2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayır olsun canım :) anlat bakalım
Ay hayır olsa iyi olur yaa :D
Rüyamda (kabusumda desem daha doğru da... ) dün gördüğümüz eve bakmaya gitmiştik.
İçeri bi girdim zeminde değişik değişik parkemsi şeyler :D Bölük bölük alttan çiçeklisi çıkıyo, üstünde gri kareli var başka bi tarafta krem rengi... İçeri girerken zaten böyle üst üste dizilmiş yorganlar var , eski eşya kokusu sarmış zaren heryeri falan. Banyoya giriyorum fayanslar kırık dökük , plastik terlikler. Mutfağa girdim tahta hatta sunta ama çürümüş mutfak dolapları vardı.
Sonra balkonda çıkıyoruz işte ince uzun bi balkon var. Orda da yerlere hep eski minderlerden atmışlar duvarlarda sıvalar.
Bir de evin boyası yeşildi! Ben diyorum ki hani yeni boyanmışdı böyle mi boyamışlar yani falan.
Sonra ev sahipleri geliyo yapyaşlı bi dede, bir de engelli çocuk var yanlarında da ablalar :). Çocuk bizi görünce tamam ev bunların olsun diyo. Emlakçı da çok şanslısınız o kadar kişiye gösterdik kimseyi istemedi dedi.
Neyse ben nişanlıma diyorum ki tamam kirası çok uygun da ben hiç böyle hayal etmemiştim :D :D
Asıl bomba orda zaten o da bana " aşkım ama çok rahat ederiz ya parasal anlamda bi düşün bak nolcak ki falan diyo" :D
Valla asık suratımla evin fotolarını çekerken uyandım. Ama inanılmaz gerçekçiydi yaaaa :(

Ayyy uzun oldu ama çok dertli uyandım idare edin :( :(

canım benimki 9 kg yorgan programı var ama şahsen yıkamayı düşünmüyorum.makinenin ömrünü azaltır ne kadar yıkamaya uygun olsada öyle düşünüyorum.bazı makinelerde de yorgan yıkayınca kazanı düşüyomuş zaten.yani istediğin kiloda al bence yorganı falan düşünme.7-8-9 kaç istersen hangisini önerirlerse artık.
teşekkür ederim canım ortası olsun 8 olsun o zaman :KK15:

günaydın kızlar :KK31:

Ay hayır olsa iyi olur yaa :KK70:
Rüyamda (kabusumda desem daha doğru da... ) dün gördüğümüz eve bakmaya gitmiştik.
İçeri bi girdim zeminde değişik değişik parkemsi şeyler :KK70: Bölük bölük alttan çiçeklisi çıkıyo, üstünde gri kareli var başka bi tarafta krem rengi... İçeri girerken zaten böyle üst üste dizilmiş yorganlar var , eski eşya kokusu sarmış zaren heryeri falan. Banyoya giriyorum fayanslar kırık dökük , plastik terlikler. Mutfağa girdim tahta hatta sunta ama çürümüş mutfak dolapları vardı.
Sonra balkonda çıkıyoruz işte ince uzun bi balkon var. Orda da yerlere hep eski minderlerden atmışlar duvarlarda sıvalar.
Bir de evin boyası yeşildi! Ben diyorum ki hani yeni boyanmışdı böyle mi boyamışlar yani falan.
Sonra ev sahipleri geliyo yapyaşlı bi dede, bir de engelli çocuk var yanlarında da ablalar :). Çocuk bizi görünce tamam ev bunların olsun diyo. Emlakçı da çok şanslısınız o kadar kişiye gösterdik kimseyi istemedi dedi.
Neyse ben nişanlıma diyorum ki tamam kirası çok uygun da ben hiç böyle hayal etmemiştim :KK70: :KK70:
Asıl bomba orda zaten o da bana " aşkım ama çok rahat ederiz ya parasal anlamda bi düşün bak nolcak ki falan diyo" :KK70:
Valla asık suratımla evin fotolarını çekerken uyandım. Ama inanılmaz gerçekçiydi yaaaa :KK43:

Ayyy uzun oldu ama çok dertli uyandım idare edin :KK43: :KK43:
Ahhh kıyamam yaa kafanda nasıl şeyler düşündüysen artık :) nasıl yorumlarsak öyle olurmuş demekki çok güzel bi ev çıkıcak karşına :)

