• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benimde 11.günüm yarın bende yapmadım tahlil hiç. Benim belim ağrıyor bugün birde akinti şeklindeki ıslaklık devam ediyor ben akşam eşim gelince gideriz diye düşünüyorum hayırlısı cumlemiz hakkinda
Canim benim akintida devam ediyor inşallah bebek işaretidir. .Bel ağrım dün başladı 11. Günde. .ve bugün evde test yaptım çıktı. .telefonla eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim

Canim benim akintida devam ediyor inşallah bebek işaretidir. .Bel ağrım dün başladı 11. Günde. .ve bugün evde test yaptım çıktı. .telefonla eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim

ne guzel canim testin pozitif cikmis. kanda da cikat merek etme bende yarin kan tahlili verecegim. cok heyecanliyim simdiden. belim iki gundur rahat degil. bugun daha iyiyim. su gibi akintim oluyor arada. jelden oluyor diye dusunuyorum vr bacaklarim adet olucakmisim gibi agriyor :( bugun bas agrim var o korkutuyor beni cunku benim adet zamanimda migrenim tutuyor :(

Son düzenleme:
ne guzel canim testin pozitif cikmis. kanda da cikat merek etme bende yarin kan tahlili verecegim. cok heyecanliyim simdiden. belim iki gundur rahat degil. bugun daha iyiyim. su gibi akintim oluyor arada. jelden oluyor diye dusunuyorum vr bacaklarim adet olucakmisim gibi agriyor :KK43: bugun bas agrim var o korkutuyor beni cunku benim adet zamanimda migrenim tutuyor :KK43:
Kanda olduğunu öğrenince test yaptım canım ;) söylediklerin bendede oldu pozitif i gördüm inşallah sende görürsün

Back
X