• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oo herşey vardı bende hahaha :KK70: Ay 3 gün uzaklaştırma almıştım bi ara da hatta. Ama tatil gibi gelmişti bana yok da yazılmıyordum. Hala saklarım o kağıdı , ne tatil yapmıştım be diye :KK70:
Bir de mezun olmadan önce okulların kapanmasına bir gün kala müdür " seni okulun kapanmasına bir gün kala atarım kızım" demişti :KK70:
Ama o da çok psikopattı be :KK70: :KK70:

Ben hep kılık kıyafetten giderdim birde hocalarla çok takışırdım asabiydik biraz :KK70:
Ergenlik işte :D Bizim bi vukuat olmuştu aslında müdürü çok kızdırdık sınıfı toptan okuldan atsa yeriydi :D

Maleseff öyleydik :rolleyes::rolleyes: Ozaman kimse anlamıyordu işte bizi :KK70:
Haha evet kimse anlamıyordu cidden :D :D :D
Hayatta ne zordu be o zamanlar :D :D
Ergenlik işte :KK70: Bizim bi vukuat olmuştu aslında müdürü çok kızdırdık sınıfı toptan okuldan atsa yeriydi :KK70:
Of ergenlik var ergenlik var ama yaa . Sen biraz daha çekilebilirmişssin belli ki :D Ben ve blisss baya ergenmişiz :D :D
Of ergenlerden de nefret ederim ya. Çocuğum olunca ergenlik çağında evde tutmak istemiyorum , hep bunu diyorum bakalım napcaz :D

Haha evet kimse anlamıyordu cidden :KK70: :KK70: :KK70:
Hayatta ne zordu be o zamanlar :KK70: :KK70:

Of ergenlik var ergenlik var ama yaa . Sen biraz daha çekilebilirmişssin belli ki :KK70: Ben ve blisss baya ergenmişiz :KK70: :KK70:
Of ergenlerden de nefret ederim ya. Çocuğum olunca ergenlik çağında evde tutmak istemiyorum , hep bunu diyorum bakalım napcaz :KK70:
Yaa valla hiç çekilmiyor ergen çocuklar kızkardeşim var suan 15 yaşında fenalık geliyor :KK70:

Enee ben bilmiyodum onu bak neler öğreniyor insan :KK70: Tamam o zaman benim şu an yaptığım düğünmüş :KK70:

Ohoo kızım sen bizim lisedeki müdür yardımcısından beter çıktın :KK70: Ay adam acaba hala okul numaramı ezbere biliyor mudur o_O

Görüşürüüz
Okul numaranı ezbere biliyomuydu :D

H happy__ @blisss Mrs Pink Mrs Pink ayyy ne güldümm :D ben okula girerken hep çekilirdim kenara yaa sürekli ayakkabılardan renkli giyince dikkat çekiyodu , siyah giyilcek dediler giydim ama bu defada renkli bağcıklarıma takmışlardı her sabah bidaha gelme almayız diye diye seneler geçti :D

H happy__ @blisss Mrs Pink Mrs Pink ayyy ne güldümm :KK70: ben okula girerken hep çekilirdim kenara yaa sürekli ayakkabılardan renkli giyince dikkat çekiyodu , siyah giyilcek dediler giydim ama bu defada renkli bağcıklarıma takmışlardı her sabah bidaha gelme almayız diye diye seneler geçti :KK70:
Hahah bak bunu da çok yaşadım bağcıklarımı çıkarttırmışlardı bir keresinde :KK70:

Haha evet kimse anlamıyordu cidden :KK70: :KK70: :KK70:
Hayatta ne zordu be o zamanlar :KK70: :KK70:

Of ergenlik var ergenlik var ama yaa . Sen biraz daha çekilebilirmişssin belli ki :KK70: Ben ve blisss baya ergenmişiz :KK70: :KK70:
Of ergenlerden de nefret ederim ya. Çocuğum olunca ergenlik çağında evde tutmak istemiyorum , hep bunu diyorum bakalım napcaz :KK70:
Ay çok pis ergendim de anlatmayayım ya valla utanıyorum :D
Toplu kaçış vakası sonucu hüsran diyeyim de detaya girmeyeyim :D
Okul numaranı ezbere biliyomuydu :KK70:
evet :oops:
H happy__ @blisss Mrs Pink Mrs Pink ayyy ne güldümm :KK70: ben okula girerken hep çekilirdim kenara yaa sürekli ayakkabılardan renkli giyince dikkat çekiyodu , siyah giyilcek dediler giydim ama bu defada renkli bağcıklarıma takmışlardı her sabah bidaha gelme almayız diye diye seneler geçti :KK70:
Hahaha ya bizim o kadar katı değildi. Ayakkabı çorap serbest, renkli kazak bile giyerdik serbest olmasa da. Bi iki söylenir sonra da giderlerdi :D

Ay çok pis ergendim de anlatmayayım ya valla utanıyorum :KK70:

Toplu kaçış vakası sonucu hüsran diyeyim de detaya girmeyeyim :KK70:

Hahaha ya bizim o kadar katı değildi. Ayakkabı çorap serbest, renkli kazak bile giyerdik serbest olmasa da. Bi iki söylenir sonra da giderlerdi :KK70:

Toplu kaçışmı o da fenaymış :rolleyes:

Ay çok pis ergendim de anlatmayayım ya valla utanıyorum :KK70:

Toplu kaçış vakası sonucu hüsran diyeyim de detaya girmeyeyim :KK70:

Hahaha ya bizim o kadar katı değildi. Ayakkabı çorap serbest, renkli kazak bile giyerdik serbest olmasa da. Bi iki söylenir sonra da giderlerdi :KK70:
Ayyy yok ya saçıma başıma herşeyimize bakarlardı :KK70: toplu kaçış vakası bizdede vardı yaa adama sınıfta 4 kişi kaldık diyip izin kağıdı yazdırdık ama 4 ün yanına 2 ekleyip hep beraber kaçdık :KK70: :KK70:

Ayyy yok ya saçıma başıma herşeyimize bakarlardı :KK70: toplu kaçış vakası bizdede vardı yaa adama sınıfta 4 kişi kaldık diyip izin kağıdı yazdırdık ama 4 ün yanına 2 ekleyip hep beraber kaçdık :KK70: :KK70:
Oo zekice :D Haha biz çok ilkel kaldık ya :D Kaçamadık da zaten :D

Back
X