İçeri bi girdim zeminde değişik değişik parkemsi şeyler :KK70: Bölük bölük alttan çiçeklisi çıkıyo, üstünde gri kareli var başka bi tarafta krem rengi... İçeri girerken zaten böyle üst üste dizilmiş yorganlar var , eski eşya kokusu sarmış zaren heryeri falan. Banyoya giriyorum fayanslar kırık dökük , plastik terlikler. Mutfağa girdim tahta hatta sunta ama çürümüş mutfak dolapları vardı.
Neyse ben nişanlıma diyorum ki tamam kirası çok uygun da ben hiç böyle hayal etmemiştim :KK70: :KK70:
Asıl bomba orda zaten o da bana " aşkım ama çok rahat ederiz ya parasal anlamda bi düşün bak nolcak ki falan diyo" :KK70:
Valla asık suratımla evin fotolarını çekerken uyandım. Ama inanılmaz gerçekçiydi yaaaa :KK43:

ay çok fenaymış.ama kendine evi dert ettin ya etkisinde kalmışsındır canım

Ahhh kıyamam yaa kafanda nasıl şeyler düşündüysen artık :) nasıl yorumlarsak öyle olurmuş demekki çok güzel bi ev çıkıcak karşına :)
ay çok fenaymış.ama kendine evi dert ettin ya etkisinde kalmışsındır canım
Sormayın kuzular yaa çok da gerçekçiydi , uyandığımda bi süre inanamadım ama çok sevindim kabus olduğuna :D
İnşallah öyle olur @Conchiglia :)

Sormayın kuzular yaa çok da gerçekçiydi , uyandığımda bi süre inanamadım ama çok sevindim kabus olduğuna :KK70:
İnşallah öyle olur @Conchiglia :)

ben böyle gerçek hayatta kafama takılan şeylerle ilgili rüyaları pek önemsemem.çok alakasız bişey gördüğümde özellikle açık açık bi eşya falan gördüğümde bakarım anlamına.mesela şemsiye ağaç falan.bol bol deniz görürüm bi de balayına gitmeyi çok istediğimden heralde :KK70:

hala telefonu açmıyomu ?
Dün kapalıydı kuzu, bugün için henüz deneme yapmadık saat çok erken :D
ben böyle gerçek hayatta kafama takılan şeylerle ilgili rüyaları pek önemsemem.çok alakasız bişey gördüğümde özellikle açık açık bi eşya falan gördüğümde bakarım anlamına.mesela şemsiye ağaç falan.bol bol deniz görürüm bi de balayına gitmeyi çok istediğimden heralde :KK70:
Öyle deme öyle deme nasıl bir gerçekçiydi görseeen...
Burda anlama bakıcak bişey yok zaten dün düşündüğüm için gördüğüm belli de , hayırlı bişey göreydim iyiydi :D

Rüya değil ki bu, kısa metrajlı film görmüşsün sen :KK53: Nasıl içine işlediyse ev mevzusu :KK51: Hayırlara vesşke olsun canım, tam tersi olur inşallah :rolleyes:
Hahah bu özet kuzu bence kısa metrajlı da değil yani baya buzun metrajlıydı :D
Evet dün hep aklımdaydı ya sonuç hüsran oldu böyle kabuslarla, ay inşallah diyorum :)

gerçekçi olduğu evin fotolarını çekmenden belli :D kesin bize göstermek için çekiyordun ihihi :) çok kafana dert ettin ondan canım. rahat ollll :) hayırlısıysa olur zaten

kızlar ben dün bu çatal bıçak takımını gördüm, 6 kişilik olarak alsam mı acaba ?
karaca-30-parca-catal-kasik-bicak-elegance-tivoli-800x800.webp

gerçekçi olduğu evin fotolarını çekmenden belli :KK70: kesin bize göstermek için çekiyordun ihihi :) çok kafana dert ettin ondan canım. rahat ollll :) hayırlısıysa olur zaten
Hahah ay çok güldüm buna :D
Rüyamda çekiym de anneme gösteririm diyodum ama tabiii asıl sebep siz olabilirsiniz :D
Ya zaten aman da orayı tutalım diye değil de dün ona çok baktım diye böyle oldu, ev de korkunç olunca etkisinden kurtulamadım :D

Hahah ay çok güldüm buna :KK70:
Rüyamda çekiym de anneme gösteririm diyodum ama tabiii asıl sebep siz olabilirsiniz :KK70:
Ya zaten aman da orayı tutalım diye değil de dün ona çok baktım diye böyle oldu, ev de korkunç olunca etkisinden kurtulamadım :KK70:
:D :D ayyy nasıl taktıysan kafana :D bende merak ettim şimdi ay açsa bari telefonunu

Back
X