- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
Aynen valla :) Kizlar ben hic test yaptirmadim tup bebek icin.. Daha dogrusu 1ay kadar oncesinden yapılmıştı ona bakti doktor inofolic vermisti baska da bisey demedihangi testleri yaptırdınız kizlar?
Hormonlari daha once yaptirmistim gene ister sanirim bulaşıcı hastaliga hic bakilmadi rahim filmine de.. Ama tup bebkten once hepssini yaptirmak en guzeli sanirim.. Doktor istemese bile ben hatirlatiyim mi ne dersiniz canlar?hormon testleri,bulasıcık hastalık testleri ve en zoruydu benim için rahim filmi istedi doktorum...
Hormonlari daha once yaptirmistim gene ister sanirim bulaşıcı hastaliga hic bakilmadi rahim filmine de.. Ama tup bebkten once hepssini yaptirmak en guzeli sanirim.. Doktor istemese bile ben hatirlatiyim mi ne dersiniz canlar?
Henuz belli degil canim.. Esim 2.5ay once varikosel ameliyati oldu doktor %25ihtimalle çıkış olabilir dedi ama olmazsa tese mecburenbizde azda olsa sperm cıkıs var canım yüzbin sperm sayısı ılerı hareketliliği yuzde 14 İŞTE,ESİME GENETİK TEST FALAN YAPILDI COK SUKUR BI SORUN CIKMADIII:) SİZ TESEMİ OLCAKSINIZ
BENİM DOKTORUM İLKİNDEN TUTMAZ NEDEN OLMADI DEMEYELIM HERSEYI ILK BASTA YAPALIM DDI BENCE Bİ GORUS DOKTORUNLA..Hormonlari daha once yaptirmistim gene ister sanirim bulaşıcı hastaliga hic bakilmadi rahim filmine de.. Ama tup bebkten once hepssini yaptirmak en guzeli sanirim.. Doktor istemese bile ben hatirlatiyim mi ne dersiniz canlar?
Peki canim onceden yaptirayim da sonra aklimda kalmasin.. Bana fsh lh prolaktin falan bakildi sorun yoktu cok sukur.. Sadece polikistover egilimi var dedi yani var da diyemem yok da diyemem demis tiHormonlari daha once yaptirmistim gene ister sanirim bulaşıcı hastaliga hic bakilmadi rahim filmine de.. Ama tup bebkten once hepssini yaptirmak en guzeli sanirim.. Doktor istemese bile ben hatirlatiyim mi ne dersiniz canlar?
Rubella testi yaptirdin mi canim. Doktor istiyor mu tedaviden oncehormon testleri,bulasıcık hastalık testleri ve en zoruydu benim için rahim filmi istedi doktorum...
Rubella testi yaptirdin mi canim. Doktor istiyor mu tedaviden oncehormon testleri,bulasıcık hastalık testleri ve en zoruydu benim için rahim filmi istedi doktorum...
COK GECMIS OLSUN CANIM.AMA OLUR YAA SPERM CIKISII BİZDE BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALIRIZZ.Henuz belli degil canim.. Esim 2.5ay once varikosel ameliyati oldu doktor %25ihtimalle çıkış olabilir dedi ama olmazsa tese mecburen
Cnm hoşgeldin. Benimde eşimde sperm azlığı var 13 milyon bide ileri hareketlilik yok. Ağustosta ilk denememiz olcak bizimde.kızlar merak ediyorumm eşinizdeki problemden dolayıı tedavi olan var mı aramızda..
Insallah canim benim insallah.. Sizin hep mi düşük duzeyde çıkıyordu yoksa 0 çıktığı da oldu mu hic?COK GECMIS OLSUN CANIM.AMA OLUR YAA SPERM CIKISII BİZDE BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALIRIZZ.
ANTI HIV,ANTI HCV,HBSAG,ANTİ HBS,VDRL,RUBELLA BEN BUNLARI YAPTIRDIMMRubella testi yaptirdin mi canim. Doktor istiyor mu tedaviden once
Oyy 13 milyon bizim icin coook buyuk bi sayi :) bitkisellerle ya da vitamin takviyesiyle duzelmez mi acaba canim ? Cunku dogal gebelik de olusabilir bu sayiylaCnm hoşgeldin. Benimde eşimde sperm azlığı var 13 milyon bide ileri hareketlilik yok. Ağustosta ilk denememiz olcak bizimde.
Suzan hanımla başladım onunla devam edeceğim canım orda Emre bey varmak iyiymiş ama bilmiyorum aynı doktoruma giderim herhaldeInsallah canim ..
Sen hangi doktora gidiceksin merkezde?
Âmin canım âmin inşbizim ilk denememiz inş burda hepbirlikte bisürü bisürü pozitiff sonuclar alırızz kızlarrrrrr:):)
Suzan hanımla başladım onunla devam edeceğim canım orda Emre bey varmak iyiymiş ama bilmiyorum aynı doktoruma giderim herhalde
Kesinlikle canım bizi bizler anlarız benimde Aklım hep sizdeKizlaar sizlere gelip bakmadan duramiyorum ya.Hepimiz ayni heyecanlari yaşıyoruz ya konusmak daha da iyi geliyo
MERHABA CANIM SİZİN SPERM SAYINIZ COK IYI BIZIM ADECE VE SADECE YUZBİNNCnm hoşgeldin. Benimde eşimde sperm azlığı var 13 milyon bide ileri hareketlilik yok. Ağustosta ilk denememiz olcak bizimde.
Iki tedavimi de orda oldum canım donmuşlarım orada olduğu için orada devam etmek daha garanti onun için aynı merkez devam sen nerdesin canımSen 2 tedavinide ordami oldun? Yoksa simdi yenisine ordami baslican?
Bunlara Hangi bölüm baktı canım dahiliye bakar mıBende mesela:
FSH
TSH
VITAMIN D
AKS
HCV
Bunlara bakildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?