• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çeyiz sandığı aldım bitane ^^ pembiş pembiş atıcam sonra fotosunuda ya aşırı heycan verici bir duygu bunları yaşamak yaa :KK22::KK22:

ay çok güldüm yine kafalar çizilmiş burada kampanya bardaklarına kadar gelmiş bizim kupalar:KK70::KK70::KK70:
curlygirl curlygirl senin kadar tutumlu olmadığımız için senden sonra evlenebiliyoruz:):):KK70:
:KK70::KK70:
sende fena çıktın @Conchiglia bide hediyeydi diyor ya:KK70::KK70:

Auralee Auralee biz o 7,5 tl olanları alalım tcihiboya bulaşma anneye aldırmakta yok

aaa bizim ofistete var ben hep bunda içerim kahve:KK70:
seni ekonomik gelin seni:KK53::KK53:
Yanlış olmasın çok ekonomikimmmm :D
kuzucum biz doğru yoldayız boşver sen :KK70: benimkide kırmızı :KK70: kırmızıda kasem vardı ohh mis gibi bir 3lü oldu onlar :KK70:
Bencede kuzuu kase versinler onuda alırım valla :D aayy şimdi nescafe cam bardak hediyesi var on numero :D

babası bugün bizim buradaki dükkandaymış cumarteside buradaymış beklemiş neyse bugün süpriz yapacağım giyindim süslendim oturuyorum ofisten öğlen gideceğim heyecanlıyım:rolleyes::rolleyes:

Tamam düğüne var biraz daha biriktir onlardan bu defa çeyize ama :KK70: aslında iki kişilik fincanlardan alabilirsin kuzu bence :) pek sevimliler çünküüü
Eveet hatta onların 3lü olanları da var anne baba bir de cücükleri gibi duruyor :D
Ayy banada bi fincan seti geldi ama benim var diye kullanamadım sakladım öyle amaa çok güzel kullanasımda var :KK51:
Bence kullanmalısın. Çok seviyorum değişik kupaları, her gün farklı kullanırım ben :KK70:

aaa bizim ofistete var ben hep bunda içerim kahve:KK70:
seni ekonomik gelin seni:KK53::KK53:
Ayy benim de eski ofisimdeki bardağım :D Duygulandım :D

Günaydın kızlar, dün teknik aksaklık ve yoğunluklar sebebiyle pattadanak çıkmış olsam da yine kürkçü dükkanına döndümm :P Nasılsınız bakalım ?
Trpst Trpst Kız sen ne heyecanlısın öyle maşallah :)

Ayy benim de eski ofisimdeki bardağım :KK70: Duygulandım :KK70:

Günaydın kızlar, dün teknik aksaklık ve yoğunluklar sebebiyle pattadanak çıkmış olsam da yine kürkçü dükkanına döndümm :p Nasılsınız bakalım ?
Trpst Trpst Kız sen ne heyecanlısın öyle maşallah :)
canım sonuçta bayramda dokuz gün izin yapamayanlar kervanındasın:KK70::KK70::KK70:
iyiyiz iş güç yine milletin sigorta yaptırası gelmiş :KK70:bayram öncesi yola çıkıyor ya herkes biz mi?
aynen ya ben çok heyecanlıyım alışamadım:KK70::KK70:

Back
X