deli :D
Yok canım tutmadık bakınıyoruz öyle şuan. Denk gelirse diye bi ihtimal. Bi seçenek çıktıd a görüşücez tabi henüz çok havada konu.
gelinliğini de mi aldın :confused:
İviit ama daha bişey yok ortada tabi ilk provam 18inde daha.
Bakalım ne çıkacak ondan da :D

Ya ben böyle bi gelinlik giysem ne olur kii. Herkes elbise gibi diyor ama beğendim yani

Eklentiler

• 7bf2b1f8ef99860e168ffd5e94a2e246.webp
    7bf2b1f8ef99860e168ffd5e94a2e246.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 55
Haha ben karışmadım ondan güzel diyo deli :KK70:
Yok canım tutmadık bakınıyoruz öyle şuan. Denk gelirse diye bi ihtimal. Bi seçenek çıktıd a görüşücez tabi henüz çok havada konu.

İviit ama daha bişey yok ortada tabi ilk provam 18inde daha.
Bakalım ne çıkacak ondan da :KK70:

:KK70:şimdi gördüm albümde ev çok şirinmiş.fiyatı da uygunsa istanbul için çok iyi gördüklerim kadarıyla.albüme ekle fotoğrafını merak ettim şimdiden :)

Back
X