• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kredi kartı dolu galiba şuan oyüzden kendine gelemiyorsun :KK70:
Yoo yeni ödedim :KK53: Ayrıca bugün maaş aldım :D
Hihih ya da anlık bir buhran geçiriyor olabilir, sakin kafayla düşündüğünde yola geleceğini tahmin ediyorum ben de kuzu :KK70:
Ay buhran muhran değil ergen miyim ben :D
Haha aldıralım da bi yolunu buluruz diyosun, mantıklıı :KK70:
Siz bugün baya işbirliği yaptınız ama hadi bakalım :D

Yoo yeni ödedim :KK53: Ayrıca bugün maaş aldım :KK70:

Ay buhran muhran değil ergen miyim ben :KK70:

Siz bugün baya işbirliği yaptınız ama hadi bakalım :KK70:
anladım canım. aldığın maaşı olduğu gibi karta yatırınca bu hayatın saçma olduğunu anladın alışverişte neymiş dedn :D her ay başı aynı şeyleri düşünüyoruz ama yapcak bişi yok :D

bu aralar çok vermiyor ya. ama günün fırsatı kısmı varya orada olur bazen bu nehirin takımları
hihi bu konudada ben seni örnek alıcam ama idolümsün :KK70:

Takip edeyim canm onu ozaman.

Ahahah izle beni :KK55: Kargoya verilmiş bile halı :-)

Vuuu doğru bu konuda eline su dökemeyiz sanırım :KK70: Neyse halıda biz seni takip ederiz inşallah :)

İnşallahh n11 yine çok iyi bu konuda gidip dışardan bakıp ordan almalı :confused:

İnşallahh n11 yine çok iyi bu konuda gidip dışardan bakıp ordan almalı :confused:
Ay evet kesinlikle katılıyorum bi çok şeyi öyle yaptım zaten. Gidip bi dokunup inceliyorum sonra hoop n11 den gelsin çeyizcikler :D Sayelerinde çok kar ettim cidden

Takip edeyim canm onu ozaman.

Ahahah izle beni :KK55: Kargoya verilmiş bile halı :-)

ben aldığım herşeyi öyle yaptım canım. araştırdım beğendim. sonra n11 de pusuya yattım :D halıda böyle olacak kesin :D seninkinin linkini gönderirmisin bana takibe alayım ben hemen

Ay evet kesinlikle katılıyorum bi çok şeyi öyle yaptım zaten. Gidip bi dokunup inceliyorum sonra hoop n11 den gelsin çeyizcikler :KK70: Sayelerinde çok kar ettim cidden

Bende öyle süpürgemide ordan aldım 500 liraya yakın karla sağolsunlar varolsunlar :KK70:

ben aldığım herşeyi öyle yaptım canım. araştırdım beğendim. sonra n11 de pusuya yattım :KK70: halıda böyle olacak kesin :KK70: seninkinin linkini gönderirmisin bana takibe alayım ben hemen
http://www.n11.com/padisah-hali-125x200-klasik-k536-060-P39146356
Son 9 ürün diyor canım birde 5tl kupon verdi bugün 143e geldi :confused:

Back
X