- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
canım iki haftalıkmı bebişin kan testimi yaptırdın hayırlı olsun
darısı başıma inş bu ay tutmuşturrrevet canım :) kan testi yaptırdım
darısı başıma inş bu ay tutmuşturrr
İnş bir hafta sonra (bat 20 kasım) adımı yazdırmak nasip olurr
bence bu kadar erken kan testinde bile çıkmazevet canım :) kan testi yaptırdım
ama inşallah hamilesinizdirbence bu kadar erken kan testinde bile çıkmaz
Merhabalar,ben de adayim ama tam netice icin cok heyecanliyim.daha var bat icin,belirtiler tamam ama İnsallah ben de ogrenince adimi yazdiririm.belirtileriniz nelerdi ve net nasil ogrendiniz arkadasimEvet belki daha yeni ama ilk ben açıyım dedim. 2015 Ağustos anneleri paylaşım alanı :)
Evet belki daha yeni ama ilk ben açıyım dedim. 2015 Ağustos anneleri paylaşım alanı :)
Agustos anneleri cok sabirsiz :) hareketli bir topic olacaga benziyor
Normalde son adet tarihinden itibaren 14. Günde ve yumurtlama döneminde olmanız lazım.işallah cnm :)
Ağustos annesi olacağım kesinlestii
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinn.hadi hayırlı olsunn darısı başımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?