2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nerdesinizzzz amaaa :KK51: ne güzel fotoğrafta eklemiştim :KK70:

Hos buldum canimm :KK54: beyaz esyalarimi electrolux almistim.ütü ve süpürge kampanyasi varsa onu da dusunebilirim tabi ki.hangi süpürge ve ütüsünü önerirsiniz peki ben beyaz esyami aldigim yere bir soraym o modeller var mi getirtebilirler mi diye.bir an once alym ciksin onlar da aradan istiyorum
Seller sular giden bir güne merhabaaa'
@conchigla ellerine sağlık böreğin güzel gözüküyor gerçekten bence olmuşşş:KK52: ve yatak odası da çok modern sade ve şık seninse mükemmel tercihin very good:KK19:

Börek mi yaptın sen :cool:
İvitttt
Annem de şiddetle philips öneriyor bana, bir de fiyatların daha uygun olmasından ötürü tercihim o marka olacak gibi.

Ayy nasıl da lezzetli görünüyor o börek amaa :kk77: Ellerine sağlık :)
saol kuzuuu :)
Günaydın kızlarr :)

Immmh sabah sabah iştahımı kabarttığın için teşekkürler kuzu :confused:
Çoook güzel görünüyoo ellerine sağlııık :kk77:
seninkinide bi görseydikkkk :)
Seller sular giden bir güne merhabaaa'
@conchigla ellerine sağlık böreğin güzel gözüküyor gerçekten bence olmuşşş:KK52: ve yatak odası da çok modern sade ve şık seninse mükemmel tercihin very good:KK19:
teşekkürler canm :)
Günaydınlar :) @Conchiglia eline sağlık canım benimde akşam misafirim vardı veee bendede aynı börek :KK70:
ahahha topiğimizin böreği oldu resmen keşke yarışmaya katılsaydıkk bakk hazır yufkayla yapılan :)

Gösterdiğim kuzu :) İyi oldu bi canlandı ama hala boş ya oda canım sıkılıyo ona ya bi an önce kalanları almam gerek :(

Alırsın kuzu sıkılma ne alman lazım başka
Kuzu bir tv ünitesi lazım, ünite derken ben yine sadece sehpa gibi istiyorum hani öyle arkalığı falan olmasın yani.
Bir de lambader istiyorum işte odayaa :)
Heh sonra bi de tv almamız lazım da o acele değil bunlar bi hallolsaydıı . :( Karar veremiyorm yine ilk günlere döndüm :D

Kuzu bir tv ünitesi lazım, ünite derken ben yine sadece sehpa gibi istiyorum hani öyle arkalığı falan olmasın yani.
Bir de lambader istiyorum işte odayaa :)
Heh sonra bi de tv almamız lazım da o acele değil bunlar bi hallolsaydıı . :KK43: Karar veremiyorm yine ilk günlere döndüm :KK70:
Kuzu internetten alabilirsin üniteyi greenandblue greenandblue almıştı güzeldi mesela seçeriz bişey nolcak :)

Öyle yapıcam zaten sanırım kuzu ya, salonunkini de öyle almıştım zaten malum :KK70:
Evet çok güzeldi onunki geçen bi kaç bişey gönderdim sen burada değilmiydin acaba hatırlayamadım şimdi.
Geçen hafta yoğundu diye pek girememiştim o zaman mı

Back
X