• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

eskiden annelerimiz bir salon yaparlardı birde oturma odası neden ? misafir geldiğinde hemen salona alınrıdı. biz bile giremezdik o salona :KK70: bilmem @Pixiebelle bu senin için bir anlam ifade ediyormu haha :KK70: buda işe yaramıyorsa zaten zamana bırkacağım ben seni :KK70:
Hahah ay çok eğlendim ama tutmayacak gibi :D Bizde yaşanmayan olaylardı bunlar. Annemin de en kızdığı noktalardan biridir bu zaten :D

Hahaha öz eleştiri yapabilen insanlara bayılırım :KK70:
Ama gıcık değilsin yaaaa inat ettin sadece! :KK70: :KK70:
Hahah vallahi gıcığım :KK70:
eskiden annelerimiz bir salon yaparlardı birde oturma odası neden ? misafir geldiğinde hemen salona alınrıdı. biz bile giremezdik o salona :KK70: bilmem H happy__ bu senin için bir anlam ifade ediyormu haha :KK70: buda işe yaramıyorsa zaten zamana bırkacağım ben seni :KK70:
Bizim bi dönem öyle ayrı odamız olmuştu salona alınmazdık pek ama ona rağmen ne oturma odası kullanıldı ne salon. Mutfak büyüktü misafir gelince de orada otururduk :KK70: Oturma gurubu vardı resmen mutfakta :KK70: Ama sonra isyan etmiştik kardeşimle odaları ayırtmak için oturma odasını iptal etmiştik :KK70: Ranzaları ortadan kesip gardırop ve şifonyeri aramızda paylaşmıştık :KK70: Aman yaa ne gerek var ben ayrı iki oda yapmıycam ki :KK70: Salonda hem otururum hem misafir ağırlarım :KK70: He şimdi kullandığım yatak var onu mesela ekstra oda olursa koyar misafir odası yaparım uyumak için :KK70::KK70:
ben ikna oldum ama H happy__ hala direniyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
#direnpixiebelle

Bizim bi dönem öyle ayrı odamız olmuştu salona alınmazdık pek ama ona rağmen ne oturma odası kullanıldı ne salon. Mutfak büyüktü misafir gelince de orada otururduk :KK70: Oturma gurubu vardı resmen mutfakta :KK70: Ama sonra isyan etmiştik kardeşimle odaları ayırtmak için oturma odasını iptal etmiştik :KK70: Ranzaları ortadan kesip gardırop ve şifonyeri aramızda paylaşmıştık :KK70: Aman yaa ne gerek var ben ayrı iki oda yapmıycam ki :KK70: Salonda hem otururum hem misafir ağırlarım :KK70: He şimdi kullandığım yatak var onu mesela ekstra oda olursa koyar misafir odası yaparım uyumak için :KK70::KK70:

#direnpixiebelle
Hahaha evet tamam gıcıksın :D :D :D
Hofff yani sanaaa :D

#direnpixiebelle
ben bunlar sana çağrışımda bulundururda yemek takımı alırsın dedim ama yok anacım :D

İyi akşamlar kızlar :KK55::KK55::KK55: bir günün daha sonuna geldik çok şükür :KK68: Yarın çalışmayan o elit kesime de iyi tatiller diliyorum :cool:

Haha zaten o videosunu çekmediğin saklama kabı çok gerekliydi mesela. Onu iyi ki almışsın :KK70: :KK70:
Hayır ortasından dökülmeyen kabı ben neyleyeyim, onsuz ev mi olur değil mi :KK70: :KK70:
Ayy çok değiştin sen çok hahaha :KK70:
İşte bak olayın mantığı bu. Özünü kavratıcam size. Şimdi mesela bana o misafir tabakları gereksiz geliyor artistik de gelmiyor. Ama o kaplar havalı ve arada böyle ufak tefek havalı şeyler serpiştirmek güzel. Alınması zorunlu olmasın da aha bu benim evime yakışır diyeyim arada bi alayım spontane gelişsin her şey. Bir pixiebelle evi absürd nesneler olmadan olmaz :D Aman işte tabak almayayım onları alayım o da canım isterse ne kastım kendimi :D
İyi akşamlar kızlar :KK55::KK55::KK55: bir günün daha sonuna geldik çok şükür :KK68: Yarın çalışmayan o elit kesime de iyi tatiller diliyorum :cool:
Ben de işten 5te çıkan o kesime sevgilerimi iletiyorum :)

Back
X