• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hakkında hayırlısı canım. tarihi bir kesinleştirin sonra hepsi yavaş yavaş olur.

şişeleri kartımın tarihini bekledim bukesiliyor heralde alıcam biazdan :KK70: halı içinde saol canım. bi mağazaya gidip nişanlıma gösterim alıcam bende karar verdim :)
Yaaa o baktığım şişenin fiyatı birden artmış bende kesim tarihini bekliodum :KK51:

Rica ederim canım dün odama serdimde bayıldım renklerine ya çok tatlı halım diye söylemiyorum :KK70::KK70:
Hangi boyutunu almaya karar verdin ? Ama kolonya koymucaktın dimi sen

Şaşırtıcı gerçekten. Bende öyle düşünmek istiyorum ama bu sabah kendimi balkon dekorasyonunu düşünürken buldum saat 7,30da :KK70:

Ben bıktım ama hala en ince ayrıntıya kadar düşnüyüorum :KK57:

Amin canım inşallahh:KK36:
Balkon demişken bime balkon masası geliyomuş :D

HAha çok iyi anlıyorum seni :KK70:

Heh işte aynen öyle. Alınacak çok şey var , hayır almak da istiyorum ama para vermek istemiyorum! :KK70: Nasıl olacaksa o iş :KK70:

totoşu kaldırmam lazım benim :KK53:

Buzdolabı
çamaşır makinesi
yatak
banyo takımı
halı ve perde
çaydanlık
çatal bıçak (günlük)
yemek takımı (günlük)
granit tencere

bunları buraya yazdım ki beni dürtün :KK55:

Buzdolabı
çamaşır makinesi
yatak
banyo takımı
halı ve perde
çaydanlık
çatal bıçak (günlük)
yemek takımı (günlük)
granit tencere

Vuuu bence de senin artık acilen atağa geçmen gerek kuzu .
Küçük eksikler de değilmişki sonraya bırakasın .
Acilen duruma el koymalısın, hemen araştırmaya başlaaa :D

Vuuu bence de senin artık acilen atağa geçmen gerek kuzu .
Küçük eksikler de değilmişki sonraya bırakasın .
Acilen duruma el koymalısın, hemen araştırmaya başlaaa :KK70:

Evet farkındayım bir ağırlık çöktü üstüme :KK53: Bu hafta sonu yatağa bakayım, ya birde şey var bende ..mesela banyo takımı alıcam, şimdi alıp, daha güzelini görürüm diye almıyorum :KK71:

Buzdolabı
çamaşır makinesi
yatak
banyo takımı
halı ve perde
çaydanlık
çatal bıçak (günlük)
yemek takımı (günlük)
granit tencere

http://www.dugunce.com/2014/10/03/diy-ciceklerden-tac-yapalim/

Kızlar ya denesem mi acaba? bir de bunların kurdela ile yapılanları var onlarda çok güzel oluyor :KK68:
bence beyaz eşyayı hallet çünkü fiyatları artabilir. onlar için acele et. bak kendien gel sonra pişman olursun. bak ben aldıktan bir gün sorna 200 arttı bunu düşün kendine gelir alırsın hemen :D

Evet farkındayım bir ağırlık çöktü üstüme :KK53: Bu hafta sonu yatağa bakayım, ya birde şey var bende ..mesela banyo takımı alıcam, şimdi alıp, daha güzelini görürüm diye almıyorum :KK71:
Haha evet o oluyor malesef :D Ama yapacak birşey yok kuzu eninde sonunda almak gerekecek. Daha güzelini görme riski her zaman var . Mesela ben geçenlerde bi kahvaltı takımı gördüm bayıldım. Anneme yalvarıyorum kendkimi sana hediye edeyim mi diye haha :D Yok anacım hatun ısrarla kabul etmedi. Ben de acımı kalbime gömdüm unuttum gitti :D

Back
X