- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Bende çok sulu yemek yapmıyorum yaBak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor![]()
![]()
HahahaAy ben sulu yemek yapmamışım pek galiba şuan dank etti bana
Bu arada yarın 2. ayımız , biri zamanı durdursa mı acabaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok sulu yemek yapmıyorum yaBak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor![]()
![]()
yol gösterdim diyelimmm :)Bak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor![]()
![]()
hayırlısı olsun hangi aşamadasın :)bende eşya alma aşamasına geçmek istiyorum artıııkkk
Arada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhaldeBende çok sulu yemek yapmıyorum ya2 aymıı zaman gerçekten hızlı geçiyooor
![]()
kış geldi ıspanak yapabilirsin kuzuu :)Bak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor![]()
![]()
Haha benimki de sana yol göstermekti ama yanlış adlandırdın kuzu olmadı buyol gösterdim diyelimmm :)
Dün yapmıştımmArada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhalde
Bi de balığa taktı kafayı, kızartma yapamayacağımıza ikna oldu neyseki buğulama aşeriyor şimdilerde
Ayrıca gerçekten zaman çok hızlı geçiyo yaaa, nolcak böylee
Amaan kendisinden de pek hazzetmem kikış geldi ıspanak yapabilirsin kuzuu :)
Tamamm işte senden öğrendim ki ben bunuHaha benimki de sana yol göstermekti ama yanlış adlandırdın kuzu olmadı bu![]()
![]()
Ben de çok severiiim. 2 hafta önce çok fena canım çekti de anneme yaptırdım ben de. Kaçarı yok ama yakında ben de yapıcam mecbur :))Dün yapmıştımmher gün olsa yerim heralde
![]()
Dolaba kendi sığdıramadığın kıyafetlerini koydun di miii
Onlar çok geride kaldııı unutalım gitsin
Hem geçerli bir nedenin oldğunu bilmiyordum o sıralar ben![]()
Ben nasıl oluyo bilmiyorum pek severim kendisini yaAmaan kendisinden de pek hazzetmem ki
Ama yapayım iyi dedin , diyet yapan bir koca için ideal![]()
![]()
Benden de anca böyle bişey öğrenilirdi zatenTamamm işte senden öğrendim ki ben bunu![]()
Oo evet baya iş görüyormuş dolap, atılmaz tabiihahaha yok benim değil , baş tasarımcının kıyafetleri varhavlu , nevresim , yorgan , yastık ne ararsan var tabi
![]()
Yap yap en kolay şey zaten kuzu at fırına gitsinBen de çok severiiim. 2 hafta önce çok fena canım çekti de anneme yaptırdım ben de. Kaçarı yok ama yakında ben de yapıcam mecbur :))
Yoğurtsuz asla yiyemem zaten ben, ama sarımsaklıyla hiç yememiştim açıkçası o değişik geldi bakBen nasıl oluyo bilmiyorum pek severim kendisini ya![]()
sarmısaklı yoğurtta dökerim üstüne
![]()
Arada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhalde
Bi de balığa taktı kafayı, kızartma yapamayacağımıza ikna oldu neyseki buğulama aşeriyor şimdilerde
Ayrıca gerçekten zaman çok hızlı geçiyo yaaa, nolcak böylee
her baş tasarımcıı diyişinde bi gülme geliyo banahahaha yok benim değil , baş tasarımcının kıyafetleri varhavlu , nevresim , yorgan , yastık ne ararsan var tabi
![]()
Öff canım çekti bak yineee, kendime yapıcam üşenmesemYap yap en kolay şey zaten kuzu at fırına gitsiniki soğan dilimle limon falan çok güzel oluyo
dene kuzuu sarmısak seviyosan çok güzel giderYoğurtsuz asla yiyemem zaten ben, ama sarımsaklıyla hiç yememiştim açıkçası o değişik geldi bak![]()