- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Olmuşken parkelere de eskitme yapHahah duvarlara eski bir görünüm mü versem diye düşünüyordum ben de ama, e peki madem![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuşken parkelere de eskitme yapHahah duvarlara eski bir görünüm mü versem diye düşünüyordum ben de ama, e peki madem![]()
![]()
Bu konuda ne kadar tehlikeli olduğumu anlamışsındır artık bence bak gaz verme banaOlmuşken parkelere de eskitme yap![]()
Korkmaya başladımBu konuda ne kadar tehlikeli olduğumu anlamışsındır artık bence bak gaz verme bana![]()
![]()
![]()
İstersen alacağınız evin o ünite kısmını eskitme yapayım ben ne dersin?Korkmaya başladım![]()
mantıklıİstersen alacağınız evin o ünite kısmını eskitme yapayım ben ne dersin?![]()
Ooh hepimizin iç mimarından da onay geldiğine göre ben malzeme stoklarımı oraya göre ayarlarım beni kimse tutamaz!mantıklı![]()
İstersen alacağınız evin o ünite kısmını eskitme yapayım ben ne dersin?![]()
Eyvahlar olsun yaaaOoh hepimizin iç mimarından da onay geldiğine göre ben malzeme stoklarımı oraya göre ayarlarım beni kimse tutamaz!Auralee
![]()
![]()
![]()
Ooh hepimizin iç mimarından da onay geldiğine göre ben malzeme stoklarımı oraya göre ayarlarım beni kimse tutamaz!Auralee
![]()
![]()
![]()
Haha kalmasın bence bak sen kaybedersin ben sana söyliyimEyvahlar olsun yaaaAllahım bi bu kalmıştı übersonik ünitemiz de eskitmeden kusur kalmasın tabi
![]()
![]()
ay bu kötü oldu yacurlygirl ay kargo durumu değişmiş şimdi de anlamadım. şuan kargo durumu gönderi numarası bekleniyor diye görünüyo. Verildimi ki acabaaaa
![]()
Bir lambader zede dahaay bu kötü oldu yabeklemek çok zor
![]()
Valla ben de![]()
ayy ne güldümm ya
Kaybolması gereken direk ünite bence ama kısmet bu işler :)Haha kalmasın bence bak sen kaybedersin ben sana söyliyim![]()
![]()
![]()
![]()
Ah bilmem miiay bu kötü oldu yabeklemek çok zor
![]()
Öfff kesinlikleeeay bu kötü oldu yabeklemek çok zor
![]()
Haha nasıl da cuk oturdu bu isim bizeBir lambader zede daha![]()
Bir geçmeyen vakit mağduru da burada o haldeAh bilmem mii![]()
dikkat et bu işin sonu fenaValla ben de
Kaybolması gereken direk ünite bence ama kısmet bu işler :)
Korkuyorum zatendikkat et bu işin sonu fena![]()
Hmm okudum şimdi parkelere eskitme falan
Hahaha neden köreltmeye çalışıyosunuz içimdeki tasarımcıyı. Herşeyi eskiticem işte herşeyiiii!
Hahah ne yalan söyleyeyim çok doğru bir noktaya değindin kuzuHmm okudum şimdi parkelere eskitme falanHemen iş bulmalıyız bu kız evde oturmamalı
![]()